Bende aynı durumdayım deneyip duruyorum ama dediğiniz gibi foto sisteme yüklenmeyince edvelet onayı düşmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (12. sayfa)
-
-
Adresi gittiğiniz ilden rastgele bir adres mi yazıyorlar?
-
arkadaşlar izmirdeyim numara taşıma ile bu tarifeye geçme şansım varmı ne yapmam gerekiyor
-
Galiba muhtemelen dukkanin adresi yazarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 4 hanesini özellikle istediğim numara çıkmıyor bir türlü...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya ay sonu mu bitiyor herhangi bir bilgi bulamadım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzatılmazsa bugün son
Turkcell'de son 4 hanesi aynı olan numara kalmamış ki hocam. Bende bulamıyorum. Bitmiş resmen hepsi
Var ama az kaldığı için zor çıkıyor. 90 dakika uğraştıktan sonra alabildim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 eylül denmişti, bugün son olduğu nerede yazıyor acaba?
-
www.turkcell.com.trYeni Turkcell'lilerhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/faturali-olmak-istiyorum?place=campaigns_category
Teşekkürler.
-
bu paket bitti galiba 185 olan paket 399 olarak gözüküyor ve yıllık yok
-
Bügün son gün, al bu kirazdan kalmaz birazdan
-
şu an 399 gözüküyor
-
Bu pakete bugün geçilebiliyor mu? istanbuldayım. şehir dışından bir arkadaş var mı burdan yardımcı olabilecek. esim olarak kullanmaya başlayabilirim. 60gb 390tl olan pakete geçebilirim bugün son gün sanırım yada bugün oluyor mu?
-
-
An itibariyle online başvuru ve esim olarak başvuruda bulundum.
önceki tarifem türk telekom 20gb + sınırsız sosyal medya 350tl idi yılsonunda zam geleceğini düşünerek bir yıl taahhüt verdim. umarım yeterli olur interneti.
-
abi deme öyle sınırsız sosyal medyalı telekom paketinden geçiyoruuz. su gibi gidiyor mu 60 gb :((((
-
chrome tarayıcıdan masaüstü site iste diyerek tekrar deneyin az önce tarayıcadan deneyerek geçiş işlemlerini gerçekleştridim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X