< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 19 Eylül 2024; 12:26:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (10. sayfa)
-
-
Kargo ile arkadaşın adresini verip başlatmıştım, kurye ayakkabılığa bırakıp gitti kimlik vs sormadı.
-
Evet arkadaşlar dikkatlice dinleyelim.Yapilmasi gerekeni anlatiyorum.
1) öncelikle baska bir yere hattinizi tasidiysaniz 1 sn bile hattiniz acik kalsa turkcellin bu tarifesine dönebiliyodunuz 3 ay gibi sinir yok
2) kampanyanin gecerli oldugu illerden birine eş dost akraba arkadas kim varsa gidip ordan bayinin kartini alsin.ve bayi calisanina arkadasim farkli bir ilde bu tarifeye gececek diye soylesin
3) bayi calisanlari tabiki bizi arasin diyor kartvizitte yazan numarayi arayin islemi baslatmak icin BURASİ ÖNEMLİ BAYİ CALİSANİ TASİNACAK NUMARAYİ İSTEDİKTEN SONRA E DEVLETE UYGULAMA UZERİNDEN DEGİL GOOGLE A EDEVLET YAZARAK GOOGLE DAN İNTERNET BANKACİLİK SİFRESİ İLE BAKİN TEKRARLİYORUM İNTERNET BANKACİLİK SİFRESİ İLE HERHANGİ BİR BANKA SİFRENİZLE GİRMENİZİ VE ONAYLAMANİZİ İSTİYOR BU İSLEMDEN SONRA KİMLİK VS İSTEMİYOR SİZDEN
NOT : edevlette 4 farkli giris var İNTERNET BANKACİLİGİ
4) son olarakta yurtici kargo ile 125 tl karsiliginda karsi odemeli olarak adresinize sim kartinizi gonderiyor
Hadi az kaldi 30 eylule acele edin.Bayi yokus yaparsa baska bayide deneyin şansinizi.Ve lutfen bana sizin yaptiginiz bayide yapalim demeyin bayi adi vermem etik olmaz burda
Unutmayin tatli dil yilani deliginden cikartir..ha bu arada ben bayiye hicbir ardasimi gondermedim dogrudan telefonlarini netten bulup aradim yardimci olursaniz sevinirim dedim hanimefendi bu sekilde cozebilirim isinizi dedi ve cozdu😁😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hat kargo ile bize ulaşana kadar eski operatörün hattını kullanabiliyor muyuz?
daha önce hiç hat taşımadığım için bilgim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanabiliyorsunuz. Elinizdeki kartınız tam olarak, yeni operatörün size gönderdiği "hattınız şu saat şu tarihte açılacaktır" mesajında yer alan tarihte kapanır. O tarihe kadar eski hattınız açık kalır.
60GB 390tl sıcak görünüyor.
-
turk telekomdayım cayma bedeli 359 tl çıkıyor
325 lik 40 gb geçiş için değer mi?
türk telekomda 45 gb 262 tl ödüyorum
-
e sim kullanan varmı
tavsiye edermisiniz
-
Hangi iller listesi mevcut mu ?
Adana ,Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Bolu , Çankırı , Çorum Karaman Kırıkkale ,Kırşehir ,Kocaeli, Kütahya ,Mersin ,Muğla ,Muş ,Ordu ,Rize ,Samsun ,Sinop ,Şanlıurfa ,Tekirdağ ,Tokat Trabzon, Yozgat
-
normal bir simden farkı sanal olması
-
Kimlik yüklüyorum edevlet ile onayla diyorum ama internet server hatası veriyor şansa bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teslimat adresi arkadaşımın adresi seçerek başlatmıştım sim kart elime ulaştı aktivasyonu vs tamamladım yarın sabah geçiş tamamlanacak diye sms geldi
-
Edevlete direkt girip evrakları onaylayabilirsin
İnternet bankacılığı ile edevlete girmen gerekiyor.
www.turkiye.gov.tre-Kayıt Başvurusu Onay İşlemlerihttps://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi -
-
Sim kartı nereden teslim aldınız? Bulunduğunuz şehirdeki turkcell bayisinden mi?
Hayır işlemi yapan bayiden teslim aldım.
Öylede yapabilirsiniz dediler.
Hat açıldıktan sonra bulunduğunuz ildeki bayiden sim kart değişikliği yapabiliyorsunuz ücret karşılığında
Sim kart değişikliği dediğinize göre siz hat taşıma yaptınız. Ben yeni hat aldınız sandım 👍
Sorun turkcell sitesinde kimlik yüklüyorum edevlet oanyla basında server hatası veriyor site ondan edevlette görünmüyr
Siteden yapmayın hocam direkt edevlete internet bankacılığı girip onayı kendiniz verin yönlendirme çalışmıyor olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X