esim kullanmıyorum, fake gpsle geçiş yapabilir miyim? |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (8. sayfa)
-
-
Ben konyadayım yapabilir miyim yada nasıl yaparım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone da fake gps yok nasıl yapılıyor arkadaşlar
Arkadaş ben farklı bir ilden geçiş yaptım. Ama e-sim ile geçiş yapmak durumda kaldım ve e sim nedir hiç bir bilgim yok.
Normal sim kart ile yazdıgınız adrese sim kartı kargoluyor. o yüzden işlemi yarıda bıraktım bu sefer e sim secegını sectım oldu gözüküyor suan beklemedeyım.
Esım nasıl kullanıcam normal sımden farkı nedir acaba telefonum desteklıyor bu arada e sımı
e sımden hat acılınca normal sım kart alabılıyormuyum acaba turkcelden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir karekod gönderiliyor, onu telefonun E-sim ekleme menüsünden okutup cihaza ekliyorsunuz. Ortada fiziksel bir sim olmadan cihaza karekodla bilgileri tanımlıyorsunuz kısacası.
Telefonun desteği varsa başka bir sorun olmaz zaten, olabilecek en büyük sıkıntı cihazda E-sim desteği olmaması. Ek olarak büyük ihtimalle bayiden fiziksel sime dönebilirsiniz ama sim değişim ücreti alırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 16 Eylül 2024; 13:38:58 >
çok teşekkür ederim hocam basit güzel bir uygulama o zaman
Arkadaslar fiziksel sim kargo adresi olarak kampanyanin gecerli oldugu illerden bi adrese kargolaysak online basvuru yapsak oluyormu deneyen var mi acaba?kargosu falan kac gunde geliyor
Edevlet adres kaydiniz kampanyamin bulundugu illerden birinde mi? Degilse online da farkli ilden nasil yaptiniz? Sistem sizin kampanyaya dahil bir ilde olup olmadiginizi nasil anliyor yani?
Hocam play store dan hangi uygulamayi indirdiniz? Sonraki islemleride tane tane anlatirsaniz herkes faydalansin
Bende konyadayim beraber karamana gidip alip gelelim.100 km yol😁
Benım anladığım fızıksel sim olayında yazdığınız adrese kurye gönderip gönderdiği adreste evrakları onaylayacak diye anladım o yüzden o aşamada ben iptal ettim.
Merhabalar,
Suan Turkcell faturasızdayım Tt ye hızlıca hattı tasıyıp bu tarifeye geceiblir miyim 30 gün yada 05/09 sonrası kuralına takılır mıyım?Takılan va rmı?
-
İki gün önce hattımı turkcellden tt ye taşıdım, bu akşam hat açılacak tekrar turkcelle taşıyacam, bakalım eğer bu tarifeye geçebilirsem yazarım.
-
inş.olumlu sonuclanır , Ltf. unutmayın bilgi verin hocam ona göre MArmaray ilk duraktan son durak Gebze ye gidp işlem yaptırıcam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 16 Eylül 2024; 15:57:10 > -
Tamamdir
Fake GPS ile oluyor diyorlar Bi denemek lazım 😀
app adı fake gps 2.sırada 10mn indirmeli olan ama geliştirici seçeneklerinden sahte konuma tanıtmanız gerek youtube da kullanımı var.
-
önce fake gps ile tanıdığınız olan adres seçin (geliştirici seçeneklerinden sahte konuma izin verip uygulamayı göstertin) ben haftada 1 gittiğim yeri (işyeri) seçtim adresi girdim esim olmadan bana kargo kurye seçeneği çıkınca kapattım fake gps yi o işyerimi seçtim turkcell konuma izin verdim google haritalara baktım konumda işyeri gözüktü sonra zfoldun geniş ekranını açıp tekrar denedim bu kez esim seçeneği çıktı ve cihaza otomatik tanıttı 2 gün sonrada hat açıldı şuan kullanıyorum gayet iyi.
-
android destekli bir telden yapabilirsin mesela bir arkadaşının telefonundan.
-
BU ARADA ben esim yüklemedim uygulama otomatik şekilde yükledi bir nevi esim i uygulama halletti ben birşey yapmadım sadece kimliği falan gösterttim o kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X