Şimdi Ara

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
16
Favori
26.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • esim kullanmıyorum, fake gpsle geçiş yapabilir miyim?

• Ben konyadayım yapabilir miyim yada nasıl yaparım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone da fake gps yok nasıl yapılıyor arkadaşlar

• Arkadaş ben farklı bir ilden geçiş yaptım. Ama e-sim ile geçiş yapmak durumda kaldım ve e sim nedir hiç bir bilgim yok.

Normal sim kart ile yazdıgınız adrese sim kartı kargoluyor. o yüzden işlemi yarıda bıraktım bu sefer e sim secegını sectım oldu gözüküyor suan beklemedeyım.

Esım nasıl kullanıcam normal sımden farkı nedir acaba telefonum desteklıyor bu arada e sımı

e sımden hat acılınca normal sım kart alabılıyormuyum acaba turkcelden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt

Bir karekod gönderiliyor, onu telefonun E-sim ekleme menüsünden okutup cihaza ekliyorsunuz. Ortada fiziksel bir sim olmadan cihaza karekodla bilgileri tanımlıyorsunuz kısacası.

Telefonun desteği varsa başka bir sorun olmaz zaten, olabilecek en büyük sıkıntı cihazda E-sim desteği olmaması. Ek olarak büyük ihtimalle bayiden fiziksel sime dönebilirsiniz ama sim değişim ücreti alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 16 Eylül 2024; 13:38:58 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam basit güzel bir uygulama o zaman

• Arkadaslar fiziksel sim kargo adresi olarak kampanyanin gecerli oldugu illerden bi adrese kargolaysak online basvuru yapsak oluyormu deneyen var mi acaba?kargosu falan kac gunde geliyor

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Edevlet adres kaydiniz kampanyamin bulundugu illerden birinde mi? Degilse online da farkli ilden nasil yaptiniz? Sistem sizin kampanyaya dahil bir ilde olup olmadiginizi nasil anliyor yani?

• hayati54 kullanıcısına yanıt

Hocam play store dan hangi uygulamayi indirdiniz? Sonraki islemleride tane tane anlatirsaniz herkes faydalansin

• erdalion kullanıcısına yanıt

Bende konyadayim beraber karamana gidip alip gelelim.100 km yol😁

• casus99 C kullanıcısına yanıt
    Benım anladığım fızıksel sim olayında yazdığınız adrese kurye gönderip gönderdiği adreste evrakları onaylayacak diye anladım o yüzden o aşamada ben iptal ettim.

• Merhabalar,

Suan Turkcell faturasızdayım Tt ye hızlıca hattı tasıyıp bu tarifeye geceiblir miyim 30 gün yada 05/09 sonrası kuralına takılır mıyım?Takılan va rmı?

• tilgaz kullanıcısına yanıt

İki gün önce hattımı turkcellden tt ye taşıdım, bu akşam hat açılacak tekrar turkcelle taşıyacam, bakalım eğer bu tarifeye geçebilirsem yazarım.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

inş.olumlu sonuclanır , Ltf. unutmayın bilgi verin hocam ona göre MArmaray ilk duraktan son durak Gebze ye gidp işlem yaptırıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 16 Eylül 2024; 15:57:10 >
  • tilgaz kullanıcısına yanıt

Tamamdir  

Fake GPS ile oluyor diyorlar Bi denemek lazım 😀

app adı fake gps 2.sırada 10mn indirmeli olan ama geliştirici seçeneklerinden sahte konuma tanıtmanız gerek youtube da kullanımı var.

• eafiyakali E kullanıcısına yanıt

önce fake gps ile tanıdığınız olan adres seçin (geliştirici seçeneklerinden sahte konuma izin verip uygulamayı göstertin) ben haftada 1 gittiğim yeri (işyeri) seçtim adresi girdim esim olmadan bana kargo kurye seçeneği çıkınca kapattım fake gps yi o işyerimi seçtim turkcell konuma izin verdim google haritalara baktım konumda işyeri gözüktü sonra zfoldun geniş ekranını açıp tekrar denedim bu kez esim seçeneği çıktı ve cihaza otomatik tanıttı 2 gün sonrada hat açıldı şuan kullanıyorum gayet iyi.

• Kolivva06 kullanıcısına yanıt

android destekli bir telden yapabilirsin mesela bir arkadaşının telefonundan.

• BU ARADA ben esim yüklemedim uygulama otomatik şekilde yükledi bir nevi esim i uygulama halletti ben birşey yapmadım sadece kimliği falan gösterttim o kadar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.