Şimdi Ara

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
16
Favori
26.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam. 40 gb + sınırsız sosyal medya paketini bir arkadaş 450 liraya yeniden almış. Aynı teklifi belki bana da yaparlar umuduyla bekliyorum. Eğer teklifi alamaz ve bu kapmanya da ay sonuna kadar devam ederse 60 gb paketine geçerim.

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Hocam buradan başka ilde olsakta yapabiliyor muyuz?

Tahadutum son ayı 26 gun kaldı.
    Oluyorsa hemen baska operatore tasiyayim 2 3 gun sonra buradan basvururum.

Öyle oluyor mu ?
    Ben mi yanlis anladim
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt

Arkadasim kampanya dışı bir ilde. Kampanya olan bir ilden adres girerek hallettik. Oluyor yani. Sanırım siz Turkcellisiniz? Biz telekomdan geldik. Sizde Telekom’a geçebilirsiniz aynı fiyatlarda kampanyası mevcut. Git gel kampanya bitiş riski olur mu bilemeyeceğim.

Anladim hocam turkcele geri donmem lazim calistigim kurumda turkcel cekiyor sadece.

İnternetten yapinca eve sim kart kargoluyorlar degil mi ?

E sim kullanmiyorum sanirim onun ekstra ucretide oluyor cunku
  • Sonyxelck S kullanıcısına yanıt

öğrenebildiniz mi?

• ubah U kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim bildigim kullandigin gün kadar cikiyor fatura
  • ubah U kullanıcısına yanıt

Bana, "30 günden az kaldığı için cayma bedeli çıkmıyor, ücretlendirmede haklardan herhangi birini bitirmediyseniz, gün bazlı fatura çıkar" dedi. Diyelim ki 7 gün kullanıp başka bir operatöre geçtiniz. Ödediğiniz aylık ücreti 30'a bölün, çıkan sonucu kullandığınız gün sayısıyla çarpın son ödemeniz gereken fatura.

Hocam şöyle anlatayım
    Adresim adana kampanyaya uyuyor ama şuan adıyamandayım. Buradaki bayiye gittiğimde bizim ilimizde açılmıyor kampanya olan illerde açılıyor sistem sadece dediler
    Yoksa adresim kampanyaya uyuyor katılamazsın dediler siz bu şekilde yaptıysanız yolu yöntemi ne ise bizde öyle söyleyelim bayiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 12 Eylül 2024; 17:46:11 >
  • AlgosTR kullanıcısına yanıt
    Hocam benim uymuyor izmir ikametgah
    Siteden yapamaz miyim. Adres sallayarak e devletten onayli dokuman falan mi istiyorlar
    Hocam benim şuan bulunduğum bayi ben yapamıyorum kampanya illerinden değilim dedi işte
    Kampanya bende açılmıyor dedi halbuki adresim uyuyor ama bayi bazlı sistem yok bizde dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 12 Eylül 2024; 18:14:23 >
  • AlgosTR kullanıcısına yanıt
    Anladim neden sordum.
    internetten tasiyabiliyoruz hattimi orada kampanya gozukuyor.
    Orada adresi sallarsam kabul olur mu
    E devlet belgesi falan istiyorlarsa yapamam o zaman o yuzden sormustum

Yani bayiye gerek yok aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 12 Eylül 2024; 18:15:19 >
    Hiç bilmiyorum hocam denemek lazım
  • Arkadaşlar ben Ankara ‘dayım.
    Burada kampanya geçerli değil!
    Netten başvuru yaparak Mersin’deki aile adresini göstetip başvuru yapabilir miyim?
    Telefon sadece e-sim desteği var.
  • Bu kampanyadan yararlanarak annemin hattını taşıma başvurusu yaptık. Yarın 13te hat açılacak. Açıldıktan sonra bir yere sms göndermemiz gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

Arkadaşlar ben Ankara ‘dayım.
    Burada kampanya geçerli değil!
    Netten başvuru yaparak Mersin’deki aile adresini göstetip başvuru yapabilir miyim?
    Telefon sadece e-sim desteği var.
    Kendi mesajıma kendim cevap vereyim:
    Evet oluyormuş
    Geçerli şehirlerden birini adres olarak girmek yeterli
    Sonrasında e devlet onayı vermek gerekiyor.
    Anubish hocamın dediği üzere 3 gün sürüyormuş geçiş.
    Qr okuttum beklemedeyim.

20 gb olanı seçtim ben.
    Hocam selamlar , ben düzce deyim ikametgahim burada . Online basvuruda fedtivalden belirli illerden olan boluyu secsem bolu ya adres girsem tanidik var orda ikametgahim duzce olmasina rağmen kabul oluyor mu ? E devlet onayi tam olarak nedir ?

E simmi normal simmi sectiniz acaba

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

Hocam e simmi normal sim mi

• casus99 C kullanıcısına yanıt

Esim

• Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. 532……,,no'lu hattinizin tasima islemi 14/09/2024 tarihinde 23:16 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. B002

Sms geldi.
    E sim geçişi yaklaşık 48 saat sürüyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.