Şimdi Ara

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
16
Favori
26.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Esim de süreç nasıl hiç bilgim yok hocam, sitesindeki edevlet onayına da baktım btk dan sözleşme onaylatıyor.

Bayi keyfine bağlı ikamet belgesi istiyor gibi geliyor bana

• orktas O kullanıcısına yanıt

Başka adres seçebilirsin internet den başvuruda ikamet sorgusu vs yapmıyor nasılsa fatura vs sms geliyor

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    Hocam siz seçili olan illerden birindemi yaptınız bayiden geçişi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt

Evet Trabzon'a gittim yapmak için benim bulunduğum sehirde olmuyordu. Forum trabzonda hallettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_siverekli B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Telekom haftalardır 500 küsür tekliften başka teklif sunmuyordu iyi oldu bu kampanya. 12 ay kafamız rahat artık.

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

Hocam hangi linkten yaptınız bi atarmısınız. Ben dün hem telefondan hemde siteden defalarca denedim yapamadım. Yanlışlıkla başka bir tarife seçmiş olmayasınız?

• Turkcelde fatura kesim tarihi ne zaman arkadaşlar. Birde bu kanpanya ne zamana kadar sürecek

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

Paket isimleri festival, teslimat adresini farklı adres girdim oldu

2-3 gün önce bu sayfada görememiştim hocam illere özel tarife diye. Şimdi hallediyoruz çok teşekkürler.

Hocam sim kartı bulunduğunuz şehirdeki turkcell bayisindenmi alacaksınız.

Yok hocam adres verdim kargoyla gönderecekler evrakları da edevletten onaylıyorum

Arkadaşlar online basvuruda esim online olarak anında telefona yükleniyor. Arkadaşa yaptık hattın açılmasını bekliyoruz. Esim alacakların bilgisine.

@alsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 11 Eylül 2024; 22:23:26 >
    Hocam e-sim seçersek adres bilgisi giriyormuyuz.
    Ne zaman bitecek kampanya onu bilmiyoruz.Benim telekom son ay yeni kesildi faturam.1 ay daha 205 TL den kullanabilirim.Pat diye bitirirse turkcell bu kampanya dahada bulunmaz.

Hocam kampanya olan illerden adres gireceksiniz. Harici bir adres girince hata veriyor dedi deneyen arkadaşlar. Bende aynı sizin durumdayım, telekomda 28 günüm vardı ama bu fiyatı bi daha bulamam diye başvurdum hemen.

Hocam kaç gb olanına başvurdunuz.E-sim tlf değiştiğinde felan sorun oluyor diyorlar ama bundan anca e-sim olarak yararlanabiliriz.

• Ben 40 lık, arkadaş 20 liğe başvurdu. Ben online başvuruyu çözemediğim için bayiye gittim. Saolsun @mfeker89 hocamın yardımı ile arkadaşa online başvurduk. Daha farklı bilgi edinirsem yazarım yine size.

Eyvallah hocam, bilgiler için teşekkürler.

• ben bundan birkaç ay önce bimcell’den turkcell’e geçtim. bu geçiş esnasında da ödenmemiş 150 lira civarı bir vergi borcu vardı. şu an bu borcu bir yerde göremiyorum. faturama da yansımadı bir şey olur mu? bu borcu görebileceğim bir yer var mı

Teşekkür ederim. Aynen hocam, 521 tl fiyat çıkarıyorlardı. Hat bugün açıldı, seneye kadar Allah kerim 🙂

• Sonyxelck S kullanıcısına yanıt

Kampanya bitiş tarihi belli olmadığı için, hiç macera aramak istemedim 😂 o yüzden geçtim ben. Aylık faturanızı 30 güne bölün, sonucu kullandığınız güne çarpın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.