Hayirli olsun hocam güle güle kullanın. Ben online başvuru yapmayıp bayiye gitmiştim. Bayi Esimi hat açıldıktan sonra verebiliriz dedi :) hat gece 02 de açılacak. Sabaha kadar telefonsuz kalacağım. Bayiden esim alacak arkadaşların dikkatine. Edit: Bayilde ki çalışanlarda dünyadan bir haber. Esim karekodu Turkcell uygulamasında mevcutmuş. Bayiye gitmeme gerek kalmadan kodu aldım ve esimi yükledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 14 Eylül 2024; 4:4:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (7. sayfa)
-
-
Demek ki online başvuru en avantajlısı her yönden.
Ben daha başvuruyu bitirmeden esim’i aktive ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben de Turkcell'deyim. 24 gün sonra taahhüt bitiyor. Kocaeli bana yakın gidip yapabilirim. Belki Sakarya'da da vardır. Fakat şu an turkcelldeyim hangi operatöre git gel daha kolay olur? Geçen sene Turk telekomla milleti arayamadım bile o kadar rezil bir operatör ki. TL yüklememe rağmen arama yapamıyordum. Vodafone'a girip çıksam sorun yaşar mıyım? Kaç gün sürer bu gir çık nasıl bi yol izlemeliyim? E-Sim almam gerekiyor benimde. Şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar benim cihaz yurtdışı ve vergisi ödenmiş. Esim geçicilerinde sms falan geliyor fakat hat gelmiyordu. BTK yi aradım telefonun imeini istediler. 10 dakika icerisinde sinyal geldi. Yurtdışı kayıtlı telefonu olan arkadaşların bilgisine.
Edit: Bir başka yurtdışı cihazı olan arkadaşinda 24 saat içinde hattı açıldı. BTK araması falan yapmadı. Çözemedim yani olay neyse artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 14 Eylül 2024; 12:30:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimcell en kolayı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende esim ile 60gb a geçiş yaptım telekom 60gb a 900 lira diyordu. fake gps ile konumu yapınca oldu yoksa tarife uygulamada gözükmüyordu.
-
fake gps ile konumu adana göstert uygulamadan başvur oluyor.
-
fiziksel simkart kargo yoluylamı gelirmi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layun -- 14 Eylül 2024; 22:0:36 > -
başta esim seçeneği çıkmadı sim-kargo seçeneği çıkınca çıkış yaptım zfoldu açıp tekrar girdim bu kez sormadı sanırım gelmeyecek.
-
Fake gps nasıl yapılıyor acaba?
play store da uygulama var
-
Hangi uygulamayi kullandiniz ? Uygulamadan kampanyanin bulunduğu illerden birini seçip telefondan turkcell sitesinden direkt numara taşıma yapacağız değil mi hocam ? Yoksa turkcell uygulaması mi?
Bu kampanya ne zaman bitecek soran var mı
30 eylule kadar mi gecerli bu kampanya yoksa 5 ekime kadar mi? biyerde sanki okumustum 5 eylulden itibaren gecerli diye 1 ay olsa 5 ekim yapiyor
-
30 Eylül dedi müşteri hizmetleri
Banada aysını dedi.Erken bitirirlermi dedim yok 30 eylüle kadar geçerli dedi.
Hocam cevap için teşekkür ederim 3 gün hatsız mı kalıyoruz tam o kısmı anlamadım
Yok hocam normalde Ttkom sinyali kesilince tcell’in aktifleşmesi lazımdı ama tam olarak öyle olmadı birkaç saat gecikti açılırken.
Aslında wifi ağına bağlanınca tcell -wifi uyarısı çıktı.
Tcell mesajları vs geldi.
Sadece sinyal hemen gelmedi birkaç saat gecikmeli geldi.
Belki herkeste aynı sorun olmayabilir.
Hangi uygulama acaba
Ankara’da oturup yapan oldu mu?
Numaranız faturalı hatta geçiş işlemine uygun değildir. Detaylı bilgi için 0532'ı arayınız.
Böyle hata veriyor bende türk telekomda faturalıyım 10 günüm kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolivva06 -- 15 Eylül 2024; 23:37:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X