Hocam mesela tanıdık bir adres yer vs yok fake gps ile herhangi bir yeri seçsek oluyor mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (9. sayfa)
-
-
merhaba hattı taşıyınca geçtiğiniz yerde 1 ya da 3 ay zorunlu olarak kalmanız gerekmiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlla vardır o illerde bi tanıdığın o illeri seç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sonuç ne oldu acaba bende bimcelle geçip tekrar dönüş yapmak istiyorum. Kalma süresi zorunlu mu acaba
Fake GPS açıp turkcell.com.tr den taşıma bölümünden başvuru yapıyorum, e sim seçiyorum kabul ediyor. Son aşamada diğer firmada borcunuz olduğu için devam edilemiyor borcunuzu ödeyin tekrar başvuru yapın diyor. Bütün operatörleri kontrol ettim hiçbirinde borcum yok.
Edevletten mi kontrol ettiniz
Hayır hesaptan girip 3 firmayida kontrol ettim.
Edevletten kontrol sağlayın hocam bir de
Orda da cikmiyor
Slm hocam tt misin tcell mi
Turktelekom
Bu kampanya devam ediyor mu acaba
Ediyor. 30 eylüle kadar diyorlar
Tcell e başarılı şekilde geçmenizi bekliyoruz
-
Denemeler devam ediyor.
yeni hat başvurusu ile yapıldığında hattı ücretsiz veriyor mu, hiç böyle başvuran var mı?
-
Ben geçen çocuk için yeni hat aldım. Hat ücretini faturaya yansıtılıyor. 440 tl 12 taksit.
-
Geçiş yapildi ancak e-simi telefona okutamadim sürekli hata verdi, fatura adresi kampanya illerinden bir akrabanin adresini verdim oldu.
hayırlı olsun , bende işlemlerimi başlatayım,tşklr bilgi icin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X