Merhaba, e-simden normal sime geçme ücreti nedir? |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (11. sayfa)
-
-
Hocam başvuruyu turkcellden bitirmeden olmuyor ilte sorun oooo
Turkcell son sayfada kimlik bilgisini istiyor yükleyince edevletren onayla deyince oraya yönlendirmesiölazımmama sitede sorun var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E-devlete yönlendirse bile BTK onay sayfasında farklı bir şekilde oturum açın diyor. ben e-imza ile açtım tekrardan o şekilde işlemleri tamamladım. Şuan hat taşıma mesajını bekliyorum.
-
Hocam turkcell sayfasında sorun olmasa zaten edevlete düşüyor onayla yapıyordun sorun turkcell sayfasında sorun olduğu için edevletre görünmüyor
Normal fizik sim kart 130 TL Turkcelde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan mevcut Turkcell abonesiyiz. Başka operatöre git gel yapacağız. Daha önce yapmadığım icin bilmiyorum. En hızlı yöntem hangisi olur? Bir de diyelim ki Vodafone’a git gel yapacağız Vodafone’da paket seçmeden taşıma yapabiliyor muyuz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bimcell ben öyle yaptım. ama yetişir mi bilmiyorum süre kısaldı baya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hattı taşındıktan sonra herhangi bir yere mesaj atmak gerekiyormu türk Telekom da ki söz mesajı gibi bişey varmı
Edevlete şifre ile değil internet bankacılığı ile giriş yaparak btk evrak onaylarını yapabilirsin.
Ben bizzat bu şekilde evrak onaylamayı yaptım.
-
Ben atmadım uygulamadan kontrol ettiğimde paket görünüyordu.
-
Hocam anlatamıyorum turkcell de kimlik yükleme yağıyorum edevlet ile onayla diyorum site haya veriyor orası olsa zaten edevlette çıktığını biliyorum o sayfayı geçemediğim için edevlette görünmüyor
Bu arada turkcell de sorun olduğunu kabul ediyor ekipler çalışıyor ara sıra deneyin diyorlar
Bugün yeni hat olarak e-sim ile bu kampanyadan başvurumu yaptım. Listedeki illerden birinden adres verdim kayıt yaparken. Kurulumlar ve edevlet onayları tamamlandı. Yeni hat ne zaman aktif oluyor acaba?
Hayır hocam anlatıyorsunuz ben anlatamıyorum, turkcell sitesini boş ver.
Kimlik yüklediyseniz aşağıdaki sayfaya internet bankacılığı ile giriş yap
https://turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi?basvuru=Listesi
Görüntüle yerinde onay olacak oradan onay vermen yeterli
-
SMS geliyor hocam 2 3 gün sürüyor tahmini
-
Kimlik yüklüyorum ama edevletten onay ver kısmına basınca olmuyor sorun o
-
Pakete geçeli 2 gün oldu neredeyse normal kullanıma rağmen aşırı İnternet gidiyor. 2 günde 5 gb İnternet kullanımı olmuş.60 gb kandırmasın kimseyi 😃
Kimlik yükleme sayfası geçilemiyor, hata veriyor. O yüzden sözleşme e-devlette oluşmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 26 Eylül 2024; 20:42:12 > -
Beni anlayan biri çıktı sonunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X