Şimdi Ara

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
296
Cevap
16
Favori
26.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, e-simden normal sime geçme ücreti nedir?

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Hocam başvuruyu turkcellden bitirmeden olmuyor ilte sorun oooo

Turkcell son sayfada kimlik bilgisini istiyor yükleyince edevletren onayla deyince oraya yönlendirmesiölazımmama sitede sorun var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt

E-devlete yönlendirse bile BTK onay sayfasında farklı bir şekilde oturum açın diyor. ben e-imza ile açtım tekrardan o şekilde işlemleri tamamladım. Şuan hat taşıma mesajını bekliyorum.

• yemre2000 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell sayfasında sorun olmasa zaten edevlete düşüyor onayla yapıyordun sorun turkcell sayfasında sorun olduğu için edevletre görünmüyor

• funnel kullanıcısına yanıt
    Normal fizik sim kart 130 TL Turkcelde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan mevcut Turkcell abonesiyiz. Başka operatöre git gel yapacağız. Daha önce yapmadığım icin bilmiyorum. En hızlı yöntem hangisi olur? Bir de diyelim ki Vodafone’a git gel yapacağız Vodafone’da paket seçmeden taşıma yapabiliyor muyuz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FatihMehmet* kullanıcısına yanıt

Bimcell ben öyle yaptım. ama yetişir mi bilmiyorum süre kısaldı baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattı taşındıktan sonra herhangi bir yere mesaj atmak gerekiyormu türk Telekom da ki söz mesajı gibi bişey varmı

Edevlete şifre ile değil internet bankacılığı ile giriş yaparak btk evrak onaylarını yapabilirsin.

Ben bizzat bu şekilde evrak onaylamayı yaptım.

• arifane377 A kullanıcısına yanıt

Ben atmadım uygulamadan kontrol ettiğimde paket görünüyordu.

Hocam anlatamıyorum turkcell de kimlik yükleme yağıyorum edevlet ile onayla diyorum site haya veriyor orası olsa zaten edevlette çıktığını biliyorum o sayfayı geçemediğim için edevlette görünmüyor

Bu arada turkcell de sorun olduğunu kabul ediyor ekipler çalışıyor ara sıra deneyin diyorlar

• Bugün yeni hat olarak e-sim ile bu kampanyadan başvurumu yaptım. Listedeki illerden birinden adres verdim kayıt yaparken. Kurulumlar ve edevlet onayları tamamlandı. Yeni hat ne zaman aktif oluyor acaba?

Hayır hocam anlatıyorsunuz ben anlatamıyorum, turkcell sitesini boş ver.

Kimlik yüklediyseniz aşağıdaki sayfaya internet bankacılığı ile giriş yap

https://turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi?basvuru=Listesi

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE

Görüntüle yerinde onay olacak oradan onay vermen yeterli

• shadows_d S kullanıcısına yanıt

SMS geliyor hocam 2 3 gün sürüyor tahmini

Kimlik yüklüyorum ama edevletten onay ver kısmına basınca olmuyor sorun o

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE 05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE 05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE şimdi tamammıyız hocam edevlet onayla dediğimde internal server error hatası veriyor bankacılık uygulamasından olacağını biliyorum zaten ama turkcell sayfasındaki sorundan dolayı ordada görünmyor

• Pakete geçeli 2 gün oldu neredeyse normal kullanıma rağmen aşırı İnternet gidiyor. 2 günde 5 gb İnternet kullanımı olmuş.60 gb kandırmasın kimseyi 😃

• Kimlik yükleme sayfası geçilemiyor, hata veriyor. O yüzden sözleşme e-devlette oluşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 26 Eylül 2024; 20:42:12 >
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Beni anlayan biri çıktı sonunda

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.