< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 8 Eylül 2024; 20:43:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (4. sayfa)
-
-
salı günü turkcell 1 yıllık taahhüt bitiyor.
turkcelin bu kampanyaları için ,hattı diğer operatörlere taşıyıp hemen geri gelsek oluyor mu ?
türkcelden 90 gün önce ayrılanlar yararlanamaz gibi bir şey var mı acaba ?
-
Turk Telekom'da 29 günüm kaldı. Turkcell'e geçsem ceza çıkmaz sanırım. Şimdi sormak istediğim soru, diyelim ki geçiş 4 gün sürdü, 4 gün daha kullandım. Telekom'da 4 günlük fatura mı çıkar yoksa son 1 ayın tamamına mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone'a yeni geçtim, tekrar buna geçiş yapabilir miyim acaba ?
-
vodafone da 30 gb 285 tl
turkcelldeki 40 gb 325 tl bana mantikli geldi hem daha iyi cekiyor
-
Vodafone 'da geçen ay kampanya tekrar açıldı. Konuyu inceleyebilirsin. 60 GB 387 TL / 20 GB 191 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 9 Eylül 2024; 15:28:48 > -
Diğer illerden şu 60 gb lik paketi nasıl yapabiliriz, varmi formülü?
Son tarih ne zaman? Turkcell sitesinde herhangi bir şey yazmamış.
Turkcell çalışanı arkadaşım 1 ay dedi ama belli olmaz
-
İkametgah sarti yok bulunduğum ilde yoktu kampanya olan ile gidip 5 dakikada geçiş yaptim. Kimliği cihazdan okuttuklari icin bayiye gitmeniz gerekiyor uzaktan yapilmiyor. 3 gunde açıldı sim kart.
instagram: turkcelliletisimdunyasi ile iletisime geçerseniz tasima ve yeni hat aliminda yardımcı olacaktir
Aynı durumdayız hocam, 32 kala 171 TL ceza çıkıyordu, 30 gün altına düşünce ceza ödemeyeceğimizi hem Turkcell hemde Telekom bayileri beyan etti. Bende yarın geçiş yapacağım.
-
Bende dün başvuru yaptım, turk telekom da 29 günüm kalmıştı. Taahhüt yazıp 5555 gönderince cayma bedeli çıkmadı. Yarın geçiş tamamlanacak İnşaAllah.
Bildiğim kadarıyla, tarifede ki haklardan herhangi biri bitmezse, gün bazlı ücretlendirme yapılıyor
@Anubisin_Ruhu
@Sonyxelck
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 11 Eylül 2024; 8:22:18 >
Emin misiniz hocam? Web siteden başvuru yapılıyor az önce yaptım, teslimat adresini kampanya geçerli olan bir adres girdim.
-
Hocam teşekkürler. 220 liraya 40 gb + sınırsız sosyal medya paketini kullanıyorum. Son 28 günüm kaldı. Şimdi 28 günü çöpe atıp, bu içeriklerden faydalanmamak pek mantıklı değil. Ay sonu kampanya devam ederse 60 gb paketine geçmeyi düşünüyorum. Bir yandan da , kapmpanya ay sonuna kadar biterse diye düşünüyorum. 1000 dakikam ve 250 sms tamamı duruyor. İnternet sadece 2.5 gb harcamışım. Şimdi geçsem ne kadar fatura çıkarırlar acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonyxelck -- 11 Eylül 2024; 13:50:19 >
Web sitesinden başvurup Fiziksel sim kart değilde e-sim seçersek olurmu acaba kampanya olan illerde değilsek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En sonunda fatura adresi istiyor oraya kendi adresini seçince kabul etmiyor
Web sitesi nasil bilmiyorum ben bayiden yaptim cocuk 5 dakikada halletti sadece kimlik verdim baska birsey sormadi. E devletten kod aldirdi bide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X