Bundan önceki kampanyalar hakkında bilginiz var mı? Fiyatlar öncekilere göre nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (2. sayfa)
-
-
Az önce numaramı taşıdım arkadaşlar.
1-Sadece bayiden taşıyabiliyorsunuz
2-İkamet belgenizi istiyorlar.
3-Geçiş işlemini yapan görevli kampanyanın 3 günlük olduğunu söyledi doğru yanlış bilemiyorum.
4-Fiyat üzerinden +15 TL telsiz kullanım kesiliyormuş.
-
Fiyatlar makul
-
İkamet konusunu ben de merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam festival paketleri için ikamet belgesi istiyorlarmis sanirim. İkametin bu tarifeye geçiş yapilabilen illerden birinde mi olmasi gerekiyor?
Hocam ikamet bu tarifeye geçiş yapılan iller arasında mı olmalı, bilginiz var midir?
Evet hocam
Ben daha önce geçmiştim
zaten bu tarifeler belirli illerde olduğu için ikametgah doğal olarak o illerde oluyor. ayrıca sen gidip yaptıracaksan ikametini düzenlersin
-
Şehirlerle sınırlandırma saçmalığındaki mantık nedir ya?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye' nin her ili için hedefler var. Örneğin İstanbul 'da hedef çok çok üstünde ancak Kocaeli' de veya Kırklareli 'nde böyle değil. Bunu tamamlayabilmek adına müşteri çekmesi gerekiyor. Müşteri çekmek de biliyorsunuz hem kalite hem ucuz fiyat ile oluyor. Bunun için bazı illere özel tarifeler tüm operatörlerde oluyor.
-
Amaç müşterilerin illere dağılımındaki dengesizlikleri azaltmak sanırım. Bir şehirin baz istasyonları zaten abonelere ucu ucuna yetiyorsa o şehre daha çok abone çekmek istemezler, ama bir şehirde abone azsa ve kapasite yeterliyse oraya kampanya yapıp müşteri çekerler.
İşin garibi o listedeki indirim veren bazı şehirlerde de bence Turkcell kapasite olarak yetersiz, onlara niye indirim vermişler hiç bilmiyorum 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 5 Eylül 2024; 18:28:25 >
Cayma sorguladım 1520₺ çıkıyor var daha 143 gün
Türk Telekom'da cayma bedeli için " Bitis Tarihi: 09.10.2024 Taahhudunuzu bozmaniz durumunda mobil hat faturaniza yansiyacak ceza bedeli: 319.93 TL " şeklinde mesaj geliyor. 10 eylülde sıfırlanır mı acaba?
Ekleme: Kampanya kaç gün geçerli belli mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 5 Eylül 2024; 19:31:51 >
Kampanyanın kapsadığı illerden birinde ikamet ediyorum
15 günlüğüne farklı bir ildeyim kampanya bitmeden yetişmek adına farklı bulunduğum ildeki türkcell bayisine gitsem ikametin olan il aslında burası diyerek bu kampanyaya geçebiliyormuyum
Müşteri hizmetleri geçemezsiniz ama bayi daha doğru bilgiyi verecektir dedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka taahhhütünüz yoksa 0 lanır
Kahramanmaraş için de geçerli bayi cama asmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçerli illerde şubeleri vardır onlara yaptırıyordur
Kampanyanın süresini sordum ancak net bir cevap olmadığı için paylaşamıyorum.
Turkcell bayilerinin bulunduğu bölgeye göre kampanyalar çıkıyordur. Ben Ankara 'da olsam benim tabletimde de kampanya görünmeyebilir. Yalnız şunu da denemek lazım. Müşterinin ikamet bilgisini girirerek kampanya görünüyor mu ? bunu kontrol etmek gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X