Şimdi Ara

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
16
Favori
26.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulunduğum ilde türkcell bayisine uğrayıp soracağım
    O ilde bulunan bayileremi açılıyor yoksa adres seçincemi aktif oluyor denemesini söyleyecem
    Teşekkürler
  • Ben de geçtim haber veren arkadaşlara teşekkürler
  • İkametgah şartı adamına göre oluyor bilginiz olsun.

İkametgahım İstanbul ama Kocaeli’de ailemin yanındayım.

Edevletiniz var mı diye sorarlarsa yok ihtiyacım olmadı deyin geçiriyorlar.

05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE
    05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 7 Eylül 2024; 13:11:31 >

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt

Gölcük tim, geçiş yapıldı, ikametgah sormadılar

• Arkadaşlar selam. Ayın 5inde bende 60Gb 390 TL olan pakete geçiş yaptım. Bugün bayide ki arkadaş taahhüt süresinin 1 yıl olduğunu söyledi fakat 6 ay olduğunu öğrendim. Konudan bilginiz var mıydı? Yoksa ben mi atlamışım. Tâbi bayide ki arkadaşa inandık diyelim
  • kursatozk K kullanıcısına yanıt

Gönderdiğiniz mesajdan Turkcell normal faturalıya değil de Turkcell Rahat Tarifesine geçtiğiniz anlaşılıyor. Acaba bu kampanya Rahat Tarifeleri için mi? Ben de geçmeyi düşünüyordum, Rahat tarifesi yazınca açıkçası kafam karıştı...

• ustaturk kullanıcısına yanıt
    Açıkçası rahat tarifeye geçip geçmediğimi bilmiyorum:) mevcut herkesin geçtiği kampanyaya geçiş yaptım. Taahhüt süremin bitmesine 3 gün kaldığı için yapıştırıp geçmiştim.
  • Rahat STAR MEGA ve Büyük Festival 60 GB olarak iki ayrı kampanya var sanırım. Eğer bayilerden satılan büyük festival 60 GB ise ona geçmişimdir. Ayak üstü dükkanın önünde geçiş yaptım devam ettim :) umarim sakata gelmemisizdir
  • Hayırlısı olsun. Tarifeniz fiyat olarak çok cazip sadece kafa karıştıran Rahat tarifesi olup 6 ay ile sınırlı olabileceği.

• kursatozk K kullanıcısına yanıt

Rahat tarife değil bu tarifeler. Kampanyada ki tarifelerin adı "Büyük Festival" dir. Bunu bilerek giderseniz daha iyi olacaktır.

• ustaturk kullanıcısına yanıt

Tarifeler 1 sene geçerlidir. Tarife rahat tarife değildir.

• Karingoo kullanıcısına yanıt
    Bugün bulunduğum kampanyaya dahil olmayan ilde bayiye uğradım
    10-15 günlüğüne buradayım kampanyayı kaçırmak istemiyorum ikametgahım kampanyaya uyuyor siz adres seçip yapabiliyor musunuz dediğimde
    Bayi bazlı açılıyor bizde açılmadı yapamayız dediler
  • AlgosTR kullanıcısına yanıt

O zaman ikametgah yerine bayinin olduğu il ilçede olmak yeterli oluyor.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

E devleti yeni çipli kimlikten taşıma için soruyorlar

kimlik kartının pini ile taşıma işlemi yapıyorlar .

vermezseniz kimliğin fotosunu çekip işlem yapıyorlar

• Karingoo kullanıcısına yanıt

Aynı tarifenin rahat tarifeler için olanı da var;

Bunu seçerseniz 6 ay tekrar alınabiliyor.

• batubilir B kullanıcısına yanıt

Hocam ikamet o il olması zorunlu mu

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

İkametgaha gerek yok o zaman

• NitroNos kullanıcısına yanıt

İkametgahı adınıza kayıtlı başka hat yoksa istiyorlar muhtemelen

Adınıza kayıtlı fatura kredi kart ekstresi vb kabul görmesi lazım

Daha önce Faturalı kullandıysanız yine istememleri lazım

• Normalde bu tarifelerin kampanyasız fiyattan sunulması lazım. Fakat bizde protesto kültürü olmadığı için operatörler 10-15 gb’lık paketleri fahiş fiyata rahatlıkla itelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 7 Eylül 2024; 19:23:29 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Yani istemediler orasını bilemiyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.