|
05.09.2024 - Turkcell'de 60 GB 390 TL / 10 GB 185 TL / 20 GB 235 TL / 40 GB 325 TL - BELİRLİ İLLERDE (3. sayfa)
-
-
Ben de geçtim haber veren arkadaşlara teşekkürler -
-
Gölcük tim, geçiş yapıldı, ikametgah sormadılar
-
-
Gönderdiğiniz mesajdan Turkcell normal faturalıya değil de Turkcell Rahat Tarifesine geçtiğiniz anlaşılıyor. Acaba bu kampanya Rahat Tarifeleri için mi? Ben de geçmeyi düşünüyordum, Rahat tarifesi yazınca açıkçası kafam karıştı...
-
Açıkçası rahat tarifeye geçip geçmediğimi bilmiyorum:) mevcut herkesin geçtiği kampanyaya geçiş yaptım. Taahhüt süremin bitmesine 3 gün kaldığı için yapıştırıp geçmiştim. -
Rahat STAR MEGA ve Büyük Festival 60 GB olarak iki ayrı kampanya var sanırım. Eğer bayilerden satılan büyük festival 60 GB ise ona geçmişimdir. Ayak üstü dükkanın önünde geçiş yaptım devam ettim :) umarim sakata gelmemisizdir -
Hayırlısı olsun. Tarifeniz fiyat olarak çok cazip sadece kafa karıştıran Rahat tarifesi olup 6 ay ile sınırlı olabileceği.
-
Rahat tarife değil bu tarifeler. Kampanyada ki tarifelerin adı "Büyük Festival" dir. Bunu bilerek giderseniz daha iyi olacaktır.
-
Tarifeler 1 sene geçerlidir. Tarife rahat tarife değildir.
-
Bugün bulunduğum kampanyaya dahil olmayan ilde bayiye uğradım
10-15 günlüğüne buradayım kampanyayı kaçırmak istemiyorum ikametgahım kampanyaya uyuyor siz adres seçip yapabiliyor musunuz dediğimde
Bayi bazlı açılıyor bizde açılmadı yapamayız dediler -
O zaman ikametgah yerine bayinin olduğu il ilçede olmak yeterli oluyor.
-
E devleti yeni çipli kimlikten taşıma için soruyorlar
kimlik kartının pini ile taşıma işlemi yapıyorlar .
vermezseniz kimliğin fotosunu çekip işlem yapıyorlar
-
Aynı tarifenin rahat tarifeler için olanı da var;
Bunu seçerseniz 6 ay tekrar alınabiliyor.
www.turkcell.com.trTurkcell Rahat Star Mega 20 GB Paketi - Tekrarlıhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-yeni-musteri-paketleri/rahat-star-mega-20-gb-paketi -
Hocam ikamet o il olması zorunlu mu
-
İkametgaha gerek yok o zaman
-
İkametgahı adınıza kayıtlı başka hat yoksa istiyorlar muhtemelen
Adınıza kayıtlı fatura kredi kart ekstresi vb kabul görmesi lazım
Daha önce Faturalı kullandıysanız yine istememleri lazım
-
Normalde bu tarifelerin kampanyasız fiyattan sunulması lazım. Fakat bizde protesto kültürü olmadığı için operatörler 10-15 gb’lık paketleri fahiş fiyata rahatlıkla itelebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 7 Eylül 2024; 19:23:29 > -
Yani istemediler orasını bilemiyorum hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X