Şimdi Ara

0532 li hatta geçtim yabancılar arıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce Telekom 4 G ankaranın merkezinde çekmediği için, 0532 li faturalı hatta geçtim yurtiçi tanımadığım numaralar arıyor mesaj atıyorlar yok aracınızın muayenesi bitti vs vs.

Müşteri hizmetlerini aradım o numaraları alın engelleyelim sizi aramasınlar dediler hat yeni adıma kayıtlı olmasına rağmen ileride bi borcu falan çıkmasın nasıl olur acaba yeni hiç kullanılmamış 532 li hat istesek verirler mi.

Hattıda 3 ay kullanmam gerekmiş neden acaba kontorluye geçemezmiyim,

46 tl lik 4gb 1000 dk 1000 sms yaptılar
    Türkcele üye oldum baktım faturam 69 tl görünüyor.

Aksi takdirde hattı geri verip iptal ettirmeyi düşünüyorum

Değerli ve benim için önemli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

0532'li Hattına Geçtikten Sonra Yabancıların Araması: Bilmeniz Gerekenler

0532'li telefon hattına geçtiyseniz, yabancı numaralardan gelen aramalarla karşılaşabilirsiniz. Bu aramalar genellikle dolandırıcılık veya pazarlama amaçlıdır. İşte bilmeniz gerekenler:

• 532'li Hattı Dolandırıcılık İçin Kullanılıyor: Sahtekarlar, 0532'li numaraları kullanarak kimlik avı veya hesap hırsızlığı girişiminde bulunabilirler.
    • Yabancı Numara Aramaları Dikkat Gerektirir: Yabancı ülkelerden gelen aramalar şüpheli olabilir. Bu aramalara cevap vermeden önce numarayı araştırın.
    • Kişisel Bilgilerinizi Paylaşmayın: Yabancı arayanlar kişisel bilgilerinizi, banka hesap numaralarınızı veya şifrelerinizi isteyebilirler. Bu bilgileri asla paylaşmayın.
    • Hesabınıza Erişime İzin Vermeyin: Bazı dolandırıcılar, cihazınıza kötü amaçlı yazılım yüklemenizi veya hesaplarınıza erişim vermenizi isteyebilirler. Bu taleplere uymayın.
    • Arayan Kişiyi Bildirin: Sahtekar aramalar alıyorsanız, bunları ilgili yetkililere bildirmek önemlidir.

Kendinizi Korumanın Yolları:

• Yabancı numaralardan gelen aramaları cevaplamadan önce araştırın.
    • Kişisel bilgilerinizi veya hesap erişiminizi asla paylaşmayın.
    • Cihazınıza bilinmeyen yazılımları yüklemekten kaçının.
    • Sahtekar aramaları ilgili yetkililere bildirin.

Bu yönergelere uyarak kendinizi 0532'li hattı kullanan dolandırıcılardan ve pazarlamacılardan koruyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    Kullanılmamış 532lı hat mi var? Aldığınız numara 20 yıllık. Zamanında iptal edilip sonra size tahsis edilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre arar sonra da vazgecerler
    Kullanın gitisin
    İptal ederseniz ayrı masraf
    Veya numarayı değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Bir süre arar sonra da vazgecerler
    Kullanın gitisin
    İptal ederseniz ayrı masraf
    Veya numarayı değiştirin

Bir süre aralar ama bu aramaları TİM engelleyemez mi hadi ya adamın borcu varsa arayıp dururlarsa beni?
    Kullanmayı istiyorum aslında memnunum,
    İptal ederken ben taahüt falan yapmadım sordular M.H biraz denemek istiyorum dedim taahüt yapmadım.Yani 3 ay kullanmam lazımmış.
    1 ay bile kullanmadım iptal edersek kötü ihtimal ne kadar masraf çıkar ki?
    Numarayı nasıl değiştiriceğiz ki Müşteri hizmetleri başka numara mı vericek 532 li,
    Peki ben 3 veya 6 ay kullandım diyelim Faturasıza geçirirler mi?
    Türkcelin hiç kullanılmamış sıfır 532 li hattını almış arkadaşım hiç sorun yok diyor artık vermiyorlarmış 532 li hat ama bilemiyorum.

• Sa eğer tüm vergileri öderseniz faturasız hatta geçiş yapabilirsiniz 100 tl civarı bir şey tutar bende çok özel bir numara için (3707070) Türkcell'den faturalı hat aldım aldığım gün time gidip faturasız yapmak istiyorum dedim 2 gün sonra aradılar tüm vergileri kabul edip ( bana 84 tl ) geldi faturasız yaptım şimdi çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smsm377 S kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldınız yenilerdemi kodu 532 değildir heralde

• Yeni alınan hatlardan kesilen vergiler var. Bu vergilerin bazıları peşin, bazıları 12 ay taksitle alınıyor. Eğer hattı iptal ettirmek isterseniz kalan taksitleri son faturaya eklerler. Turkcell eeb sitesinde detaylı açıklama var.

Akıllı telefon kullanıyorsanız çağrı engelleme fonksiyonu var. 1-2 ay içinde kronik tacizcilerin hepsini engellersiniz ama tamamen kurtulmak mümkün değil. 532li hatların zengin insanlar tarafından kullanıldığını düşünüp sürekli reklam gönderiyorlar. Hem de devletin verdiği lisansla ve devletin yasağına rağmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +370 'li bir telefon arıyor ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hat alırken ücret istemediler yeni hat dediler 532 li yeni hatta varmıdır hala bilemem numara mı değiştirmek gerek.

• Hat özel numara değilse taahhütler ve bilgiler ayni kalmak şartıyla numarayi degistirebilirsiniz.

• 0532 0xx ve 0532 1xx seklinde giden numaralar yenidir diğerleri kullanılıp iptal olmuş numaralardır

• sosyalkafa kullanıcısına yanıt
    Hattım özel numara değil yarın arayıp yeni kullanılmamış 0 ve 1 le başlayan numaraya geçirmelerini söyleyecem.Hala mesajlar geliyor yabancı kisilerden.Taahütüm yok ama 3 ay kullanmamı soylediler boyle olmaz bu sekilde devam edemem rahatsız oluyorum.

Fakat numara degistirincede yine aynı olma olasılığı nedir yani yine araıp mesaj atanlar olursa.Öyle özel numara falanda degil numaram.

• Numara degisimi talep ettim bana 534 lü hat vermeye calisiyorlar bende 532 li hattı kapattırdım çözümü, Türkcell kullanmamak bu başka yolu yok.

• 2011 de yeni hat almistim 0539 lu numaraydi. Spam reklam mesajlari geliyordu ama tanimadigim kisilerden arama mesaj gelmiyordu.
    Daha sonra numarami degistirmek istedim gecen yil, yeni hat actirmadan sadece numara aldim o da 0539 lu. Ilk zamanlar tanimadigim kisilerden whatsappdan veya normal sms olarak mesaj geliyordu daha sonra kesildi.
    Numaralar hakkinda bilgim yok 0532 lilerin eski numara oldugunu da burdan okudum simdi. 0539 lu numaralar yeni mi oluyor eski mi?

• Hattı kapattırdım hala fatura gelmedi 1 hafta kullandığım hat taahütsüz 3 ay sonra kapanırmış çok saçma bir durum.3 ay faturamı ödeyecem kullanmadığım kullanılmayan hatta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.