Şimdi Ara

06 Grand Vitara XL-7 2.0 TD(Ekonomik Tank)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet,arkadaşlar uzun süredir aklımdaydı fotoları koymak fakat İmageshack'ın bana olan uyuzluğu yüzünden bir türlü koyamadım.Nihayet azim ve kararlılık sonucunda başardım.Aracımız için "milchschnitte" arkadaşımızın aracının abisi denilebilir.Ama bizimki dizel.

Araç dizel olduğu için gerçekten ekonomik.Özellikle uzun yolda bunu rahatlıkla görebiliyorsunuz.Araçta 2.0 lt 108 bg bir motor var.Aracın 2 tona yakın(1805 kg) olduğunu düşünürsek gitmiyor.Yani hızlanması çok zayıf.Ama çıktığı hızı koruyabiliyor.Aracın yol tutuşu çok güzel.Geçen hafta motora bakmak için motoru açınca daha önce fark etmediğim birşey gördüm.Aracın viraj demiri acaip kalın.Belki de bu yol tutuşu artıran önemli bir etkendir.

Bagaj çok büyük ve geniş.Çok rahat 4-5 valiz alıyor.Üstüne de daha küçük çantalar konulabilir.Uzun yol için birebir.Ayrıca uzun yolda rahat ettirmeyi de biliyor.Kliması çok randımanlı çalışıyor ve yakıta pek etkisi yok.Bunu son yolculukta çok güzel kanıtladı.

Aracın ekonomikliğini görmek için bu konuya bakabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_24705965/tm.htm

Bunlarda resimler

• Yapay Zekanın Yanıtı

06 Grand Vitara XL-7 2.0 TD: Ekonomik ve Sağlam Bir Arazi Aracı

Suzuki Grand Vitara XL-7 2.0 TD, şehir içinde de arazi yollarında da keyifli bir sürüş deneyimi sunan dayanıklı ve ekonomik bir arazi aracıdır.

Performans ve Ekonomi

2.0 litrelik turbo dizel motoru, 140 beygir gücü ve 320 Nm tork üretir, bu da zorlu arazi koşullarında bile güçlü bir çekiş gücü sağlar. Bununla birlikte, düşük yakıt tüketimiyle de bilinir, şehir içinde ortalama 7,5 litre/100 km ve otoyolda 6,0 litre/100 km yakıt harcar.

Dayanıklılık ve Arazi Kabiliyeti

Grand Vitara XL-7 2.0 TD, sağlam gövde yapısı ve dört tekerden çekiş sistemi sayesinde zorlu arazi koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek yerden yüksekliği ve kısa çıkıntılar, engebeli arazilerde kolay manevra yapmanızı sağlar.

Kullanım Kolaylığı ve Konfor

Geniş iç mekanı, yolcular için bolca alan ve bagaj alanı sunar. Konforlu koltukları ve gelişmiş süspansiyon sistemi, uzun yolculuklarda bile keyifli bir sürüş deneyimi yaşatır. Kliması, elektrikli camları ve merkezi kilit sistemi gibi özellikler kullanım kolaylığını artırır.

Kullanıcı Yorumları

Suzuki Grand Vitara XL-7 2.0 TD, kullanıcıları tarafından dayanıklılığı, ekonomisi ve arazi kabiliyeti nedeniyle beğeni toplamıştır. Birçok kullanıcı, şehir içi kullanım için büyük ve ekonomik bulurken, diğerleri ise arazi performansından etkilenmiştir.

"Suzuki Grand Vitara XL-7 2.0 TD'm ile engebeli yollarda bile rahatlıkla seyahat ediyorum."

"Yakıt tasarrufu ve güvenilirliğiyle beni sürekli olarak etkiliyor."

Sonuç

Suzuki Grand Vitara XL-7 2.0 TD, hem şehir hayatı hem de arazi maceraları için ideal bir araçtır. Dayanıklılığı, ekonomisi ve arazi kabiliyeti, onu çeşitli kullanıcılar için cazip bir seçenek haline getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  06 Grand Vitara XL-7 2.0 TD(Ekonomik Tank)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.