Şimdi Ara

07.06.2008 i350 için PDACLAN imzalı En İyi Rom Kullanım İçin Hazır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu muhtemelen kullandıklarımız arasında en iyi olacak

çünkü HTC diamond 'dan port edilmiş

yani cihaz vga olduğu için sürücüleri de vga optimize edilmiş.

Bu arada tekrar Çinde ve Rusya'da olmayan tüm gsmart kullanıcılarını unutan Gigabyte'a ve bizi ülkemizde yalnız bırakan

Gençcell'e kınamalarımı iletiyorum.

Ben bu rom işlerini cihazı alan kişiler için yapıyorum..

Yeni arkadaşlar paraları müsait ise lütfen başka markayı tercih etsinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beklen

Çinden yeni rom geliyor hazır oluuun

Bu arada tekrar Çinde ve Rusya'da olmayan tüm gsmart kullanıcılarını unutan Gigabyte'a ve bizi ülkemizde yalnız bırakan

VGA ekran istiyorum ne alalım hocam? Her PDA nın bir problemi var zaten alacak bitane söyleyin alalım? Yoksa Touch Diamondu bekleyeceğim 6 ay.
  • Beklen şu ana kadar senin ve diğer arkadaşların yardımları için bir kere daha teşekkür.

Ben bu dileklerini hem Genccell'e ilettim hem de Gigabyte'a.

Sonuç Gigabyte Türkiye'ye fazla bir destek vermeyeceğini açık açık söyledi. Merak ettiğim Genccell bunu en baştan biliyor muydu?

Genccell attığım e-mail'lerine hiçbirine cevap vermedi. Keşke şu cihazı koyuncular filan getirseydi. En azından tecrübeleri fazlaydı. Genccell ise parayı çift hatlı telefonlardan kazanıyor. Yani tecrübesi standart telefonlar üzerine.

Neyse ben söz vermiştim bir daha bu konuları konuşmuycam diye ama dayanamadım yine.

quote:

Çinden yeni rom geliyor hazır oluuun

• Gigabyte Türkiye'ye destek vermeyecek demek çok tek taraflı ve kat-i yapılmış bir davranış, parayı kapalım arkadan ne yaparlarsa yapsınlar gibi bişey, bundan sonra Gigabyte firmasının hiçbir ürününü almam tavsiyede ettirmem giderim HTC veya ASUS alırım, böyle terbiyesizlik görmedim ticari ahlaka uymayan hareketler bunlar. Ayrıca Genccell de zaten ondan beter bir firma, getirdiği çift sim kartlı cihazların hepsi dandik diyebilirim hiç biri alınacak ürünler değil.

Bu arada Beklen arkadaşa, sizlere yardımı ve gerçek fikirlerini ortaya koymasından dolayıda saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 26 Mayıs 2008; 17:55:03 >
  • Arkadaşlar,

eğer bu Çinli ve Vietnamlı arkadaşlar ile iyi ilişkiler kurmamış olsak

şu an cihaz ile birlikte gelen , birsürü sorunu olan ,boş olarak 16-18 mb hafızası kalan rom ile idare

edecektik.

Bu arada bu son rom biraz sorunlu, Acwan bize süper yeni bir rom hazırlıyor.

Onu sizinle paylaşacağım.

Sevgiler.
  • Son ROMda, bazen gelen aramada ve mesajda telefon titreşim vaziyetinde kilitlenip kalıyor. Çok nadir olan bir şey ama bu haldeyken reset atınca gelen mesaj da kayboluyor. Gerçi bu benim yüklediğim bişeylerden de kaynaklanıyor olabilir.
  • Klael aynı sorun bende de oluyor ama o kadar nadir ki,

yani senin yüklediğin bir programdan veya cihazından değil.
  • Yeni rom'u upload ediyorum şu an.
  • Artık kimse ilgilenmiyor ama yine de yazayım

Son paylaştığım rom'u bir deneme olarak kabul edin

Esas ve en hızlı rom bugün umarım Acwan tarafından yayınlanacak.

Ayrıca ben artık bu topic altında paylaşım yapmayı kesmeyi düşünüyorum.

Çünkü birçok arkadaş buraya yazıp bir grup oluşturmak yerine bana PM atmayı yeğliyor.

Saygılarımla
  • quote:

Artık kimse ilgilenmiyor ama yine de yazayım

Çünkü birçok arkadaş buraya yazıp bir grup oluşturmak yerine bana PM atmayı yeğliyor.

Saygılarımla

Belkide hiç yazamanız daha iyi olur bu Gsmart i350 nin satışlarının düşmesi ve desteğin olmaması bir nebze belki Gencell ile diğer firmanın gözünü açarda bişey yapmaya çalışırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 6 Haziran 2008; 14:37:43 >
  • quote:

Artık kimse ilgilenmiyor ama yine de yazayım

Saygılarımla

Beklen ben de sana PM atanlardanım ama bi süre boşluk verince ROMlar konusunda kafam karışmıştı.

Bn bundan önce 25 Mayısta yayınlanan bir ROMu denemiştim ve başarılı bulmuştum. Scroll ile ilgili hata da tuş ayarlarıyla düzeltiliyordu. eğer bu daha sonra hazırlanan bir ROM ise daha da iyi olmalı.
  • Beklen hocam,

Anladağım kadarıyla senin en son yayınladığın daha önce scroll problemlenin bu açıdan düzeltilmişi.

Senin de dediğin gibi acwan en hızlı ROMu (19212) yayınlayacağım demiş, ben onu bekleyeceğim artık :)
  • Arkadaşlar acwan 19212 ROMu yayınladı, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

http://www.fs2you.com/en/files/d44dd378-3422-11dd-ac61-00142218fc6e/

Yalnız buradan indrmek için küçük bir eklenti kurmak gerebilir. Ben 1-2 saate kadar başka bir yere de upload edeceğim.

ROMu henüz denemedim, o yüzden kalitesi hakkında birşey söyleyemeceğim ama acwan ROMları hep iyi çıktı şimdiye kadar.
  • Son ve muhteşem rom şu an denemede ve upload etmede.

i350'sini daha iyi çalıştırma niyeti olanlar mutlaka bu rom'u yüklesin

Saygılar
  • Merhaba en son romda karşıya ses gitmeme problemi gibi bazı problemler düzeltilmiş mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 7 Haziran 2008; 11:50:30 >
  • Rom süper arkadaşlar çok hızlı

herkes yüklesin

işte rapid_share linki

http://rapidshare.com/files/120703767/350-19212-en.rar.html

kolay gelsin

Starforces'a

dostum bu problemler gigabyte'in oem driverlerindan kaynaklandığı için

ancak gigabyte'dakiler tarafından çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beklen -- 7 Haziran 2008; 13:25:35 >
  • Arkadaşlar bu sevindirici haberi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
    Ancak sadece nb0 dosyası var. Diğer bileşenleri herhangi bir sürümden alıp kullanabilirmiyiz?
    Ben bir önceki romda (19585) 19199 nolu romun diğer bileşenlerini kullanmıştım çok başarılı geldi bana.
    Şimdi taze rom içinde aynı şeyleri yapsam mı acaba?
    Herkese kolay gelsin....
  • Ozcant

tek yapman gereken .nb0 dosyasını

önceki tüm dosyaları mevcut romdaki .nb0 dosyasının yerine koyup cihazın sd kartına atmak

ve kırmızı red + yeşik cevap ve power tuşuna basmak

kolay gelsin
  • quote:

Ozcant

tek yapman gereken .nb0 dosyasını

önceki tüm dosyaları mevcut romdaki .nb0 dosyasının yerine koyup cihazın sd kartına atmak

ve kırmızı red + yeşik cevap ve power tuşuna basmak

kolay gelsin

Aslında diğer dosyaları eklemek şart değil. Sadece nb0 dosyası yeterli oluyor. Eski ROMlarda Custfile klasörünü eklemeyine GPS çalışmıyordu. Bunda hem GPS komponentleri hem de spb backup ROMa gömülü geliyor. Ama gSmart'ın kendi GPS tracking programı içinde yok.

Bu arada ROM hakikaten çok hızlı. pdaclandaki adamı İngilizce ROM konusunda ikna ettiği için beklen'e sonsuz teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klæl -- 7 Haziran 2008; 23:37:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.