Şimdi Ara

07.06.2008 i350 için PDACLAN imzalı En İyi Rom Kullanım İçin Hazır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmetmehmetmehmet

SERİALİ BULDIM :d
    BI SORUNUM DAHA VAR TELEFON CALIPTA ACTIKTAN SONRA KONUSMAK ICIN BAYA BEKLEMEK GEREKIYO NE YAPMAK LAZIM ACABA???

Bunun çözümü yok malesef...
  • Arkadaşlar acwan 19591 build bir ROM yayınlamış xda-developers'da. ROM için rapid bir link:

http://rapidshare.com/files/134682894/19591en.rar

Ayrıca xda-developers'daki konunun linki:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=414179
  • Evet ACWAN'ın anlattığına göre hızlı ve stabilmiş. Ben bu akşam yükleyeceğim. Bazı ekran görüntülerini eklemeye çalıştım. Anlatılana göre dialpad ekranını (parmak için tuş büyüklüklerini değiştirmiş)

07.06.2008 i350 için PDACLAN imzalı En İyi Rom Kullanım İçin Hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz-ay -- 8 Ağustos 2008; 12:43:41 >

• Bu romu deneyen oldu mu?
  • Ben birkaç gündür kullanıyorum bu ROMu. Daha önceki 19212 ROMa göre büyük bir üstünlüğünü göremedim.

Ama benim için önemli olan tek fark, BT kulaklıkla ses kalitesinde hissedilir bir iyileşme var, hem gelen hem giden ses iyi.

19212 ROMda splash screen görünmezken bunda o siyah Windows Mobile ekranı geliyor.

Dialpad bende ilk gün sorun çıkardı. Görüntü standard formata döndü ama yazılar ve rakamlar büyük tuş varmış gibi kaldı. Ben de standard dialpad'e döndüm.

RealVGA 96 dpi modunu denedim ve telefon özelliği gitti, cihaz açıldığında PIN sormaz oldu ve arama tuşu tepki vermedi. 128 dpi modunda sorun yok.

Dikkatimi çeken farklar bunlar.
  • Eğer 19212 rom daha stabilse linkini verebilir misiniz?
    Forumu karıştırdım ama bulamadım.
  • arkadaslar bu acwanın yenı romunda kulaklıktan ses bıraz az gelıyor...pdavietin son romunu denemenızı onerırım...fena degıl sadece arada ekran kapandımı bır daha acılmıyo ve gelen aramaları dogal olarak goremıyorsunuz ama bu pek sık olmuyo :))
    bide bıldıgınız gıbı pdaviette messenger yok :(
  • karışıklığı toparlamak adına. power user konumundaki arkadaşlar şu anda kendi i350 lerinde hangi rom u kullanıyorlarsa link verebilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbakici

karışıklığı toparlamak adına. power user konumundaki arkadaşlar şu anda kendi i350 lerinde hangi rom u kullanıyorlarsa link verebilirler mi?

en kulanışlı ROM 19591 olanı, link:

http://rapid-share.com/files/134682894/19591en.rar

aradaki cizgiyi kaldirin.
  • Bir korand ROM'u dolaşıyor son zamanlarda.

ROM'un artıları:
    - Çok güzel bir dial skin kullanıyor.
    - Telefona cevap verirken 2 saniye bekleme yapmıyor, veya bazen çok kısa bekletiyor.
    - Gereksiz bütün servisler (overdub, answering machine vs.) çıkarılmış.
    - acwan ROMları kadar hızlı.

Eksileri:

- Page pool 6 MB, yani acwanın ROMlarından 2 MB daha az RAM'i olması gerekiyor ama yine de 21 MB gibi bir açılış RAMi var.
    - Bir iki defa kendiliğinden hattı kaybetti ve kapatıp açmayınca düzelmedi (Bu benim yüklediğim programlardan da kaynaklanıyor olabilir, çok emin olamam.)

Link:
    http://rapidshare.com/files/144318445/korand_i350_wwe_2_3_1_black.7z.html

rapid bir linktir.

ROM İngilizce ama klavyesi ile telefon tuşları Rusça. Bunları da İngilizce yapmak için aşağıdaki yamayı kurun:

http://www.korand.com/tmp/korand_i350_2_3_1_wwe_input.cab

NOT: Acwanın 19212 veya 19591 ROMunu kullananlar ve yeni ROM zahmetine girmek istemeyenlerin uğraşmasına gerek yok. ROMun çok önemli bir avantajı yok çünkü.

• Son rom u yükledim. Cihazım hem hızlandı hem de önceki rom da, pilin %50 altına indiğinde oluşan uyanamama sorunu artık yok. Konuştuğum arkadaşlar sesimin eskisine göre daha iyi geldiğini belirttiler. Ayrıca denildiği gibi cihazı açınca 2 saniye ses gitmeme sorunu da yok.

Gayet başarılı güzel bir rom olmuş. teşekkürler..
  • ilk ve son rom update denememde cihaz kendine gelemediği için garantiden değişti, şimdi korkuyorum açıkcası rom güncellemeye :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: avnenger

ilk ve son rom update denememde cihaz kendine gelemediği için garantiden değişti, şimdi korkuyorum açıkcası rom güncellemeye :/

Hocam yani tamir değil de değişim mi oldu?
  • Arkadaşlar Klael'in paylaştığı versiyonu 2.3.1 olan Korand'ın romunun 2.4 versiyonlu son hali linki aşağıdadır.

Özellikleri:

1-Son windows mobile sürümünü kullanıyor(en hızlısı)
    2-Ses kalitesi ve cevapta gecikme sorunları halledilmiş
    3-Samsungi i900 omnia Direct3d driverleri kullanıyor, oyunlarda performans artışı
    4-Battery driverleri patch edilmiş şarjınız %5'e düşene dek cihaz otomatik kapanmıyor, pil ömrü %10-15 uzamış
    5-Önceki sürümde olmayan konuşma sırasında ekranı kapatma özelliği var

Ben şu an bu rom'u kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim

Linki:
    http://rapidshare.com/files/154345324/korand_i350_wwe_2_4.7z.html

rapid bir link tabi

Klael'in paylaştığı romdaki wwe input yüklemek gerekiyor klavyeyi ingilizce yapmak için. Aşağıda screen shotlar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beklen -- 23 Ekim 2008; 23:28:39 >

• Merhaba arkadaslar,
    Emegi gecen herkese tesekkur ederim. Bugun itibari ile ben de Korand'in 2.4 surumu ROM'unu yukledim ancak sanirim bir kac hata yapmis olmaliyim ki bazi seyler kayboldu.
    SD kartima PDAVIET'in 6.0.1 CUSTFILE'ini ve Korand'in nb0 dosyasini koyduktan sonra ROM kurulumunu yaptim. Cihaz acildi ve saglikli bir sekilde calisiyor. Ancak pil gostergesi kayboldu. Input metodlarinda da sadece klavye kaldi. Block recognizer ve digerleri kayboldu. Bir fikri olan var mi? Nerede hata yaptim?

Selamlar,
    Berkan.

Bir düzeltme: Pil gostergesi tekrar gorunmeye basladi ama input problemi devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkanozden -- 25 Ekim 2008; 16:51:44 >
  • Bu son 2.4 romunda custfile ihtiyacı yok.

Custfile klasörünü silerek tekrar rom'u yüklemeyi dene çünkü bende rom tam olarak düzgün çalışıyor.

Ayrıca hata olarak söylediğin şeyler bu rom'un özelliği, gereksiz tüm input metodları çıkarılmış,

Yani sade ve temiz bir rom

Tüm programları senin yüklemen gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beklen -- 26 Ekim 2008; 12:28:44 >
  • Tekrar deneyecegim. Tesekkurler.

Bu arada bluetooth kulaklikta var olan sesin az gitmesi sorunu bu rom'da neredeyse giderilmis.
  • Beklen çok teşekkürler.

ROM hakikaten süper. Korand bugüne kadar hep problemli iş çıkarmıştı ama bu sefer iyi.

İlk kurduğumda 26MB RAM ile açıldı, hiç bu kadar RAM görmemiştim. Storage memory de 140 MB'a gelmiş, daha önce 118 falan olurdu. Gerçekten temiz bir ROM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klæl

quote:

Orjinalden alıntı: avnenger

ilk ve son rom update denememde cihaz kendine gelemediği için garantiden değişti, şimdi korkuyorum açıkcası rom güncellemeye :/

Hocam yani tamir değil de değişim mi oldu?

Evet cihazı yenisiyle değiştirdiler. Benim için iyi oldu daha önce ekranı kırılmıştı ve tamir sırasındaki işçilik kalitesi beni memnun etmemişti. Ekranın altında lekeler verdı ve çok az dikkat edince görülebiliyordu. Rahatsızlık vericiydi bu sayede onlar da gitmiş oldu. Elimdeki kırık kalemi de götürdüm anında yenisiyle değiştirdiler (Ankara Genccell)
  • Klæl hocam benim aklıma takılan bir kaç nokta var cevaplayabilirsen sevinirim.

Touch Commander in bir önceki versiyonunu bir türlü evaluate moddan çıkartamadım yeni versiyonunu yükledim. ama sanki eskisi daha güzel duruyor gibi. Ve fazla ram yediği için iGO6 da bile sıkıntı yapıyor. Siz nasıl yaptınız onu?

Ekran görüntüm şu şekilde

Bu rom güncelleme işini yaparken hafıza kartının içinde başka dosya olmaması gerekir mi? yani sadece rom dosyasını kopyalayıp kırmızı + yeşil + power tuşuna mı basıyoruz? (bir önceki denememdeki başarısızlıktan kaynaklı yoğurdu üfleme içgüdüsü var)

Son olarak da, NoData programını yeni telefonda ne yaptıysam çalıştıramadım! .NET 2.0 yüklemeye çalışıyorum "zaten yüklü" diyor. NoData yı açarken sanki framework dosyası eksikliğindenmiş gibi hata veriyor. 3.5 yükledim bu sefer hata değişti ama yine açılmadı program bir anlam veremedim. Başka hiç bir programda bu türden bir hata almadım. Neden olabilir acaba?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.