Şimdi Ara

07 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRİX DU CANADA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
8.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar yıldır yarış izlerim.çok saçma stratejiler gördüm de redbull ve ferrarinin bugün sıvadığı gibi işi batıran görmedim.pite girsen nolur kesin podyumdasın,tak yumuşak hamuru şansını öyle dene.
  • 1-2-3 alkışı fazlasıyla hak ettiler, vettel durumu alonsoyu geçerek kurtardı sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

bu arada yarışı rtl'den takip ediyorum gerçekten rezalte.

adamların reklam araları abartısız 5 dakikayı buldu. üstelik bu reklamlar çok sık ve hep en önemli anlarda geldi. bundan sonra türk rejisine ağzımı açmam.

7-8 dakikadan fazla bir reklam girdi yarışın başında.Ondan sonrada her 10 turda bir girdi herhalde
  • Bu arada, 1.15'lere inen sadece VET hayvanı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya tamam Hamiltondan sonra girmedin bekledin...15 tur kala tak süper yumuşakları devam et...2 garanti olurdu ama belki Hamiltonu bile zorlardın...Araçta fena değildi bugün...10 puan zarar...Ah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Perez in bitirdiği yere bakınca RAI için üzülmemek elde değil ama neyse Gıro yla teselli bulucaz artık

hacim, raikkonen super yumusakta sorun yasiyor sorun orda :D

• Alonso ve Vettel Hamilton'ın işini zorlaştıralım galibiyeti hediye etmeyelim bari derken kendi ellerindeki 2ncilik ve 3ncülükten de oldular ya böyle içimin yağları eridi..

Hamilton 7nci farklı kazanan oldu.
  • Kufur gibi yahu kim bu kararlari veriyor anlamiyorum, bildigin sabotajdir bu. Alonso iyi yirtti ama o pit ekibi bu kadar kolay yirtmamali. Ferrari'yi amator takim haline cevirmek kimsenin haddine degil, ayiptir.

• 3 tur daha olsa ALO 8. bitirebilirmiş. Bu senin eserin Ferrari pit ekibi...

• Raikkonen pitten önce biraz daha zorlayıp Perez'in önünde çıkabilse, 2-3 olacaktık. Neyse takım için güzel sonuç oldu.
  • Alonso'nun lastikleri mi bitti? Kaç pit stop yaptı?
  • Massa'yada yazık oldu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Ya tamam Hamiltondan sonra girmedin bekledin...15 tur kala tak süper yumuşakları devam et...2 garanti olurdu ama belki Hamiltonu bile zorlardın...Araçta fena değildi bugün...10 puan zarar...Ah...

aynen yani neyin kafasını yaşadılar pit duvarında anlamadım gitti..
  • Hamilton Şampiyona liderliğine de oturdu böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

bu arada yarışı rtl'den takip ediyorum gerçekten rezalte.

adamların reklam araları abartısız 5 dakikayı buldu. üstelik bu reklamlar çok sık ve hep en önemli anlarda geldi. bundan sonra türk rejisine ağzımı açmam.

7-8 dakikadan fazla bir reklam girdi yarışın başında.Ondan sonrada her 10 turda bir girdi herhalde

reklam araları gerçekten çok kötüydü görüntü netliği olmasa çekilir kahır değildi.

bi formula 1 keyfimiz vardı onuda aldılar elimizden ne güzel şifresiz izliyorduk.

şimdi ara ki link bulasın, kanal bulasında izleyesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Buyrun Mercedes pit ekibinin DRS düzeltme çabaları.

07 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRİX DU CANADA

Bu adam artık müslüman mı olur hacca mı gider bilmiyorum ama çok şanssız gidiyor sezon.

Ben aslında kanada kaynak yaparlar sanıyordum veya çekiçle felanda düzeltebilirlerdi
    Bu arada iki çaylak podyuma kaynak yapmasa ilk 3'ü bilmiş olacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 11 Haziran 2012; 3:44:15 >

• 7de 7 oldu
  • Ferrari kanadayı resmen hediye etti.Hamilton pite girip arayı kapayınca vettel gibi alonsoda pite gireydi işler böyle olmazdı, podyumda bile olabilirdik.Tur başına yaklaşık 4 saniye fark yedi lastiğin L si bile kalmadı tabii.
    Şunuda bilgisi olmayanlara açıkca söylüyüm rtlden sakın ha sakın izlemeyin.5. turda bi reklam arası verdiler tam 5 dakika.Netten izlediğim site şansa bak ki açılmadı başka site bulana kadar rtl yarışa geri döndü(10.turda) bi baktım massa 14. olmuş ve pitede girmemişti sanırım.Şu massa nasıl o kadar sıra kaybetti biri yazsın yoksa içimde kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22
    Sol arkada sorun :(

tam olarak ne oldu?orayı kacırdım

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Hamilton Şampiyona liderliğine de oturdu böylece.

• 7'de 7 oldu!

Daha Kimi ve Schumi (cenabetlikten kurtulursa) var!

Süper bir sezon, süper!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.