Şimdi Ara

07 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRİX DU CANADA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
8.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTL reklam konusunda berbat gerçektende.Hesaplasan yarışın yarısı reklamla geçmiştir o derece..
    Ferrari aslında çok ta kötü bir karar almadı Vettel'in pozisyonunu düşününce.Sadece Alonso'nun son 3-4 turunun felaket derecede kötü olabileceğini kestiremediler.
  • Çok ilginç bir yarış oldu. Pitstop stratejileri yarışa damga vurdu.
  • Schumi Kimi Grosjean ve Perez'in de galibiyet alabileceği şartlar oluşabileceği düşünülürse. O zamana kadar da Massa iyice toparlayıp o da bi galibiyet patlatırsa. Ve bunlar bu yarıştan itibaren sırasıyla yarışları kazanırsa 12 yarışta 12 farklı galip gelen pilot ile kırılması zor bi rekora imza atarız.

Tamam, abarttım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Schumi Kimi Grosjean ve Perez'in de galibiyet alabileceği şartlar oluşabileceği düşünülürse. O zamana kadar da Massa iyice toparlayıp o da bi galibiyet patlatırsa. Ve bunlar bu yarıştan itibaren sırasıyla yarışları kazanırsa 12 yarışta 12 farklı galip gelen pilot ile kırılması zor bi rekora imza atarız.

Tamam, abarttım.

Massa'ya kadar iyiydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Schumi Kimi Grosjean ve Perez'in de galibiyet alabileceği şartlar oluşabileceği düşünülürse. O zamana kadar da Massa iyice toparlayıp o da bi galibiyet patlatırsa. Ve bunlar bu yarıştan itibaren sırasıyla yarışları kazanırsa 12 yarışta 12 farklı galip gelen pilot ile kırılması zor bi rekora imza atarız.

Tamam, abarttım.

Massa'ya kadar iyiydin.

Dimi ya fena gitmiyodum aslında da orda ben de bi tuhaflık hissettim yazarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22
    Sol arkada sorun :(

tam olarak ne oldu?orayı kacırdım

sol arka yazmışım heyecandan :) 2. pitte sağ arka lastik değişiminde 2 sn civarı kayıp oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Ferrari kanadayı resmen hediye etti.Hamilton pite girip arayı kapayınca vettel gibi alonsoda pite gireydi işler böyle olmazdı, podyumda bile olabilirdik.Tur başına yaklaşık 4 saniye fark yedi lastiğin L si bile kalmadı tabii.
    Şunuda bilgisi olmayanlara açıkca söylüyüm rtlden sakın ha sakın izlemeyin.5. turda bi reklam arası verdiler tam 5 dakika.Netten izlediğim site şansa bak ki açılmadı başka site bulana kadar rtl yarışa geri döndü(10.turda) bi baktım massa 14. olmuş ve pitede girmemişti sanırım.Şu massa nasıl o kadar sıra kaybetti biri yazsın yoksa içimde kalacak.

spin attı :)

trt'ye laf edip rtl'i göklere çıkaranlar vardı akıllanmışlardır umarım :) bu arada rtl'den de kötüsü var, fox sport reklam arası yarış veriyor :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Sol arkada sorun :(

tam olarak ne oldu?orayı kacırdım

sol arka yazmışım heyecandan :) 2. pitte sağ arka lastik değişiminde 2 sn civarı kayıp oldu

İlk pitstopta da 1sn. kaybetmişti.
  • yahu yorumları okudum da Ferrari ve RBR bu kadar kötü strateji hatası yaptılar mı yav? aklım almadı birden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Ferrari kanadayı resmen hediye etti.Hamilton pite girip arayı kapayınca vettel gibi alonsoda pite gireydi işler böyle olmazdı, podyumda bile olabilirdik.Tur başına yaklaşık 4 saniye fark yedi lastiğin L si bile kalmadı tabii.
    Şunuda bilgisi olmayanlara açıkca söylüyüm rtlden sakın ha sakın izlemeyin.5. turda bi reklam arası verdiler tam 5 dakika.Netten izlediğim site şansa bak ki açılmadı başka site bulana kadar rtl yarışa geri döndü(10.turda) bi baktım massa 14. olmuş ve pitede girmemişti sanırım.Şu massa nasıl o kadar sıra kaybetti biri yazsın yoksa içimde kalacak.

spin attı :)

trt'ye laf edip rtl'i göklere çıkaranlar vardı akıllanmışlardır umarım :) bu arada rtl'den de kötüsü var, fox sport reklam arası yarış veriyor :D

demek spin attı, sağol
    Netten sky sport f1 i izliyorum valla adamlar inanmışlar :) İngilizce bilsem daha da çok keyif alırım izlerken.

• vipbox.tv den izledim.
    tabii ne kadar izleniyorsa.

Artık yarış yerine siyaset oyunları izlediğimiz için eski zevki alamıyorum.
    izlemediğim sıralama-yarış olmazdı hiç.
    ama son 2 sezondur izlemek için can atar bir vaziyetim yok.
    bu yarışı da netten takip ettim, ama izlemesem de birşey kaybetmeyecektim.
    Schumi viraja girerken geç frenaj ile içeri dalıp adam geçiyor, aynı adam düzlüğe çıkınca drs açıp tekrar öne geçiyor.
    biz bu f1 le büyümedik.. dolayısıyla bu saçmalığı izlemenin de bi heyecanı kalmadı benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

yahu yorumları okudum da Ferrari ve RBR bu kadar kötü strateji hatası yaptılar mı yav? aklım almadı birden.

Alonso aslında, HAM 2. pitstop'u yaptıktan sonraki turlarda o lastiklerle çok iyi dönüyordu. En kötü 3. olabilirdi fakat lastikler birden bitme noktasına geldiğinde yapıcak birşey yoktu. Zorlamaya devam etmesi daha akıllıcaydı. Ferrari yarış yönetiminin lastikleri takip ettiğini sanmıyorum. Bırakın devam etsin dediler herhalde. Vettel zaten Hamilton'a geçilir geçilmez pite girdi.
  • http://code.google.com/p/optimus-mini-three/source/browse/trunk/OptimusMini/optimus/mini/Optimus.java?r=5

optimus nickli arkadaşın nickinden dolayı program kafayı yedi
    düzeltmeye çalışıyorum.

@optimus
    hocam sende nickini değiştireceksin başka çaresi yok
    a olabilir b olabilir.optimus haricinde ne olursa olur

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

http://code.google.com/p/optimus-mini-three/source/browse/trunk/OptimusMini/optimus/mini/Optimus.java?r=5

düzeltmeye çalışıyorum.

@optimus

dostum saka yapmiyorsun degil mi
    optimus 1 in, 1 ini sil istersen bakalim ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

http://code.google.com/p/optimus-mini-three/source/browse/trunk/OptimusMini/optimus/mini/Optimus.java?r=5

düzeltmeye çalışıyorum.

@optimus

şaka yapmıyorum.uğraşıyorum şuan.inş içinden çıkabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

düzeltmeye çalışıyorum.

@optimus

şaka yapmıyorum.uğraşıyorum şuan.inş içinden çıkabilirim

Alıntıları Göster
    @speedman

ilginc bir durum
    kafana gore bir sekil yap dostum, uyariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 11 Haziran 2012; 0:08:53 >

• seyir açısından son on tur hariç gayet sıkıcı almanca zaten kafa ütülüyor bir yandan d smart f1 i bitirdin tebrikler.lewis sürekli telsizden ne dediler biri anlatsın.birde button niye o kadar kötüydü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Di Resta'ya da yazık oldu ya, Top 5 finish şansı vardı pitlerde kaybetti her şeyi.
  • kanada gp 2 senedir Mclarene yarıyor.Vettel 2 senedir hep avlanıyor ve yenik düşüyor.

Alonso nerdeyse jant üzerinde bitirdi yarışı.Pit ekibi müdahele etmeliydi zira ikinci olabilirlerdi.Perez ve Grosjean ın takımlarına bravo diyorum.Büyüklerin yapamadıgını onlar yaptı.
  • Drs butun zevkimin icine etti resmen ya

neyse hamilton ustun pilotajiyla(!) kazandi yarisi.alonso ham dan bir tur sonra pite girseydi belki lider kalirdi 1-2 sn farkla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.