Şimdi Ara

08/11/2015 DİREKSİYON SINAVI ANA KONU(SADECE DİREKSİYON)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evvet arkadaşlar öncelikle merhaba yarın direksiyon sınavım var.Benim gibi yarın direksiyon sınavına giricek arkadaşlarımız varsa
    Neler oldu neler bitti buradan konuşalım tecrübelerimizi paylaşalım ve sonucu bildirelim.
    NOT:Konu sadece direksiyon sınavı ile ilgili açılmıştır.
    Stajyere kalırmıyım falan filan la
    gelmeyin
    Edit:Bugun 13.45de sinava girdim gayet guzel gecti arkadaslar.Hoca saolsun yanimda anlayisli davrandi ve arkamdaki ile hos bi sohbet havasında bitirdik.Rampa ve park yeri gayet iyiydi.Resmi sonucu bekliyorum ve kesin gectim diyorum.Kalmam icin mucize lazim
    Edit:Kurstan mesaj geldi ve ehliyet sinavini basariyla gecmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EC5D5D32 -- 8 Kasım 2015; 18:51:55 >

• Çok heyecanlıydım ve korkuyordum.
    Sabah 10'da gittim, bindim, tüm güzergahı güzel güzel tamamladım.
    Yüzde doksan dokuz geçtim, akşama resmi sonucu beklemekteyim. :)
  • rampada geri giderken arayı açtım diye bıraktılar. otobüs çıkıyordu panik yapmadım ama dikkatim dağıldı. son aşamadaydım. diğerleri çok iyiydi
    ikinci sınav tarihi ne zaman acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba ehliyetim vardı zaten, bu sefer motor için sınava girdim. Hiç sıkıntı yaşamadan bitirdim. Çıkışta hayırlı olsun dediler, geçtim büyük ihtimal ama insan sonucu duymak istiyor. Ne kadar süre de açıklanıyordu?
  • ilhanben İ kullanıcısına yanıt
    Uzuldum hocam sansizlik olmus rampa gercekten korkutucu bi bolgeydi benim icinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün sınava girdim ve kaldım.kalmamın sebebi çık basitti ışıklarda beklerken ayağımı yanlışlıkla debriyajdan çektim tak stop etti komisyon indirdi aşağı.arabadan indirilip başlangıç yerine arka koltukta dönmek cidden çok rencide edici diğer sürücü adaylarının attığı bakışlarla çok daha rencide oldun diyebilirim.evet arabayı rampada ışıklarda iyi kaldırdım sinyallerimi verdim stop ettirene kadar her şey dört dörtlüktü diyebilirim.hatta kurs hocam daha iyi sürüyordun niye stop etttirdin dedi.ben yönetmeliğin saçma olduğunu düşünüyorum.ışıklarda beklerken stop ettirdim diye indirilmek saçma bunu her şoför yapabilir.yanımdaki oturan hoca sürüş suresinde hiç konuşmadı serttğ arkada genç erkek vardı 20-30 yaşlarında o sürerken hep dışarı baktı.arabayı iyi kullandığım halde anlık hatam için arabadan indirilmek çok zoruma gitti.zaten bu komisyondan gun içinde sadece 2 ya da 3 kişi geçebilmiş.burada komisyon ehliyet kursu para kaldırıyor.bir daha sınava girebilmek için 160 lira yanlış değil 160 kira para vermem gerek.böyle siteme lanet olsun diyorum.

• Harbiden sinir bozucu bi sorun hele erkekseniz o bakislar rencide etmis olabilir.
    Soyle bisey var hocam.Komisyon daki adam cok onemli benim yanimda sansima iyi çıktı.
    Surekli uyardi herseyi yapmama ragmen.
    Park yerinde allah razi olsun cok yardimci oldular.
    Hocam sen canini sikma.2.sinavda kesin gecersin insallah tolerans taniyorlar cunku.
    Acaba sen ayagini debriyaja tam otutturmak icinmi ayagini cektin nasil oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.