Bildirim
0xc00007b delırmek uzereyım
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun yüklenirken antivürüs virüs olarak sayıp silebiliyor olabilir birde böyle deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksik dll yi yükledikten sonra verdi bu hatayı dimi ?
ayvayı yedin bu hatayı 1 kere zar zor çözdüm sonra başka oyunda verdi en sonunda format attım -
aynen öncelikle benden d3dx9_39.dll hatası verdı onu yukledım 64x isletim sistemi diye syswow64 icine attim daha sonra 0xc00007b hatası vermeye basladı onu hıc gıderemedım aksine birde yeni format attım PC ye bundan once rahatlıkla oynayabılıyodum -
quote:
Orijinalden alıntı: D3vilson
aynen öncelikle benden d3dx9_39.dll hatası verdı onu yukledım 64x isletim sistemi diye syswow64 icine attim daha sonra 0xc00007b hatası vermeye basladı onu hıc gıderemedım aksine birde yeni format attım PC ye bundan once rahatlıkla oynayabılıyodum
System32 nin içine at bir de
https://drive.google.com/open?id=0B_NSky2D0PQ6MzFEQ3h5TlQ3cjg
Bunu kur bir bakalım ne olcak -
quote:
Orijinalden alıntı: CpT-aizeN
quote:
Orijinalden alıntı: D3vilson
aynen öncelikle benden d3dx9_39.dll hatası verdı onu yukledım 64x isletim sistemi diye syswow64 icine attim daha sonra 0xc00007b hatası vermeye basladı onu hıc gıderemedım aksine birde yeni format attım PC ye bundan once rahatlıkla oynayabılıyodum
System32 nin içine at bir de
onuda denedim zaten sistem32 inde olmus olmas fark etmıyo orayı gormuyo yanı sistem32 icindekıni syswow64 icindekı d3dx9_39.dll dosyayı sılınce d3dx9_39.dll dosya eksık dıyor yukleyınce 0xc00007b hatası vermeye baslıyo -
geçmiş olsun -
bu sorunu bende yaşamıştım. format atarak çözmüştüm. lol ü kaldırıp yeniden kursan bile düzelmiyor. illaki format lazım.
Benim formattan sonra böyle oldu daha 2 hafta önce felan. Tam hatırlamıyorum nasıl çözdüğüm 32 bit bide 64 bit gözüküyor indirme yerinde 32 bit olanı syswow 64e at öyle dene. Ben böyle bişiler yapmıştım da duzelmisti
quote:
Orijinalden alıntı: filojistoN
https://drive.google.com/open?id=0B_NSky2D0PQ6MzFEQ3h5TlQ3cjg
Bunu kur bir bakalım ne olcak
buda olmadı yaa formatta duzelecegını bılsem yıne atacam ama emınde degılım aynı cdden atacam formatı cunku -
quote:
Orijinalden alıntı: CpT-aizeN
Benim formattan sonra böyle oldu daha 2 hafta önce felan. Tam hatırlamıyorum nasıl çözdüğüm 32 bit bide 64 bit gözüküyor indirme yerinde 32 bit olanı syswow 64e at öyle dene. Ben böyle bişiler yapmıştım da duzelmisti
aynende oyle oluyomus sonunda oldu 32 bit dosyasını syswow64 icine attıgında duzeldi herkezden allah razı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X