Şimdi Ara

1 (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.471
Cevap
785
Favori
320.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
221 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Advanced düzeyine ait çok ders var.Ayrıca silinen ders çok.
    Tek tek hangi konuların silindiğini bulmak gerek ve o silinen dersleri sizdeki dosyada(yandex linki ve başka varsa) varsa bulmak gerek.Bu saatler sürecek bir iş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım Advanced haftalık derslerde 14 Mart 2016 tarihinden sonra 9 Mayıs 2016 tarihli derse geçiyor. Bunun haricinde diğer derslerin hepsi var. Ayrıca Calgary dersleri advanced seviyesinde mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E09171169 -- 5 Mart 2018; 22:48:19 >
  • Keşke yazdığınız gibi olsa.Geçmiş tarihlere bakarsanız daha çok silinen ders göreceksiniz.

Siz bu konuyu ilk açtığınızdan beri takip ediyorum. Daha ilk başlarda derslerin hepsini indirmiştim silinmeden. Bendeki dersler
    1.High Beginner - Low Intermediate : 110 ders
    2.Low Intermediate - Intermediate : 99 ders
    3.Advanced 1 (Haftalık Dersler) : 102 ders (Burada CBC sitesinden kontrol ettğimde sadece 8 ders eksik görünüyor 120 olması gerekiyor.)
    4.Advanced 2 (Aylık Dersler) : 57 ders
    Calgary Dersleri ise
    Monthly : 32 ders
    Weekly : 161 ders

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E09171169 -- 5 Mart 2018; 23:5:26 >
  • Advanced haftalık dersler daha fazla olmalı.

Elinde advanced haftalık dersler olanlar sayısını yazarsa iyi olur.

• rat planet neden uzaklaştıırldı?

• CBC derslerini google drive'a yükledim.
    quote:

https://goo.gl/1dya59

• Hocam fake hesap açın şu 5. adımı halletmemiz lazım :D

• Bütün dersler var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hocanın dediği gibi çalışıp baya bir gelişen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Hocam fake hesap açın şu 5. adımı halletmemiz lazım :D

5. adım için niye fake hesaba gerek duydunuz ki zaten linki paylaşmış bir arkadaş derslerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: veerzaara

quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Hocam fake hesap açın şu 5. adımı halletmemiz lazım :D

5. adım için niye fake hesaba gerek duydunuz ki zaten linki paylaşmış bir arkadaş derslerin.

Advanced haftalık dersler eksikmiş

• Herkese iyi aksamlar.

Bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ve gramer derslerini bitirip CBC derslerine basladım. CBC serisinde bir dersi bitirmem 3 saatten fazla bir süremi alıyor ve acaba yanlış yaptığım birşey olup olmadığı konusunda içime bir kurt düştü.
    Ders takibim şu şekilde:
    - İlk olarak metne bakmadan 3-5 kez dinliyorum
    - Metinde geçen geçen bilmediğim kelime ve ifadeleri araştırıp öğreniyorum
    -1-2 kez metinle beraber dinliyorum ve tekrar ediyorum,
    - Metne bakmadan tekrar 3-5 kez anlayana kadar dinliyorum.

Metinde geçen kelime ve ifadelerini öğrenme yöntemim şu şekilde:
    -Kelimeyi sözlükten bul(Cambridge) ve önce ingilizce açıklamasını anlamaya çalış ve hangi formda olduguna bak,
    -Daha sonra varsa ordaki örnekler, yoksa Fraze.it'den anlam olarak az cok cıkarabildiğim örnek cümlelere bak,
    -Tureng sözlükte yazılan bir kelimenin anlamı dışında aşağıya doğru inildiğinde o sözcüğün geçtiği kelime öbekleri oluyor,bu kelime öbekleriyle kendim bir cümle kurmaya çalışıyorum.
    -ve Tabiki hepsini kelime defterine yazıyorum.

İzlediğim yol bu şekilde.rat.planet hocam bu mesajı uzun süre göremeyeceği için bu konuyu takip eden ve çalışmaları sürdüren arkadaslarım beni bilgilendirirse ve çok sevinirim.

İyi çalışmalar.

• Hocanin onerdigi kitap tamamen ingilizce sifir olan biri yapabilir mi ?

• erehre E kullanıcısına yanıt
    Grammar in Use serisi tamamen İngilizce,
    English Grammar Today Türkçe açıklamalı bir kitap.

İngilizcesi Sıfır olan kişiler için hocanın önerdiği temel bilgileri içeren bir dizi set var sanırım. Üst yorumlarda bununla ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.

• Birkac sorum daha var pm atsam yardim edebilir misin ?

• erehre E kullanıcısına yanıt
    Tabiki

• LaGardaş kullanıcısına yanıt
    hocam süre gerçekten çok fazla 1 günde bu kadar tekrar edip üzerinde durmaktansa aynı konuyu 1 , 2 gün sonra kısa bir tekrarla pekiştirmek daha etkili olur.space repetition tekniği deniyor bu yönteme. eminim birçok konuda tekrarın önemini deneyimlemişsindir fakat yabancı dil konusunda tekrarın gücüne inanamıyacaksın.

bende yaklaşık üç dört aydır günde 3, 4 saat ingilizceye maruz bırakıyorum kendimi birçok yöntem denedim ingilizceyi dinleme yazma okuma ve konuşma olarak bir bütün şekilde öğrenmek en mantıklı ve etkili çözüm

ve bilmediğin kelimelere çok fazla takılma sözlükten bak ve cümle içinde geçtiği hali ile birlikte anlamaya çalış. kelime üzerinde çok vakit geçirmek bütün formlarını anlamaya çalışmak inan usandırıyor.kelimenin farklı formu veya kullanımı önüne geldiğinde eski bilgilerinle bir zincir oluşuyor ve istemeden de olsa kelimenin diğer anlamlarını öğreniyorsun.

ezberle bu iş olmuyor ki ezberime çok güvenirim.rastgele cümle kurmaktansa çalıştığın parçayı özetlemek konuyu hiç bilmeyen birine anlatır gibi cümle kurmak çok işe yarıyor ki burada ilgini çeken konuları çalışmanın önemini söylememe gerek yok. tabi ki herkes bir değil kendi adıma youtube dan bir çok polygot'un metodunu inceleyerek ve deneyerek bu sonuçlara vardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veerzaara -- 7 Mart 2018; 15:46:26 >

• Pte academic sınavı için önerebileceğiniz kaynaklar var mıdır? Basılı yada sanal.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.