Şimdi Ara

1.0.6 akşam geliyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda bu hafta ki bakımın sebebi yeni patch olucak diye yazıyodu login ekranında sabah baktıgımda.. bakalım şu dolaşan konu gercekleşicekmi yeni sistem itemler d2 de rune sisteminin bi parçarsı..

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5848165909?page=1

resmi bilgisi yok forumdaki yazıların aksam olmadan acıklanır sanırım içerik yetkili agızdan..

• Geldi bile. Patch'den dolayı oyundan atıyor log-in olurken. Endless loop.
  • Nerde yazıyor 1.0.6'nın geldiği? Ki onu geçtim, 1.0.6 diye bir patch duyuruldu mu? 1 tane hotfix geliyor sadece. Eleman sallamış forumlarda.

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 27 Kasım 2012; 16:20:52 >
  • sallama yok... oyuna login olurken yazıyor... haber doğru... 1,06 olacak diyor... ama patchte ne gibi değişiklikler var bilinmiyor malesef:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: teTa

Oyunda bu hafta ki bakımın sebebi yeni patch olucak diye yazıyodu login ekranında sabah baktıgımda.. bakalım şu dolaşan konu gercekleşicekmi yeni sistem itemler d2 de rune sisteminin bi parçarsı..

resmi bilgisi yok forumdaki yazıların aksam olmadan acıklanır sanırım içerik yetkili agızdan..

o linkini verdiğin konu "trol" bir konu:)...niyetin ne bilmiyorum sendemi trollüyosun yoksa safça inandınmı ama millete bşa heyecan yaptırma burda:)

adamın verdiği item isimlerinin baş harflerini birleştir.

Tyr of Rasha
    Ral Of Ithal
    Oth of Targath
    Lo of Cain
    Lum of Ektar
    Shael of Onkarith

•  1.0.6 akşam geliyor..
  • Evet sallama değil 1.06 patch gelecek diyor.1.1 galiba 1.09 dan sonra gelecek ki daha çok var bir de şu aylarda pvp gelecekti ah blizzard ah!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    1
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eh eleman trollemiş yok böyle bir patch :) İlk halfeleri akrostiş yaparsanız "TROLLS" oluyor zaten :)

Herhangi bir yeni patchte blizzard 2-3 hafta önceden haber verir zaten insanları çekmek için. Reklamsız yamamazlar oyunu.

Eklenti: Asıl içeriği bu patchin;

Diablo III Patch 1.0.6 - v.1.0.6.13300
    Bug Fixes

Fixed an issue that allowed players to bypass the one-second trade timer when exchanging items via the Trade window
    Fixed an issue that caused the same item to occasionally drop for players using Threatening Shout with the Grim Harvest rune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Kasım 2012; 16:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

quote:

Orijinalden alıntı: teTa

Oyunda bu hafta ki bakımın sebebi yeni patch olucak diye yazıyodu login ekranında sabah baktıgımda.. bakalım şu dolaşan konu gercekleşicekmi yeni sistem itemler d2 de rune sisteminin bi parçarsı..

o linkini verdiğin konu "trol" bir konu:)...niyetin ne bilmiyorum sendemi trollüyosun yoksa safça inandınmı ama millete bşa heyecan yaptırma burda:)

adamın verdiği item isimlerinin baş harflerini birleştir.

Tyr of Rasha
    Ral Of Ithal
    Oth of Targath
    Lo of Cain
    Lum of Ektar
    Shael of Onkarith

troll oldugu acık ama 1-2 hafta bekleyin yazmış adam zamanını tutturunca acaba mı dedim :D

• bir arkadaştan aldım abd de yaşayan... launcherdaki ekranda yazıları kopyaladı....

Diablo III Patch 1.0.6 - v.1.0.6.13300
    Bug Fixes

Fixed an issue that allowed players to bypass the one-second trade timer when exchanging items via the Trade window
    Fixed an issue that caused the same item to occasionally drop for players using Threatening Shout with the Grim Harvest rune

salakça 2 basit fixleme için 8 saat istiyorlar... blizzard mühendisleri an ve an salaklaşıyor sanki...

edit: ayrıcana kaynak:http://us.launcher.battle.net/en-us/d3/patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 27 Kasım 2012; 16:31:38 >
  • bomba yorumlar olmuş yalnız
  • hahaha kusura bakmayın ya birden 1.0.6 yazısını duyunca baktım saga sola arkadaşın da yetersiz ingilizcesiyle yola cıktık konu silinebilir.
  • 2 adet yenilik dışında bişey yok sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettin75 -- 27 Kasım 2012; 17:00:26 >
  • oyuna baktım gece3-5 arası kapalıyız diyo, kapansın sorun değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.