Şimdi Ara

1+0 Ev alma ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edirnede öğrenciyim. Kaldığım apartta tek kalıyorum ve aylık 500 Tl kirası var. Açıkçası biraz rahatıma düşkünüm ve okul hayatım boyunca tek başıma kalmak istiyorum. 1+0 dairelerinde fiyatı gayet uygun. Benim merak ettiğim ben 4 yıl sonra bu evi satmaya kalktığımda alan olur mu ? Emlak işinden anlayanlar bilgilendirirse sevinirim.

• O evi sen aldığına göre senin gibi birisine satarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur illaki.Okul çevresinde olursa yatırım yapmak isteyen birisi alıp kiraya verir.

• Önemli olan şunlar peşin mi alacaksın, evler yeni mi, fiyatları ne kadar. En kötü 60 bin tl maliyeti olsa 4 sene sonra en kötü 40 bin tl satsan 4 bin tl kar edersin gerçi enflasyonla falan erir ama olsun. Kar etmesen de ev sahibi kira v.s derdin olmaz. Ama 1+1 2+1 denk getirirsen daha iyi olabilir. 1+0 çok temiz geniş yeniyse tercih edilebilir
  • demonspeople kullanıcısına yanıt
    1.5 sene 1+1 evde kaldım ilk dönem çok sıkıldım yanıma iki kişi aldım sorna ev küçük geldi arakdasları kovamadıgımdan hepimiz birlikte 3+1 eve geçtik :) sende sıkılacaksın birgün ama yalnızlık bence daha iyi. gelelim sadede, ev arsa altın petrol zor zarar eder, al dursun eminim kar edeceksin. ev yapma maliyeti arttıkça hazırdaki daha önce yapılmıs evlerinde fiyatı yükseliyo
  • Kardesim ev olsun camurdan olsun. En akilli yatirim tasinmaz mulktur. 2 sene sonra 50 bine aldigin daireyi en az 75 e satarsin bak altina yatirsan bu kadar kazandirmaz. Hele ki ulkemizde deger kaybetmeyen tek sey evdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    6 ay önce açıldı
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.