Şimdi Ara

1.0 motorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler istanbul trafiğinde kullanmak isteyen ben
    acep 1.0 motor bi corsa alsam ne olur

ilk arabam olcak
    yavaş diyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: koala_serdar

abiler istanbul trafiğinde kullanmak isteyen ben
    acep 1.0 motor bi corsa alsam ne olur

ilk arabam olcak
    yavaş diyolar

hüsran olur

1.4 ün altına düşme bence... yakıt ekonamisi açısından en iyisi 1.4 tür.
    arkadaşımda daewoo matiz var, 800 motorlu, çok şikayetçi, çünkü çok benzin yakıyor, çünkü üzerinde çim biçme makinasındaki kadar bi motor var, motor çekmiyo arabayı, bu sefer oda gaza abandıkça abanıyo, 800 motorlu arabayla km de 230 bin lira yakıyo, ee nerde kaldı bunun ekonomisi? 1400 motorlu arabalarda o kadar yakıyo, üstelik çok daha performanslı,
    1000 motorlu bi arabayla dik bi yokuşta arabada 5 kişi varken bi kal bakayım ne oluyo hele bide gece ve yağmurluysa geri geride gitmen zor. kalırsın walla orda
    hiç tavsiye etmiyorum.

illada yakıt ekonomisi diyosan:

Plan A: Dizel araba alıcan.
    Plan B: benim gibi 1800 motorlu 115 beygir gücünde, hayvan gibi güçlü bi araba alıp LPG taktıracan, hem çok yüksek güç elde edecen hemde km de 175 bin lira yakacan. Üstelik arabanın karizmasıda 10 numara olcak. Araba dediğin öyle çocuk arabasına benzemiycek, büyük ve güçlü duracak.
    Taktıracaksın LPG yide km de 175 bin lira yakacaksın. bu işin formülü bu kadar basit.

Bakınız benim arabam

1.0 motorlar

1.0 motorlar

1.0 motorlar

Tabi bunlar tamamen benim şahsi fikirlerim olup en doğrusunu sen bilirsin.

Hayırlı günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 24 Kasım 2006; 2:18:55 >

• abi arabana bayıldım walla piyasası ne kadar
  • WALLA NE OLUR DİYE SORMUŞSUN DİREK SÖYLEYEYİM BİŞEY OLMAZ ,, GAZA BASARSIN SONRA BİDE AYAĞINA BAKARSIN ACABA YANLIŞ YERE Mİ BASIYORUM DİYE :)))) 14. DEN AŞŞASI YALAN
  • Tecniq@

hoca arabayı ters yere paketmişin yaf

şaka biyana arkadaşın dediği gayet mantıklı
    malüm 7 tepe istanbul demişler oraya
  • tecniq araba maşallah

ancak farlardaki o maskeleri ben genelde üniversite çizgi filimlerinde görüyorum ablalar takıyo daha erotik olayım gibisinden bu da şahsi bir fikir

ayrıca aracına egzost almayacaksan dahi bir egzost ucu ile güzel bir görüntü sağla ve en güzel günlerde kullan

1.0 motorlar

1.0 motorlar

1.0 motorlar

1.0 motorlar

• opel corsa 1.0 otomatik
    ist şehiriçi trafiği 6.4 lt/100 km
    şehir dışı 4.7 lt/100 km
    azami hız 180 km/h görebildim...
    bence yeterli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyntaxError

opel corsa 1.0 otomatik
    şehir dışı 4.7 lt/100 km
    bence yeterli...

1.0 55hp lik araçla 180km hız...!!!

yokuş aşaaa rüzgarı arkana alsan dahi çok zor gözüküyor ben ve yakıt verilerinin daha da altına iniliyor otoban sürecinde 100km de 3.2 litreye kadar düşübilen (çok kasılırda tüm klima farlar kapatıldığında 2.8litreye kadar düşebiliyor) 3 silindirli süpürge motoru economi adına çok işler yapabiliyor ama 180km bana çok uzak geldi...???

çünkü 155km süratten sonra devir müsade etmiyor 180 ni artık nasıl yaptın bana hiiiiiiiç inandırıcı gelmedi...

:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: SyntaxError

opel corsa 1.0 otomatik
    şehir dışı 4.7 lt/100 km
    bence yeterli...

1.0 55hp lik araçla 180km hız...!!!

yokuş aşaaa rüzgarı arkana alsan dahi çok zor gözüküyor ben ve yakıt verilerinin daha da altına iniliyor otoban sürecinde 100km de 3.2 litreye kadar düşübilen (çok kasılırda tüm klima farlar kapatıldığında 2.8litreye kadar düşebiliyor) 3 silindirli süpürge motoru economi adına çok işler yapabiliyor ama 180km bana çok uzak geldi...???

çünkü 155km süratten sonra devir müsade etmiyor 180 ni artık nasıl yaptın bana hiiiiiiiç inandırıcı gelmedi...

:(

İzmir'e giderken feribottan indikten sonraki otobanda, keşke fotosunu çekseymişim... (klima ve farlar kapalı)

• 1.0
  • yarisi götürür
  • yaris 1.0 mmt arkadaşıma aldık , 6 aydır kullanıyor , şehir içi tüketim ort. 7lt civarında ( acemi olduğu için bence daha az yakabilir araç ), epeyce kullandım , yaz aylarında klima açıkken dik olan yokuşlarda sıkıntısı var biraz , bildiğim kadarı ile 68 hp bu araç , düz yolda 160 km. gördüm , dahada gidebilirdi ancak bu sürat bile bu tip arabalar için fazla bence. Araçtan performans beklentin yok ise bence alınabilir , ölee kağnı gibi bir arabada değil zaten.
  • yeni nesil hiç bir aracın amacı dışında kullanılmadıkça sürücüsüne sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Ama performans+lpg de iyi fikir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanselah -- 24 Kasım 2006; 22:24:12 >
  • Yaris +1 benim de dikkatimi çekti trip. şanzuman 16.000 ytl yada jazz düşüncem netleşirse bir yopik acacağım ama yaris 1.0kullananlar (trip. şanzuman olacak) genelde memnun galiba_?
  • UFAK MOTOR +PERFORMANS İSTEĞİ = YAKIT... SADECE GİDECEĞİN YERE GİTMEK LAZIM .BAŞKA AMAÇLAR İÇİN KULLANMAYA GELMEZ.
  • 1.0 motorlu araçlar londra, tokyo,roma gibi aşırı trafik olan ve şehirler için, sadece şehir içi kullanmak amacıyla üretilmiş araçlar, bizim ülkemiz için pek mantıklı pek mantıklı değiller, 2. araç olarak kullanılmaları dışında.

Eğer tek otomobil olacaksa 1.3 ün altına inilmemeli.
  • motor gücü de önemli aslında 1.0 corsa'nın motor gücü ne kadar acaba?
  • Şimdi arkadaşlar her arabanın bir üretilme sebebi ve her aracında bir alıcısı vardır. Ben şu an ibiza 1.4 tdi kullanıyorum , aracı ilk aldığım döenmde deneme amaçlı otobonda 180-190 km. gibi süratlere bir defa çıktım , ancak aracı genelde maks. 140 km gibi süratlerde kullnıyorumki bu suratlerede çok nadir çıkıyordum. Neden ? araç ekonomi için tasarlanmış 1,4 75 hp lik bir araç , şimdi bu aracı 180-190 km. süraltlerde kullanmak ne kadar akılcı olabilir??
    Önceki araçlarım tek kapı spor otomobillerdi ( Golf III GTİ , Clio RS , Saxo VTS ) bu araçlarıda limitlerinde kullanırdım , neden? çünkü aracın yapılma amacı bu, performans arabaları bunlar.
    Ha şimdi adamlar 1,0 hacimli motora sahip araçlar yapmışlar , bir iki mesaj yukarda da yazdım tatminkar bir performans sunuyor bu araç (yaris 1,0 için yazıyorum) arabayıda gayet isteki bir şekilde hareket ettiriyor , sizi ulaşmak istediğiniz yerede götürüyor. Aracın ekonomik olduğuda aşikar ortada, 80-85 ytl gibi bir rakama 500 km yol yapıyor , ha performans istiyorsan o zaman 1,4 ve yukarısına bakacaksın. Biz ototmotik küçük bir araba baktık ve bence en iyi seçimi yapmışız , arabadan son derece memnunuz , gönül rahatlığı ile alıp binebilirsiniz. Paranız varsa elbette üzerine ekleyip 1,3 almak performans açısından daha iyi olacaktır.

• BENDE DE 1100 MOTOR UNO 60 S VAR.TEKNOLOJİSİ YENİ ARAÇLARA GÖRE OLDUKÇA ESKİ.LAKİN GÜNDE 45 KM YOL YAPIYORUM VE BENİM İÇİN YAKIT EKONOMİSİ ÖNEMLİ.BU BAĞLAMDA İSTER İSTEMEZ KÜÇÜK MOTORLU BİR ARACA YÖNELDİM.HIZ VE PERFORMANS OLARAK FAZLA BİRŞEY BEKLEMEZSENİZ GAYET İYİ.KM ŞEHİR DIŞI 100 ŞEHİRİÇİ İSE MAX.115 YAKIYOR.(LPG)1600 MOTOR ARAÇ KULLANAN ARKADAŞLARLA KONUŞTUĞUMDA İSE YAKITIN MOTOR BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE ARTTIĞINI GÖZLEMLEDİM.EŞİMİN 1400 UNOSU VARDI MESELA ORTALAMA %30 GİBİ YAKIT FARKLIYDI.BÜYÜK MOTOR ETKİLEMEZ DEMEK YANLIŞ OLUR.LAKİN BİR ARKADAŞIMIZIN BELİRTTİĞİ GİBİ YÜKLÜ VE RAMPADA İSE SANIRIM ÇOK ZORLANDIĞINDAN DOLAYIDA FAZLA YAKACAĞI AŞİKAR SANIRIM.
    KENDİ ADIMA MOTOR GÜCÜNE GÖRE DÜZ YOLDA VE YÜK OLMADAN YAPTIĞIM GÖZLEM NETİCESİNDE YAKIT DEĞİŞİYOR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.