1.0 TSİ Ses normalmi
-
-
yokmu fikri olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soguk calistirmada mi geliyor bu ses? Calistirdiktan bir sure sonra ornegin 30sn, 1 dk direkt kesiliyor mu?
Aracın yağını en son ne zaman nerede ve kaç km önce değiştiriniz?
Cold start durumunda vag turbo araclarin kronik wastegate zirilti sesi oluyor ilk calistirmada rolantide gelip sonra kayboluyorsa o olabilir. Kimisinde 0km den itibaren kimisinde belli birnkm yaptiktan sonra bas gosteriyor. Vag haric baska turbolu araclarda da olabiliyor bmw, ford vs. Kesmek icin kagit kiskacina benzer aparat satiliyor wastegate baglantisinin uzerine takiliyor, sesi kesiyor. Yay kullanip wastegate cubugunun serbest hareketini engelleyerek yapan da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrun -- 24 Nisan 2021; 19:16:7 >
Evet ilk soğuk çalıştırmada hafif gaz verince veya yol yapınca kesiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: escanor_
Aracın yağını en son ne zaman nerede ve kaç km önce değiştiriniz?yağ yeni hocam 2 bin km anca oldu.
-
Şimdi youtubada bi videoya denk geldim. Oda öyle .
-
O vakit 2. Cevabimdaki wastegate ziriltisi olabilir. Youtube da wastegate rattle yazin hepsi cikiyor.
Normal ses. Tsi larda soğuk başlangıç ve dışarıdaki hava 15 16 derece ve altı ise sessiz çalışır. Tam tersi olarakda dış ortam ısısı eğer yüksek ise rolanti devri daha yukarı ve sesli şekilde çalışır tabi soğuk motor ilk çalıştırma için geçerli bunlar.
İlk çalıştırmada devir saati 1500 ve üzeri gibi olup kısa süre sonra 1000 lere geliyor mu? Sıfır 1.0TSI da gözlemlediğim bir durum da o nedenle sordum
-
Bu nasil benzinli motor yahu dizel gibi.quote:
Orijinalden alıntı: hayrettin_79Şimdi youtubada bi videoya denk geldim. Oda öyle .
3 silindir mi bu yoksa?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrettin_79
yokmu fikri olanAracın km si nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Bu nasil benzinli motor yahu dizel gibi.
3 silindir mi bu yoksa?
Alıntıları Gösterevet 1.0 tsi lar 3 silindir
-
Yetkili servistemi değişim oldu
V kayisi?
https://www.youtube.com/watch?v=21dHBs8C21w&feature=youtu.be
Bu da benim aracin motor sesi. Isindiktan sonra sesi kesiyor. Merak etmeyin bir problem yok. Ben araci 40.000 km kullandim. Akillanmadim bir tane daha 1.0 tsi aldim:)
1.0 tsi'larda triger sistemi zincir tipindemi acaba, sanki triger zincirinin yağlanana kadar çıkardığı sese benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: OXMOXTOX
https://www.youtube.com/watch?v=21dHBs8C21w&feature=youtu.be
Bu da benim aracin motor sesi. Isindiktan sonra sesi kesiyor. Merak etmeyin bir problem yok. Ben araci 40.000 km kullandim. Akillanmadim bir tane daha 1.0 tsi aldim:)Evet bi hırıtltı var hatta inince egsozdan ses geliyor gibi.Ama biraz gez verip yol yapınca ses yok.İlk çalıştırmada motorda sorunvarmış gibi ses var
-
Normal. Enjeksiyon zamanlaması ilk çalıştırıldığında farklı. Katalitiğin çabuk ısıtılması için.
Benzer içerikler
- lpg ne kadar yakar
- 18 yaş araç kiralama
- acemiler için otomatik vites
- süspansiyonları en konforlu araba
- arabadan benzin nasıl çekilir
- togg sedan ne zaman
- lexus lbx teknik özellikleri
- yeni q5
- bmw 120 fiyat listesi
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X