Şimdi Ara

$1,019.04 CSGO itemi değerli steam accountu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, biliyorum aşırı derece absurd ama bu account vac banlı :DDD
    Accountun içinde bayonet marble fade (fn) var
    butterfly fade fn var
    bayonet slaughter mw var.

http://csgo.steamanalyst.com/users/76561198204197419/

bu accountu arkadaşlara gösterip eğlenmek için tutuyordum. çünkü yaptığım büyük salaklıklı. neyse işte bu accountu satıyorum ( :D ) almak isteyen varsa böyle köleksiyoncu, değişik zevkleri olan bu accountu ekleyebilirhttp://steamcommunity.com/id/vdb107/

fiyat konusunda hiçbir düşüncem yok çok ucuza verebilirim. 10 tl veririm falan filan diyceklere de sa bu arada. gl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valt107 -- 6 Kasım 2015; 21:38:10 >

• Ne? Kaç lira vercez vac banlı accounta? zaten toplulukta bedava bütün skinler bıçaklar, kaç lira vercez sana toplulukta oyun oynamak için? 10 lira bile vermemla ben buna
  • aynı durumda bi arkadaş vardı envanteri daha değerliydi 800 tl istiyor 1 yıldır :D
    geçmiş olsun,
  • bayonet solgun mermere acıdım
  • Hile kullanılmış ve ban yemiş bir hesabı kimse almaz hocam öncelik ile. Zaten hele de vac banlı bir hesap hiç bir işe yaramaz. Adam gidip te basit eğlence modunda ne yapsın senin itemlerini. Basit eğlence modunda zaten var hepsi. Hatta fazlası var değiştirebiliyorsun. Çünkü sunucularda eklenti var ve sana bu imkânı sunuyor. Kaldı ki VAC koruması olan topluluk sunucusna bile girip oynayamazsın o hesap ile. Yani hesabı 1 Tl. bile satamazsın. Eee o zaman bu hesap bir işe yaramıyor demektir bu da. Boşuna ilân açmışsınız. Sebebini anlayamadım zaten ne sebepten ilân açtınız acaba merak ettim. Komiklik amacı ile ilân açılmış gibi sanki ama hiç komik değil. Yazdığınız gibi fazlası ile absurd olmuş.

Edit.: Bu arada Bayonet Marble fade için ben de üzgünüm. Ne diye böyle şeyler yaparsınız anlamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 6 Kasım 2015; 22:29:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk su ictin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 lira verim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam beyler size gl public serverlarda :D:D:D:DD:D:D !ws !ws diye çok ortalıklarda gezinip durmayın günjel
  • 10 lıra az demek kaç istiyorsun onuda bilelim
  • sana değerini söyliyim : max 20 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

sana değerini söyliyim : max 20 tl

Tamam sen al o zaman 20 lira verip bu hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: valt107

tamam beyler size gl public serverlarda :D:D:D:DD:D:D !ws !ws diye çok ortalıklarda gezinip durmayın günjel

:DDD.D:DD:DDD:DDDD ws ws :DDDD d:DDDDD çokomilk
  • koçum yallah git public serverda gez ne yorum yapıyon senin boyunu aşan şeylere :D:D

@
    ismailbbyigit

beyler bu arada cs goda knife geçmişi olmayan defaulttan beyni yanmış olan high tier knifeları sadece inventorylere bakarak görebilenler yorum yapmasın pls. public serverlarda istediginiz knifei seçebiliyomuşunuz fakirler için special hadi gl
  • quote:

koçum yallah git public serverda gez ne yorum yapıyon senin boyunu aşan şeylere :D:D

@
    ismailbbyigit

beyler bu arada cs goda knife geçmişi olmayan defaulttan beyni yanmış olan high tier knifeları sadece inventorylere bakarak görebilenler yorum yapmasın pls. public serverlarda istediginiz knifei seçebiliyomuşunuz fakirler için special hadi gl

Kullanamadıktan sonra isterse 10000000 dolar olsun ne farkeder? Çöpe gitmiş itemlerle hava atman o kadar komik ki.

• quote:

koçum yallah git public serverda gez ne yorum yapıyon senin boyunu aşan şeylere :D:D

@
    ismailbbyigit

Koçum?

abi dicektin dilin sürçtü heralde.

Kaç lira istiyosan verimde sus artık, millet ayak üstü adam yemeye yer arar olmuş, napalım bu hesabı alıp bakın bende bu itemler var diye hava mı atalım? senin yaptığın gibi :)))
  • valt107 V kullanıcısına yanıt
    Üstadım topluluk sunucularında istediğiniz itemin seçilip seçilmediğini bilmek için illâ ki orada oynamak gerekmiyor ki. Ben hiç public oynamıyorum ama biliyorum. Cs:Go ile ilgisiz olduğun o kadar belli ki diyecek ekstra laf yok. Sen bu hesap ile daha çok gösteriş yapmaya çalışırsın. Git sağda solda bıçaklarım var diye gez,dolaş tekrar gel. Bakalım neler değişecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • para etmez çekilişle ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.