İphone 'umu 1.0.2 olarak satın aldım uzun bir kayıt sürecinden sonra en sonunda kayıt yaptırdım ve açtım. İnternetteki dökümantasyonlardan faydalanarak 1.1.1 'e update ettim ve sorunsuzca çalışıyordu fakat 1.1.3 'ün çıkması ile kaşıntı tuttu ve yine benzer dökümantasyonlar aracılığıyla 1.1.3'e ulaşmak için kollarımı 1.1.2 için sıvadım. verilen bilgiler doğrultusunda (modem versiyonu uygun update bilgisi herşey uygun) update ettim fakat jailbreak bir türlü yapamadım çünkü sürekli jailbreak programı telefonu göremediğini söleyen bir hata mesajı verdi. Bende bununla ilgili olarak bir kaç dosya uzantısı ile sorunu çözemeye çalıştım (1 klasörü ve opt klasörü ile) fakat bir türlü jailbreak programı telefonu göremeyince bende eski versiyonuna downgrade etmeye çalıştım bu seferde error5 gibi bir hata mesajı verdi. Şuan telefonum elimde patlamış vaziyette herşey eskiye dönsün istiyorum :)
Telefon açılmıyor sadece restore mode da kalıyor fakat ne 1.1.3 direk itunes den nede manual olarak 1.0.2 'ye restore olmuyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
1.0.2 1.1.1 1.1.2 1.1.3
Hepsine restore denedim i tunes "Restoring iphone Software" de kalıyor
farklı bi program varmıdır buna şöle köklü reset atabileceğim :)
reset sync history yap
itunes helperi kapat
bağlatsı hatası var büyük ihtimal...
PC iphone takildiginda taniyor mu?
evet pc iponu e taktığımda tanıyor recover modda iphone diyor direk ama sonra herhangi bir recovery yaparken takılıp kalıyor... reset sync history nerdedir acaba?
itunes/edit/preference yap
dün gece evdeki mac'ten denemiştim aynıydı bugünde şirketteki pc den deniyorum burdkai itunes 'un sync history boş :(
İtunes hiçbir recovery i yapmıyor... İbrick denedim orda bazı seçenekler var recover modda diyor benim durumu anlatınca ekranı yeşil yapıyor ve yeşil ekran gelmesi itunes ile restore et demekmiş ama olmuyor... bir dökümantasyon okudum iPhone1,1_1.1.1_3A109a_Restore adlı dosya ile restore ı yaparsam olacağını yapmış bunda ise ; İtunes Helper kapalı Sync history de bişi yok
Restoring iphone software de takılıyor öle duruyor...
Parası ile yaptırabilirmiyim bunu ya? işten güçten oldum veya başka önerisi olan varmı?