Şimdi Ara

[1.1.2 - 4.6 OTB][1.1.3] Software Unlock [GeoHot] Türkçe Anlatım %100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar Hackintosha deli gibi saldırdı
    sayfa görüntüleme:
    39,787
    yenile >
    39,883
    yenile >
    39,915
    yenile >
    40,001
    yenile >
    40,051
    ..................................
  • installerda unlock programını gördüm sanırım bu işlemleri yapmak yerine installerdan halletmek daha iyi gibi
  • 47. hafta üretiminden sonrakiler 102 ye dönülmüyor demişler (bazı mesajlar okudum o yönde).. Bir süre izlemek lazım gelişmeleri. Ancak gerek 1.1.3 gerek 1.1.2 başaran bir çok kişi var anlaşılan bu iş bitmiştir
  • elimde 2 tane OTB 1.1.3 cihaz heyecanla bekliyorum :)

ne zaman açıklayıcı bir şekilde çözüm yayınlanır arkadaşlar?
  • 45. haftadan sonra ve 4_2_13G olan cihazimi bu yöntemle 1.1.2 dir kendisi T***Simsiz ÇAlışır hale getirebiliyormuyum yani :)
  • Arkadaşlar işlemi gerçekleştirdim :)
    Fakat xsimi camdan atmayı düşünmüyorum. Ne olur ne olmaz.
    Ama şu anda turkcell hattım xsimsiz 1.1.2 OTB 4.6 Bootloader çalışıyor !! :d
  • ya bu yöntem 45.haftadan sonraki 4_2_13G ler içinde geçerlimi ? arkadaşlar ?
  • birde dosyalari indiren arkadaşlar biyere atabilirlermi bunlari . dosyalara ulaşılmıyor sayfadan.
  • şansa bak daha dün xsim aldım bugün sabah elime ulaştı ama elimizde patladı
  • atoktay arkadaım 1.1.3 OTB ler için geçerlimi bu tutorial'ın.
  • Benimde 04.02.13_G yani 1.1.2 xsimle kullanıyorum fakat 10 dk içinde camdan atcam sanırım sabırsızlıkla bekliyorum
  • launchctl unload -w /System burda -w yerinde sağ ve solunda boşluk var değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

launchctl unload -w /System burda -w yerinde sağ ve solunda boşluk var değilmi?

evet
  • Kıran eleman 17 yaşında, daha önce de mekanik kırma işlemini yapmıştı.

http://www.youtube.com/watch?v=oiVkwsctZcI
  • islemi gerceklestirirken at&t kartinin takili olup olmamasi gerektigi hakkinda bir bilgi eklersen tutorial a cok iyi olur.
  • ben işlemi turbosimli kartımla gerçekleştirdim. ama cihazın jailbreak yapılmış olması yeterli. ya içinde at&t kartı olacak yada turbosim takılı olan bir hat takılı olacak(çünkü telefonun simi bir şekilde at&t olarak görmesi lazım; ya kendisi yada turbosimlisi)
  • Bende 1.1.2 4.6 var,bunu yaparsam içindeki video-müzik-rehber-program gibi şeylerde kaybolma oluyormu? Yoksa hiçbirşey kaybolmadan kullanabilirmiyim?
  • ./gunlock secpack ICE04.02.13_G.fls olan yere geldim tam returne bascam bida kontrol ediyim dedim baktım ICE04.02.13.fls yazmışım sadece silmeye bastım 3.f 3.f 3.f falan çıktı napcam şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

./gunlock secpack ICE04.02.13_G.fls olan yere geldim tam returne bascam bida kontrol ediyim dedim baktım ICE04.02.13.fls yazmışım sadece silmeye bastım 3.f 3.f 3.f falan çıktı napcam şimdi

returne bas
    bir kaç işlem yapacak
    bus error verene kadar bekle
    sonra tekrar dikkatli bir şekilde yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoktay -- 8 Şubat 2008; 15:47:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Bende 1.1.2 4.6 var,bunu yaparsam içindeki video-müzik-rehber-program gibi şeylerde kaybolma oluyormu? Yoksa hiçbirşey kaybolmadan kullanabilirmiyim?

Normalde olmaması lazım, ama ben yaparken telefon bomboştu onun için birşey diyemiyorum. Nasılsa iTunesta var sonra tekrar senkronizasyon yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.