Şimdi Ara

[1.1.2 - 4.6 OTB][1.1.3] Software Unlock [GeoHot] Türkçe Anlatım %100 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde olan varsa ICE04.02.13_G-eep-fls.rar bu dosyayı biyere upload edebilirmi? Yukarıdaki linkten inmiyorda.
  • http://r a p i d s h a r e.com/files/90141653/112geohot_dh.rar.html
  • enjoy your unlocked iphone yazısı çıktı son kısımdayım fakay yazıyorum No such process diyo tekrar denicem şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoktay

http://r a p i d s h a r e.com/files/90141653/112geohot_dh.rar.html

Teşekkürler atoktay deniyorum hemen
  • gene no such process diyor napmam gerek fakat bundan önce enjoy your unlocked iphone yazısı çıktı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

gene no such process diyor napmam gerek fakat bundan önce enjoy your unlocked iphone yazısı çıktı??

"launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist"
    "cd /usr/bin/"
    "./gunlock secpack ICE04.02.13_G.fls"
    "launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist"
    bunları tam tamına yazdığına eminmisin? eğer böyle bir işlem yok diyorsa atladığın bir nokta bir yer var
    cd /usr/bin/ yazdığına ve winscpden gunlock kısmını 0755 olarak ayarladığına eminsen bir hata olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoktay -- 8 Şubat 2008; 16:26:07 >
  • evet yazdım hatta en son cd /usr/bin/ burda hata vermişti baktım cd nin yanında boşluk varmış düzelttim hata vermedi en sonunda unlock oldu bile dedi fakat bu en son yapılan işlemde o hatayı veriyor ben şimdi aynı ekranda işlemlerin en başından başlasam olurmu?
  • no such process bendede diyor sifirdan tekrarmi yapalim ayni işlemleri ?
  • launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist yazın ve returne basın.
    kusura bakmayın yazımda küçük bir hata olmuş böyle devam ederseniz herşey hallolucak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoktay -- 8 Şubat 2008; 16:25:22 >
  • "launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist" aynisini yaziyorum ve no such process diyor ama yükleme işlemini başariyla tamamlamiştim 2.defa yazdim gene aynisni diyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Naughty

"launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist" aynisini yaziyorum ve no such process diyor ama yükleme işlemini başariyla tamamlamiştim 2.defa yazdim gene aynisni diyor ?

"launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist"

son işlem load ile olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoktay -- 8 Şubat 2008; 16:28:14 >
  • ok benim oldu hata vermedi normal bi şekilde alt satıra geçti şimdi açıp kapama düğmesinden kapatcam direk dimi??
  • reismli bir tutorial istesem çok mu şey istemiş olurum?
    çok cahilim bu konuda çünkü :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

ok benim oldu hata vermedi normal bi şekilde alt satıra geçti şimdi açıp kapama düğmesinden kapatcam direk dimi??

evet son CommCenter geri yüklemesi başarı ile tamamlandıysa yani artık daha hiç birşey yazmıyorsa home tuşundan ana menüye dönüp yeniden başlatabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliemreulan

reismli bir tutorial istesem çok mu şey istemiş olurum?

zamanım çok kısıtlı olmasına rağmen tüm günümü herşeyi bırakarak bunla uğraştım. Resimli anlatım çok zaman alacağından kelimeleri özenle ve açık bir şekilde seçerek anlatmaya çalıştım. onun için resimli bir anlatım bugün çıkartabileceğimi sanmıyorum ama haftasonu onuda halledebilirim..
  • Evet arkadaşlar şuan itibariyle turbosimsiz 1.1.2 bir iphone kullanmaktayım.%100 çalışıyor...Çook teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 8 Şubat 2008; 16:43:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoktay

quote:

Orjinalden alıntı: aliemreulan

reismli bir tutorial istesem çok mu şey istemiş olurum?

zamanım çok kısıtlı olmasına rağmen tüm günümü herşeyi bırakarak bunla uğraştım. Resimli anlatım çok zaman alacağından kelimeleri özenle ve açık bir şekilde seçerek anlatmaya çalıştım. onun için resimli bir anlatım bugün çıkartabileceğimi sanmıyorum ama haftasonu onuda halledebilirim..

teşekkürler arkadaşım 1.1.3 otb telefonum var
    uzun zamandır bekliyorum bu nedenle biraz heycanlandım,
    eline sağlık gelişmeleri bekliyorum.

• teşekkürler 4 tane vardi 4 dü de ayniyöntemle kirdim :D ellerine sağlik
  • işlemi WinSCP yerine iphonebrowserla yapabilirmiyiz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: runoff

işlemi WinSCP yerine iphonebrowserla yapabilirmiyiz acaba

WinSCP ile kullanınız, bende ve diğer arkadaşlarda öyle kullandı bir problem çıkmadı..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.