Şimdi Ara

[1.1.2 - 4.6 OTB][1.1.3] Software Unlock [GeoHot] Türkçe Anlatım %100 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende nedenini bir türlü çözemediğim bi problem oluyo bilgisayarla iphone bağladıktan çok kısa bi süre sonra bağlantı kopuyo işlemi yaparken böle olmasından korkuyorum
  • bsd subsystem ve ssh doğru şekilde yüklendi mi. ve ssh şifresi doğru mu. bunların üzerinden geçin
    birde wireless üzerinden çalışılacağı için wireless bağlantısı konusunda bir problem olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoktay -- 8 Şubat 2008; 16:49:54 >
  • ACİL CEVAP LAZIM BU WİNSCP DEN HANGİ İNSTALLI İNİDİROYORUZ ACABA
  • Ben nedemek istediğini anlamadım ama anlayan olursa belki yardım eder
  • AYRICA SSH ŞİFRESİNİ HATIRLAYAMIYORUM DEĞİŞTİRME NERDEN
  • olarak indirdiğiniz rarlı dosyaları açtıktan sonra gunlock, secpack ve ICE04.02.13_G.fls dosyalarını üzerine sürükleyerek kopyalayın bu bölümde bu dosyalar taşınmıyor oraya bu dosyaları soın verilen rapidshare linkninden indirdim
  • bir hatirlatma yapayim. terminalden komutlari girerken yanlislik yaparsaniz sakin cikmayin programdan.eger cikarsaniz ilk komutta devredisi biraktiginiz commandcenter i o halde birakmis olursunuz ki bu islem sonucunda telefon kullanilmaz hale gelir ve eskiye donmek icin bayagi ugrasirsiniz. bunun yerine yanlis yazdiginizi farkettiginiz zaman sadece return tusuna basin. zaten yazdiginiz sey yanlis oldugu icin ve birsey ifade etmeyeceginden sadece bir alt satira gececektir bir hata vererek. yeni satirda komutu tekrar yazin ve return e basin. ayrica "enjoy your unlocked iphone" yazisini gorup islem bitti sanmayin son komut command centeri tekrar aktif hale getiren komuttur. bu komutu girmeden programdan cikmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandayuvasi -- 8 Şubat 2008; 17:52:24 >
  • kardes o hatayı daha demin yaptım ve cihaz dondu ole duruyor ne yapmam lazım acil cevap lütfen link atarsanız sevinrim
  • hackintoshta okudugumdan aklimda kaldigi kadariyla telefonu sifirlayip(kutudan ciktigi hali) tekrar jailbreak islemlerini yapmak gerekiyordu. simdi bulamiyorum o bolumu.malum hackintosh cok karisti.
  • arkadaşlar bende işlemi başarıyla gerçekleştirdim düzgünce çalıştı üstelik xsimi çıkarken kırıldı ama hiç üzülmedimmmm :D:D:D:D
  • ya biri yaardım etsin ne yapmam lazım sadece girişteki apple logosu war o kadar
  • telefonu bilgisyara bağla recovery modda aç sonra 1.1.1 e restore yap bence
  • aleti iTunesa takıp oradan 1.1.1e restore işlemi yapmak gerekiyor. bu işlemle makinanız düzgün bir şekilde 1.1.1 versiyona sahip olur. sonra at&t kart takarak normal jailbreak işlemine devam edebilirsini
  • İşlem başarıyla gerçekleşti
  • Term-vt100 ü açtıgımda password istiyor :S?
  • Çok iyi bir haber kesinlikle...
    ancak...
    Arkadaşlar bence aceleye gerek yok!
    Bir süre bekliyelim.
    İşlem klavuzunun yakında hazır olacağı söyleniyor.

bu dosyada yazanlar çok ayrıntı vermiyor.sadece gidilecek yönü göstermiş yolu bizim bulmamız gerek ve o riske girmenin gereği yok.
    tabi sonuçta karar sizlerin, ben bekliyeğim...
  • herşey gayet açık nereyi anlayamadın ki bekliceksin
  • Anlamadım demedim.Gözüm kesmiyor dedim.
    Biraz beklerim nedir ne değildir araştırır yaparım.
    Öyle gözü kapalı çıkmış hemen yapıyım demem!
    İsteyen yapar dedim.

DO IT AT YOUR OWN RISK!
  • Arkadaşlar bende birazdan yapmaya başlayacağım.
    Bitince yorumumu bildiririm sizlerede ;)

Bu arada direk 1.1.3 e update edip 1.1.3 te 4_03_13 dosyasını yukleyerek deneyen varsa bildirsin lütfen.
  • Arkadaşlar, official dev team upgrader ile 1.1.3e çıkarttım ve hala içindeki x-simsiz turkcell hattımı tanıyor ve problemsiz çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoktay -- 8 Şubat 2008; 19:51:19 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.