Şimdi Ara

[1.1.2 - 4.6 OTB][1.1.3] Software Unlock [GeoHot] Türkçe Anlatım %100 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: isson

quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

quote:

mümkün installer.iclarified.com source lara ekle refresh yap bsd subsystem yüklü olsun ...sonra orda unlock için dosyayı göreceksin autolock uda never a ayarladıktan sonra herşeyi kendisi yapıyor...yukarda da yazdım bizzat denedim ok...

Hocam sen önce 1.1.3'e update edip sonra mı kırdın? Bende öyle yapayım en iyisi

farketmez 1.1.2 yada 1.1.3 her ikisinde de açıyor...

Hocam son olarak 1.1.3'e installerdan hangi sourcesdan yükseltebilirim bunun cevabını verirsen çok sevinirim. iclarified'da yok sanırım.

• Comunity Sources u ekleyin.
    Daha sonra refresh yaptıktan sonra installerda cıkacak.
  • Benim bir sorum var.
    Ben 1.1.2 OTB bir Iphone kullanıyorum StealthSim ile birlikte. Diyelim ki bu metodla simlockı kaldırdım.
    Sonra başka bir sebepten ötürü diyelim ki 1.1.1 restore ve jailbreak sonra da 1.1.2 yükledim. Bu yöntem etkisini kaybedecek mi? Yani tekrar baştan mı yapmam gerekecek? Tamam bana da mantıklısı işlem restoreden sonra etkisini kaybedecek gibi geliyor ama acaip dosyalara dokunulduğundan emin olamiyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kivanck

Benim bir sorum var.
    Ben 1.1.2 OTB bir Iphone kullanıyorum StealthSim ile birlikte. Diyelim ki bu metodla simlockı kaldırdım.
    Sonra başka bir sebepten ötürü diyelim ki 1.1.1 restore ve jailbreak sonra da 1.1.2 yükledim. Bu yöntem etkisini kaybedecek mi? Yani tekrar baştan mı yapmam gerekecek? Tamam bana da mantıklısı işlem restoreden sonra etkisini kaybedecek gibi geliyor ama acaip dosyalara dokunulduğundan emin olamiyorum ?

tahminimce etkisini kaybeder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

1.1.2 kartsız sorunsuz calısıyor.
    Şimdi 1.1.3 e çıkıyorum.
    Herkese hayırlı olsun.

Bende fabrika çıkışlı 1.1.2 iphone var, Stealthsim ile kullanıyordum, arkadaşın anlattığı yöntemi uyguladım, şimdi sadece simkart takılı ve çalışıyor.

Emirism senin 1.1.3' e Update etme işi ne durumda ? Nasıl update ettin ? Direkt olarak itunes'u kullanarak mı ?

Selamlar
  • community source'u ekleyince çıkan dev team in update i ile yaptım.

Şu anda sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

community source'u ekleyince çıkan dev team in update i ile yaptım.

Şu anda sorunsuz çalışıyor.

eklemem gereken adres nedir ?
  • ben de installer'daki 1.1.3 official update'i kullanarak telefonu yukselttim, telefon normal olarak calisti fakat telefonu kapatip yeniden acinca aktivasyon ekrani karsima cikti. ne yapmam gerektigini soyleyebilir misiniz? (*#307# taktigi ise yaramiyor)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mümkün installer.iclarified.com source lara ekle refresh yap bsd subsystem yüklü olsun ...sonra orda unlock için dosyayı göreceksin autolock uda never a ayarladıktan sonra herşeyi kendisi yapıyor...yukarda da yazdım bizzat denedim ok...

Hocam sen önce 1.1.3'e update edip sonra mı kırdın? Bende öyle yapayım en iyisi

farketmez 1.1.2 yada 1.1.3 her ikisinde de açıyor...

Hocam son olarak 1.1.3'e installerdan hangi sourcesdan yükseltebilirim bunun cevabını verirsen çok sevinirim. iclarified'da yok sanırım.

installer.iClarified.com u ekleyeceksin

• atoktay,
    Benim de telefonum 1.1.2 OTB idi ve yanlışlıkla 1.1.3 e yükselttim itunes dan ve şuanda modem fw 04.03.13_G... ve telefonu 1.1.1 e restore ettim ve şuan 1.1.1 olarak kullanıyorum. Benim öğrenmek istediğim telefonu 1.1.2 ye yükselttikten sonra mı bu işlemleri yapmam gerekiyor yoksa 1.1.1 olarak da bu işlemleri yapabilir miyim? Ayrıca link de verdiğin dosyaları bilgisayara yükleyip bilgisayarda mı gerçekleştiriyoruz tüm işlemleri? (kusura bakma belki çok absurd bir soru ama tam olarak anlayamadığım için soruyorum.) Komutları felan telefon üzerinden mi yazıyoruz yoksa bilgisayardan mı ?

teşekkürler yardımın için...
  • telefonu restoreladım şmdi jalibreak yapıyorum ama aktive etme ekranı gelmioyr işlemleri yapmama ragmen acil cevap lazım beyler hala slide to emergenyy ve itunes logosu cıkıyor
  • tekrar dene jailbreak işlemini ve wi-fi nin olduğundan emin ol....
    quote:

Orjinalden alıntı: cihatdursun

telefonu restoreladım şmdi jalibreak yapıyorum ama aktive etme ekranı gelmioyr işlemleri yapmama ragmen acil cevap lazım beyler hala slide to emergenyy ve itunes logosu cıkıyor
  • 5-6 kere denedim olmuyor aktive ekranı gelmiyor ama resore yaparken shifte basmadım galiba 1.1.3 ü yükledi ne yapama lazım acil
  • şuanda ekranda slide to emergency yazıyorsa telefona hard reset at. ve itunes telefonu recovery modunda görsün. Daha sonra shift+restore dedikten sonra bilgisayarına indirdiğin 1.1.1.ipsw uzantılı dosyayı göster ve yüklemeye başla. Sonra jailbreak işlemini yap tekrar...
    quote:

5-6 kere denedim olmuyor aktive ekranı gelmiyor ama resore yaparken shifte basmadım galiba 1.1.3 ü yükledi ne yapama lazım acil
  • hard reset nasıl atılıyor
  • home ve power tuşlarına aynı anda bas... telefon kapanıp tekrar açılana kadar eline çekme tuşlardan apple logusu çıktığında power tuşundan çek elini ama home tuşuna basmaya devam et taki itunes telefonu recovery modunda görene kadar...
    quote:

hard reset nasıl atılıyor
  • onu yapıyorum zaten recovery modundada goruyor jalibreake başlayınca sorun cıkıyor
  • peki recovery modunda gördükten sonra shift+restore diyip 1.1.1.ipsw uzantılı dosyayı gösteriyormusunuz?Ayrıca telefon ekranında sadece itunes a bağlan ikonumu çıkıyor yoksa beraberinde slide to emergency da diyormu?jailbreakın hangi aşamasında sorun yaşıyosunuz?
    quote]Orjinalden alıntı: cihatdursun

onu yapıyorum zaten recovery modundada goruyor jalibreake başlayınca sorun cıkıyor
  • Geri yükleme sonunda "Error 1015" şeklinde bir hata alacaksınız bu normaldir sadece OK'e basın. burada bu mesaj yerine 1015 değil de 1 yazısı geliyor

iPhone'un kurtarma modunda olduğunu söyleyen bir pencere daha açılacaktır. OK'e basın. bu pencere acılmıyor

Dördüncü Adım
    File menüsünden Exit'i seçip iTunes'dan çıkın. Control+Alt+Delete'e basıp Task Manager(Görev Yöneticisi)'ı açın.
    Processes(İşlemler) sekmesini seçin.
    iTunesHelper.exe'sini seçip End Process'e (Görevi Sonlandır) tıklayın. Açılan pencereden de bu yaptığınızı onaylayın(End Process'e tıkla)

Task Manager'ı Kapatın.

Beşinci Adım
    iPhone'unuzun halen kurtarma modunda olduğunu göreceksiniz. kurtarma modundan çıkmak için daha önceden indirdiğimiz iBrickr.exe'yi çalıştırın

"Boot the Phone" linkine tıklayın.

iBrickr, "Please wait while iBrickr tries to fix your phone." diyecektir.

iPhone Yeniden açılıp yine Aktive etme ekranını gösterecektir. aktive etme ekranı değil de hala slide to emergency ve itunes logosu gözküyor acil yardım lütfen
    iBrickr'ı kapatabilirsiniz.

• cihatdursun
    hallettin mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.