Bildirim
1.1.4 youtube çalışmıyooooooooo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
!!!YOUTUBE FIX!!!
http://****.com/files/90405636/youtube.zip
bu 3 dosyayı
private/var/root/Lockdown un içine koyarsan düzelir.
sonra bi kapat aç telefonu
quote:
Orjinalden alıntı: akar34
Noolur arkadaşlar bana yardım edin cihazım 1.1.4 ve youtube çalışmıyo bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler....
-
peki bunları nasıl yapıcam biraz daha ayrıntı verebilirmisin -
quote:
Orjinalden alıntı: akar34
Noolur arkadaşlar bana yardım edin cihazım 1.1.4 ve youtube çalışmıyo bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler....
Slm. sorununu tam yazarsan daha iyi yardimci olabilirim. YouTube'in calismamasi WiFi bagalantisindanmi yoksa GPRS baglantisindanmi calismiyor? ikisininde ayri ayri fixi varda onun icin soruyorum.
Tahminen WiFi baglantisindan.
Cözümü: Installer -> Source -> Edit -> Add kismina bunu yaz sleepers.net/iphonerepo. Yükledikten sonra Installer kisminda Install - Source'a git ordan YouTube Activator 1.1.4ü yükle ok? Büyük htimal calisacaktir.
rapidle falan ugrasma en basiti bu.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell servis yok
- safari geçmişi silme aktif değil
- iphone sıcaklık ölçme
- parmak izi bırakmayan ekran koruyucu
- uçak modunda telefon çalar mı
- iphone yapay zeka güncellemesi
- 15 pro ile 16 pro arasındaki fark
- uygulama indirmeden karekod okutma
- wifi araması nedir
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X