ya birsürü link buldum hepsi 102 mb yazio başliorm indirmeye birden 25mba inio sora bi bakiorm ismi de deişmiş 1.10.2 to 1.11.0 olmuş e bende çıldırorm tabi grrr var mı elinisde dusgun çalışan link?
direk 1.11 i indiriyor ondan. önce sen sürümünü 1.10.2 ye yükselt googlede arayarak. Sonra 1.10.2 to 1.11 i indir.
ya iyi de 1.10.2 ye gecisi bulamiomr sende varsa buranin linki yardim eder misin?Cünkü sombrenuite girmek istiorm ama bitürlü bulamadim 1.10.0dan 1.10.2ye birak 1.10.2yi 1.10.1e bile bulamadim
arkadaşlar buldum sonunda şu patchi indirdim içinde wow.final.mpq var sora partial 1 bide partial 2 mpq var bunlari wowun icine atip bn updatei çalıştıorm there is no patch to update dio?
abi sen direk bence 1.11 fullü yükle kurtul zaten indirmeye başlasaydın çoktan inmişti. Hızlı indirme sitelerinden en fazla 1-2 saatte iner.
kota yok kota:(
o ara yamalar çok zor bulunuyor gerçekten. Çünkü o tür yamalar boyutu ufak olduğu için çoğu kişi blizz downloaderden indiriyor.
pff umarım biri bulupda verebilir ya:( enus olmasa buldum ama enus olması lasım ya iyki basta enus yukledik ehryer engb kaynıo:(
orjinalde ki server ların sürümleri kaç ???
quote:
Orjinalden alıntı: Raistlin2212
orjinalde ki server ların sürümleri kaç ???
1.11.1 ya zaten sürümü seni ilgilendirmio sen wow a girdiin anda o otomatik en son sürümü indirio hiç işi yapmana bile gerek kalmıo yani hiç uğraşma...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme