Şimdi Ara

1.10.0 to 1.11.0 linklerine ne oldu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya birsürü link buldum hepsi 102 mb yazio başliorm indirmeye birden 25mba inio sora bi bakiorm ismi de deişmiş 1.10.2 to 1.11.0 olmuş e bende çıldırorm tabi grrr var mı elinisde dusgun çalışan link?

• direk 1.11 i indiriyor ondan. önce sen sürümünü 1.10.2 ye yükselt googlede arayarak. Sonra 1.10.2 to 1.11 i indir.
  • ya iyi de 1.10.2 ye gecisi bulamiomr sende varsa buranin linki yardim eder misin?Cünkü sombrenuite girmek istiorm ama bitürlü bulamadim 1.10.0dan 1.10.2ye birak 1.10.2yi 1.10.1e bile bulamadim
  • arkadaşlar buldum sonunda şu patchi indirdim içinde wow.final.mpq var sora partial 1 bide partial 2 mpq var bunlari wowun icine atip bn updatei çalıştıorm there is no patch to update dio?
  • abi sen direk bence 1.11 fullü yükle kurtul
    zaten indirmeye başlasaydın çoktan inmişti. Hızlı indirme sitelerinden en fazla 1-2 saatte iner.
  • kota yok kota:(
  • o ara yamalar çok zor bulunuyor gerçekten. Çünkü o tür yamalar boyutu ufak olduğu için çoğu kişi blizz downloaderden indiriyor.
  • pff umarım biri bulupda verebilir ya:(
    enus olmasa buldum ama enus olması lasım ya iyki basta enus yukledik ehryer engb kaynıo:(
  • orjinalde ki server ların sürümleri kaç ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

orjinalde ki server ların sürümleri kaç ???

1.11.1 ya zaten sürümü seni ilgilendirmio sen wow a girdiin anda o otomatik en son sürümü indirio hiç işi yapmana bile gerek kalmıo yani hiç uğraşma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.