Şimdi Ara

1-100 arası geçen süre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D3 de bu bi kaç gün süren bir olayda path of exile a yeni başladım acaba son levele ulaşmak aylar süren bir süreç mi yoksa diablo gibi bir kaç gün içerisinde son levela ulaşabilir miyim ?

• 3 ay nonstop

hatta çok ölen birisi isen ucu acık bir süre..

lvl 83-84den sonra zorlaşıyor. lvl 85 üzerinden talentini hesapla.
  • 1 ayda kasabilirsin ne 3 ayı.
    Tabi günde 3 saat oynarsan olmaz.
  • 130 gün normal süre. 33gün de 24saat üzerinden hesaplandıgında 100 level oldum. hafta içi 5 saat haftasonu'da 12-16 saat arası oynadım. biraz fazla öldüm ama :)

oynadığım saatlerde sabit bir takımım vardı. 78 map rotasyon yaptım sürekli. ama ne yazık ki 100'e kasacaksan Türkler ile olacak iş değil. yabancı ve güvenilir adam bulman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Canal -- 15 Mayıs 2015; 21:22:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmadan oynasan bile 2-3 ayı bulur. Tabi dikkatli de oynaman gerekiyor. 70 80'den sonra öldüğünde giden 10 exp seni oyundan soğutabiliyor. Yapmak istediğin buildden eminsen yani hiç sıkılmadan hep oynarım ben bunu diyorsan level kasmayı dert etme. Önemli olan zevk almak. Yoksa oyun sonuna geldiğinde yaptığın buildden sıkılınca hem harcadığın zamana üzülürsün, hem de oyuna bir daha baştan başlamak çok zor gelir. Benden demesi
  • 50 olmak en fazla 1-2 gününü alıyor hesap et oradan.Hızlı bir şekilde kasmak için illa ki quicksilver flask ve hız veren eşyalar gerekiyor.Zaten Normal ve Cruel o kadar zor değil.Ayrıca yaptığın builde çok dikkat et yüksek seviyelerde başka bir builde adapte olmak çok zor oluyor.Şahsen Arc buildi yapan bir witch olarak biraz sıkıldığımı hissediyorum.Yani firestorm da iyi görünüyor ama talent treeyi sıfırlamak baya bir uğraş ister.Sana tavsiyem normal ve cruel'de az öleceğinden ağırlığın saldırı gücü olsun.sonrasında karakterinin defansını geliştirirsin çünkü Merciless da ölmek baya koyuyor insana.
  • Standart liginde artik yeni baslayip oyuna tutunabilinecegine ben inanmiyorum. Oyunun ekonomisi hakikaten almis basini gitmis haliyle. Goz onunde bulundurun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isteyen olursa hesabımı satabilirim :P 100 witch 93 shadow mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.