Şimdi Ara

1-2 Ay Önce Silinmiş Dosyaları Bulma(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben size ilk baştan başlıyım anlatmaya yaklaşık 6 ay önce babam bana kendi telefonunu verip kendisine yeni bi telefon aldı verilerinide pcye kaydettim nolur ne olmaz diye dün telefonunu kaybetmiş ve benden o dosyaları istedi telefon rehberi için fakat ben bu dosyaları 1-2 ay önce silmiştim gereği yok diye ama şuan babamın 500 kişi civarındaki rehberi yok ve benim bunu 1-2 gün içinde bulmam lazım gerçekten çok önemli 1-2 gün kendim kurtarmaya çalışıcam bunun olabilecegini söylediler eğer olmassa bi bilgisayarcıdan teknik yardıma başvurucam lütfen yardım edin hangi programla nasıl yapabilirim bunu lütfenn. bu arada dosyanın tam olarak silindiği günü ve dosyanın tam adını hatırlamıyorum ama nerden sildiğimi hatırlıyorum ya masaüstünden yada masaüstündeki ıvır zıvır dosyasından son bişey indirdiğim bi programda örneğin 1 ay önceyi ararken bana mesela ..... adlı klasörü değilde o klasörün içindeki bütün dosyaları gösteriyor bunun olmaması lazım yardım lütfen...

• Merhaba,

Silinen dosyaların uzantılarını hatırlıyor musunuz? Bu formatı tanıyan bir veri kurtarma programı ile diski taratmalısınız. Eğer şanslı iseniz ve üzerine yazılmadıysa kurtarılabilir.
  • hd_doctor kullanıcısına yanıt
    yani uzantıları şöyle söyliyim yani telefondaki bütün dosyalar bi klasörün içindeydi resimler müzikler rehber filan ama bana rehber lazım ve rehberin uzantılarını hatırlamıyorum
  • Peki Telefonun marka ve modelini, yedeklemeyi nasıl yaptığınızı hatırlıyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd_doctor kullanıcısına yanıt
    Telefonun marka model samsung galaxy s3 ve bilgisayara usb kablosu ile telefonu bağlayıp telefonun tüm dosyalarını yedeklemiştim numaralarda tele kayıtlıydı sime değil
  • Yedekleri samsung kies ile aldıysanız, bu dosyaları tanıyan bir recovery yazılımı ile aratabilirsiniz. spb, sbu gibi uzantılar kullanıldığı belirtilmiş.

Onun dışında bilinen yazılımlardan herhangi biri ile dosya sistemi seviyesinde tarama yaptırabilirsiniz. Ben ihtimali düşük görüyorum çünkü eski ve işletim sisteminin kurulu olduğu bölümdeymiş dosyalar. Ama denemekte fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kies ile almadim e klasorune geldi usb yi takinca bende direk kopyala yapistir tarzi kopyalamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon rehberi uzantıları .vcf dir. mesela kayıt şöyledir; Örn: Babarehber.vcf llarak kaydetmiş olabilirsin yada ne yazdıysan. kurtarma programı olarak bir çok proğram mevcut ama Recuva nın full versiyonunu denemeni tavsiye ederim derinlemesine tarama yap... herhangi bir dosya uzantısını seç diğerlerinide tarar zaten merak etme... inşallah kurtarırsın.
  • Saol pcye girince denicem insallah olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarama programı olarak "stellar phoenix" öneririm recuva olmazsa. ne var ne yok kurtarıyor..
  • o da olmadı recovery my files ın full sürümüyle de şansını deneyebilirsin. tabi bu taramalar uzun sürebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.