Bildirim
1.2 clio 2013 için tüp önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tüp konusunda epeyce uzmanlasmıs candan muhendislik olabilir baya ünlüler bir cok videosu var ama yer anadolu yakasında yerleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam bi bakayım karşıda olması önemli değil iyi iş yapıyorlarsa
quote:
Orijinalden alıntı: Ozncpr
Eyvallah hocam bi bakayım karşıda olması önemli değil iyi iş yapıyorlarsa
Kagithaneden caglayana cikan yokusta brc var. Sadece brc takiyor. Sanirim markanin kendi yeri. Az asagisinda da markanin muhendislik binasi var. Ugra fikir al en azindan. Candan muh. youtube yorumlarina baktim. Musteriye kaba saba cevaplar veriyor haksiz oldugu halde. Yarin bir sikayetin olsa lpg de normal derler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim loganda aynı motor var.çok zayıf tüpte nolur bilemiyorum
ortalama ne yakıyor.
Ortalama yüksek maalesef 7.2 şuan İstanbul’da sabah ve akşam trafiği dur kalk mahvediyor beni yakıt açısından tüpte ne olur bende bilmiyorum aslında 1.2 motorda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozncpr -- 8 Şubat 2018; 10:28:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: Ozncpr
Ortalama yüksek maalesef 7.2 şuan İstanbul’da sabah ve akşam trafiği dur kalk mahvediyor beni yakıt açısından tüpte ne olur bende bilmiyorum aslında 1.2 motorda
fena değilmiş aslında.1 depoyla 700 km
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X