Şimdi Ara

1-2 Gb lık flash drive mp3 player için tavsiyee? YARDIM LUTFEEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende creatıve zen vision m var arkadaslar 30gb alet guzel memnunum ; ama cok gıcık oldugum tarafları var o yuzden bı mp3 player daha almak istiyorum.
    Birkere creatıve lerın id3 taglerıne göre arşiv kategorılemesıne gıcık oluyorum.
    ben mp3 lerimi bilgisayarda tuttugum dosyalar gıbı klasor klasor gorup dınlemek ıstıyorum.track number 01 02 dıye gozuksun ıstıyorum..

neyse çok baktım ama istedigim gıbı bısey göremedım kafam cok karıştı bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen; aradıgım mp3 playerdakı ozellıkler
    - flash drive (usb ıle calıssın)
    - çok kucuk olmalı; samsung u3 boyutlarında (dolayısıyla hafıflık)
    - şık tasarım; philips gogear veya sony a1000 tasarımlarını begenıyorum mesela
    - uzun pil ömru ve pili tukenınce çöpe atmak zorunda kaldıgımız mp3 lardan olmasın
    - kapasıtesı 1 2gb yeter heralde daha uste de cıkabılırım aradıgım gıbı bısey bulursam
    - ses kalıtesı her zaman ıcın onemlı tabıkı
    - (önemli) içine mp3 atmak için zart zurt kablosu veya bilmemne yazılımı gerekmesin. usb den takınca tanısın bılgısayar aleti..
    - EN ÖNEMLİSİ ; dedıgım gıbı hdd tarzı bır mp3 player olmalıkı, ıcıne attıgım mp3 lerı klasor klasor dınleyebıleyım (id3tag lı artıst genre album tarzı kafasına göre herseyı karıstıran bı tag sıstemı ıstemıyorum)

bu krıterlere uyan Samsung YP-U2QB buldum sanırım,arkadasımda 1gb lıgı var, tam dedıgım gıbı hdd tarzı klasörleme sıstemı var.
    http://www.amazon.com/Samsung-YP-U2QB-Digital-player-flash/dp/B000ES002Q/ref=sr_1_26?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1195955423&sr=1-2

bana daha başka alternatıf önerebılecek arkadaşlar varmı hdd tarzı klasorleme sıstemı olan mp3 ler (sony yada samsung un bılmedıgım modellerı olabılır,cratıve den umudu kestım)

çok teşekkurler herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brom -- 25 Kasım 2007; 4:03:04 >

• Cowon F2 ve U3 istediğin özelliklerde DAP'ler. 512 MB'den 4 GB'ye kadar hafıza seçenekleri var ve dosya görünümüni istersen klasör klasör, istersen de tag'lere göre yapabiliyorsun. Yalnızca kablolu fakat belleğine müzik atmak için herhangi bir yazılıma bağımlı değil. (Drag&Drop) Ama bu kablo olayını da aletin yanında gelen, boyutu bir bozuk para büyüklüğündeki USB uydurucusu sayesinde aşabilirsin.

1-2 Gb lık flash drive mp3 player için tavsiyee? YARDIM LUTFEEN!

• Cowon İaudio T2 1 Gb Fm/Mp3 Player Bunu da bir incele istersen fiyat olarak piyasadan yarı yarıya daha ucuz. Özellikleri de oldukça iyi bir kaç eksik dışın da aradığına yakın gibi...
  • saolun beyler cowon lara baktım gercekten guzel aletler begendım cidden cowon d2 modelını gördum sımdıde içim gıttı resmen, acaba zen vısıon m ı satıp onu mu alsam.. ama buyuk bıseyde ıstemıorum bazen kucuk hafıf kullanıslı bısey gerekıyo..
    başka marka ya da model önerısı olan var mı onlara da bakayım ???

cowon d2 incelemiş arkadaş bi bakın istersenizz hayran kaldım. yok yok :)
    fakat klasörleme sistemı varmı onu göremedım,bılgısı olan var mı bu konuda?

http://www.youtube.com/watch?v=Byd_zguHLEg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brom -- 25 Kasım 2007; 17:41:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.