< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1.2 milyon lira sıfır araç önerisi (RENAULT KOLEOS) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yalnız teknik verilerde bir hata var. %5-6 eğim olmadığı sürece, 157 beygir 1600kg bir aracın 0-100 hızlanmasının 7.5sn olmasının imkanı yok. Birkaç youtube videosunda %1 eğimde bile 9.8sn civarı çıkıyor. Bunu göz önüne alırsanız C sınıfı parasına D Suv çok mantıklı seçim.
-
-
Aracın 0-100'ü 7.5 sn değil. Sahibindende gördüğünüz her bilgi doğru değil. Autodata'dan ve youtube'tan bakabilirsin. Hangi versiyon motor ve şanzımanda alırsan al, lastik ve hava da önemli ancak, 9.3-9.7 sn civarında.
-
Sahibinden değil Renault sitesinde ve bayide 7.5 dediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayide çalışanların otomobil bilgisi mükemmel olacak diye bir kaide yok. Arabanın farında hangi ampül var xenon mu led mi halojen mi çoğu bilmez. Mercek var diye xenon sananlar var. Kaldı ki 7.5 sn ciddi bir rakam ve youtube'ta bırak 7.5 sn'yi 9 sn'ye erişebilen yok.
-
Şahsen miladı dolmuş, ömrünün sonuna gelmiş bir aracı almazdım, ki koleos çok başarılı bir model de değil.
Aynı motorlu ve ikizi xtrail düşünürdüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kağnı gibi o
7.5 saniye imkansız, broşür hatası var bariz, bayiler de broşür okuduğu için öyle diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bencede var bir şeyler de koskoca marka testler nasıl yapılabilir aklım almıyor
1 milyon veripde reno alanda ne biliyim ya troc falan baksaydınız renegade yada.
her yorumun boş sanane adam hızlanmasını merak etmiş ister SUV la hız yapar ister spor araçla sanane bilgin varsa yardımcı ol yoksa tatava yapma herkese
-
Beyefendi bu kadar tepki göstermenize ne gerek var. Sen bana sanane diyorsun bende sana benim yorumumdan sanane derim o zaman :)
Hayır saçma sapan bir yorum da yapmadım gayet mantik sınırları içinde performans isteyen bir insan SUV araç bakmamalı , SuV araçlar çoğunlukla performans için üretilmiyor demek istediğim buydu
Bence siz bir sinirlerinize falan baktırın aşırı tepki veriyorsunuz. İyi geceler .
koleostan 1 t roc 1 tane de renegade çıkar. ben konuyu açan elemanın ciddi olduğunu zannetmiyorum. yok 0 100 kasmalar yok bilmemne ergen gibi yazıyor
aylık gelırın ne kadar
-
bilgiye google dan ulaşabılırsın burda sormanız mantıksız . 3:00 dakıkada goruyoruzkı 9,8 sanıye dolayısıyla reno dolandırıyor ınsanları. zaten seri uretım bu tarz araclarda kazaları onlemek maksadıyla 0-100 10 sanıyenın altına ındırmek guvenlı değil bu bılımsel calışmalarla kanıtlanmış bir durum. Önumuzdekı yıllarda 0-100 5 sanıye cıvarı elektrıklı araclar cogalsın gor o zmn samatayı heryer pert arac dolacak
carpovyoutube
2021 RENAULT KOLEOS 1.3 TCE 160 / AUTOMATIK 7 GEAR *AUTOBAHN* 0-100 / POV DRIVE Test Drive by carPOV Deutsch: Auf dem Kanal carPOV, fahren wir viele verschiedene Autos, von Kleinwagen bis Sportwagen. Oft ist es Interessanter das Auto mal zu hören, und zu sehen, wie man es selbst sehen und hören würde. English: On the carPOV channel, we drive a lot of different cars, from small cars to sports cars. It is often more interesting to hear the car and see how you would see and hear it yourself.https://www.youtube.com/watch?v=ZBaWWAJPxIU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 20 Kasım 2022; 14:17:1 > -
Ne anlatıyorsun kardeşim
birsey anlatmiyorum
Saçma sapan konuşma.
tmm knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X