< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1.2 milyon lira sıfır araç önerisi (RENAULT KOLEOS)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
0km koleos bulabiliyorsan o paraya gayet iyi tercih
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.150 ye kasımın sonunda gelicekmiş bayiye konuştum düşünüp karar vereceğim dedim. Full paket cam tavanlı vs lacivert renkli. Aracın 0-100 ü 7.5 sn diyo ama internette bazı arkadaşlar bunun imkansız olduğunu söylüyor bi bilginiz varmı bununla ilgili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
koleos alan adamın son derdi 0 100km hızlanması olur.7.5 yapsa ne yapmasa ne kamyon gibi kalipli suv.1.33 motor da gayet kendini kanıtlamış verimli bir ünite eğer o motorla alacaksanız
bayiye o fiyattan araba gelir mi ondan emin değilim sadece. getiriyorlar ise bırakın kaporayi bekleyin 1 milyona c suv bulmak zor oldu artık
Aynen 1.3 motorlu olan
bulabiliyorsaniz dediğim gibi güzel araba sarın sorun yok
B sınıfı troc, 2008 vs araclarin 1 milyona yaklaştığı dönemde eğer 2. el gibi bir kayginiz yoksa geri kalan her konuda ( yakıt tüketimi dışında da tabi ) muazzam bir seçim olur
Yakıt 8.5 u geçmez dediler hocam ne düşünüyorsun
Hocam siz anlıyorsunuz gibi. Bir şey aklıma takıldı bu araç xtrail ile aynı kasaya sahipmiş motor güçleri de aynı. Koleosun 0-100 ü 7.5 olmasına rağmen xtrailin 0-100 ü 11.5 sn sebebi hakkında bi bilgin varmı
sanziman farki olabilir ağırlık olabilir neticede üretici o rakamı vermiş 0 100e takılmayın o arabalar bunun için alınmaz
Araç ile yarışlara katılmayacaksan 0-100'ü 7 saniye olsa ne olur , 10 saniye olsa ne olur!
Koleos orta sınıf bir SUV'dur. Yakın bir zamanda kasa değişimi olacak . Daha iyi SUV,lar tabiki vardır ama bütçenizi çok aşar.
Çok şey değişir. Hızlı bir SUV diye tercih ediyorum zaten siz hız yapmıyo olabilirsiniz
Benzinli, hele küçük hacim turbo benzinli aracın üst limiti 8.5 lt olması pek mümkün gelmiyor hocam bana. Yani bu demek değil ki 8.5 ltden fazla yakar. Sehir içi, İstanbul gibi bir yer, trafik saatinde veya yine çok agresif kullanımlarda daha fazla yakar. Koleos da öyle pek hafif değil doğal olarak.
Mercedes GLB serisine kadar kullanılan bir motor. Bence 10 lt ye kadar şehir içinde normaldir, çok yakıyor olarak düşünülmeden alınabilir
BMW 520 kullanıyorum hocam o zaten 12 den aşağı düşmüyor alıştık yani ona 😂😂
-
Gördüm bu videoyu beğendim de ne zaman gelir sence bir de fiyat bandı ne olur fikirlerini alırsam
Video sonunda diyor aslında Haziran gibi 1.2 milyon bekliyor en fulunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hazirana kadar koleosu da çıkarırız elden
Hız yapacaksan suv ile işin ne? En küçük virajda frene basmak zorunda kaldıktan sonra ne anlamı var?
-
Hayırlısı olsun ozaman size
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- polo 1.2 tdi bluemotion
- egea"nın en çok tutulan modeli
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- tam otomatik arabalar
- skoda octavia optimal hangi paket
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X