Şimdi Ara

1.2 Puretech motor sorunları hakkında makale (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
4
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

kesinlikle dikkate alınacak faydalı yazı

• 1.2 motor ne kadar çok araçta kullanılıyor, biliyor musunuz? Satılan tüm 1.2 motorlu araçlara bakın, birde motordan şikayetçi olanlara, orana vurduğunuzda çok fazla değil, VW'nin DSG arıza oranının yanında komik kalır...

Ayrıca oluşan motor arızalarının çoğunluğunda yetkili serviste değil de, özel servise sıradan bir yağ ile bakımı yapılmış araç olduğunun farkında mısınız?

Kaç tane arıza yaşayana sorduysam, yetkili servis pahalı diye özele götürdük cevabını aldım hep... halbuki 1.2 için özel yağ var. Ayrıca yetkili servis durumu bildiğinden trigeri kontrol ediyor, özel servis sıradan araç gibi ucuz yağı doldurup gönderiyor...

Dediğiniz kadar vahim olsaydı durum, yani neredeyse tüm 1.2 motorlu araçlar bu sorunu yaşasaydı ortalık ayağa kalkardı... Corsa, Astra, Mokka, Crossland, C3, C4, C4 Cactus, C4X, 308, 208, 2008, 408, Fiat 600, Fiat Panda, Lancia Ypsilon vs.vs.vs. bir sürü araçta var bu motor, yani neredeyse memleketteki araçların yarısı :)

Ben bu motor çok iyi, sorunsuz da demiyorum, ama bu kadar çok satılan bir motor'dan özel servis sonrasında sıkıntı yaşayanlar var diye sanki herkes bu sorunu yaşıyormuş gibi bahsetmek az abartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 2 Ekim 2024; 12:30:40 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.