Şimdi Ara

1-2 Sorum olucak.Yardım ederseniz minnettar kalırım.Saygılar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler yalış skil ve stat daılımı yaplmış bi çardan sora glaweci açtm.Ve forumda dediklerinizi aynen uyguluyorum.Heuksalın yanında fireyide geliştiriorm.Fakat 20lwl üzerinde thief olmak istiyorum.Forumda Str olunmasını uygun görmüşsünüz.Ama thiefin İnt olup sıkı vurup 2skilde kervan,trader ve hunterleri alması gerekmez mi??

Yani kısacası şu;İNT stat versem thiefte ne gibi zararını görürüm?Bi dier sorumda magical atack önemli diel mi glawede?Char açarken yazıodu ama unutum!:( (Aynısından 2 başlık açtm sanırım ama dierini kaybetim yaw:'( )

Forumunuzu acaip beyendim.Fakat şöle bi uygulama başlaması uygun olması mı?Spear,Glawe,Blade,Sword,Bow;Bunlarda usta olmş kişiler belli başlıklar altında yeni başlayanları yönlendirse o zaman kirlilik ortadan kalkmaz mı?????

SAYGILAR!!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedo89 -- 10 Ağustos 2006; 11:46:00 >

• Diğer topiğine cevap yazdım.
    Char guide olsun üst konu olsun demişsin. Doğru demişsin. Vakti zamanında archer için yazmıştım çok sorulduğu için. Bir süre üst konuydu. Sonra akibeti mechul. Açıkçası yönetim ve modların tavırları dolayısıyla işi bilen kimse emek harcayıp uğraşmıyor bu işlerle. 2 kişi üst konusunu sildi, agwe hikayesini sildi. vs. vs. Tüm buildler hakkında guide yazabilecek bilgim ve tecrübem var bu oyunda. Benim gibi birçok kişi daha var işi bilen. Ama hiçkimse 3 gün sonra silinecek, altlara düşecek bir topic için birkaç gün uğraşmaz açıkcası. Uğraşanlar da pişman. Forumu biraz dolaşırsan isyanları görürsün zaten. (Aha gene kaşındım)
    Antiparantez, Heretic yeni modumuz olarak ciidi bir çaba gösteriyor gördüğüm kadarıyla. İnşaalllah forumu biraz yola koyorsa bilginin daha çok paylaşıldığını göreceğimize inanıyorum. Heretic rullaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 10 Ağustos 2006; 11:48:38 >

• kardeş sorunda demişinki str ciyim ama magic atak önemli deil mi deil...
    str ci bi char magic atagı düşünmez düşünseler spear yada sword kullanılır ama str ci chara fiziksel atack lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.