Şimdi Ara

1.2 tsi fabiam neden çok yakıyor ? Benzin yetiştiremiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

quote:

Orijinalden alıntı: SnapDragon

Arkadaşlar aracı sattım yerine 2005 model pug 206 1.4 hdi aldım . O araç sorunlu bir araçtı kurtuldum diye düşünüyorum.

Hocam hayirli olsun allah kaza bela vermesin 206 da bende tam 1 sene once almistim 2005 x-design 1.4 hdi sorunsuz kullaniyorum hatasiz degisensizdi tam 20 bin km bindim ,o araçtan sonra hdi'in yakiti ilaç gibi gelir size ,tekrardan hayirli olsun

Benim aracımda hatasız değişensiz. İlk sahibinden aldım . 25.000 TL'ye sizce pahalı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 5 Haziran 2017; 13:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 km hızla 8.7 yakıt tüketimi normal değer. 130 km hızla 10 litre yakması anormal. araç sıfır olsa da yakacağı şehir içi 7/8 lt uzun yol 5/6 lt.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

quote:

Arkadaşlar aracı sattım yerine 2005 model pug 206 1.4 hdi aldım . O araç sorunlu bir araçtı kurtuldum diye düşünüyorum.

Hocam hayirli olsun allah kaza bela vermesin 206 da bende tam 1 sene once almistim 2005 x-design 1.4 hdi sorunsuz kullaniyorum hatasiz degisensizdi tam 20 bin km bindim ,o araçtan sonra hdi'in yakiti ilaç gibi gelir size ,tekrardan hayirli olsun

Benim aracımda hatasız değişensiz. İlk sahibinden aldım . 25.000 TL'ye sizce pahalı mı ?

1.2 tsi fabiam neden çok yakıyor ? Benzin yetiştiremiyorum.
    1.2 tsi fabiam neden çok yakıyor ? Benzin yetiştiremiyorum.

Gecen sene 24 e almıştım 103 bindeydi

• Hocam yolda giderken sol arka taraftan bi çıtırtı geliyor neyden olabilir sizce

• 1,6 motor arabaya geçiş yap daha az yakar ve daha güçlüdür, düz yolda değil yokuş yukarı çok gerekli oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

1,6 motor arabaya geçiş yap daha az yakar ve daha güçlüdür, düz yolda değil yokuş yukarı çok gerekli oluyor

hayatımda böyle saçma bir öneri görmedim kusura bakmayın

otobanda 160km üzeri sabit gidilirse belki 1.6 (atmosferik) az yakar onun dışında 1.6 motor 1.2 tsi den az yakması MÜMKÜN DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 25 Mayıs 2017; 19:42:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.