Şimdi Ara

1.2lt TSI 105 hp DSG Style

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ciddi anlamda bu arabayı almayı düşünüyorum artıları eksileri nelerdir sizlere göre bu aracın. 1.2 tsı motor için 1.4 motor bir araç gibi verim alırsınız diyorlar doğrumudur. dsg şanzıman sorun çıkarırmı ileride ne dersiniz aracın 2 sene garantisi var bu dsg şanzımandan dolayı ekstra bir garanti yaptırmalımıyım sizce. 2012 model araçlarda bu dsg şanzımanda olan sorunları aştıklarını söylüyor firma iyileştirme yaptıklarını ama genede insanda soru işareti oluyor ister istemez. neler dersiniz genel bir yorum yaparsanız aracı almak isteyen bana çok yardımcı olursunuz. son olarak esp paketlimi almalıyım yoksa çokda önemli birşey değilmi .

• merhabalar, araç güzel 1.2 TSI 1.4lerin değil 1.6 ların rakibidir ve çoğundan daha performanslıdır. esp paketi önemlidir, yokuş kalkış desteği de esp paketi ile birlikte geliyor dsg şanzımanda geri kaçırma riskini ortadan kaldırmanız için çok gereklidir. 1.2 TSI dsg +esp paketi tavsiye ederim.
  • peki yokuş çıkarken veya yüklü halde yakıt harcama ve çekiş değerleri nelerdir. duyduğuma göre yüksek devirde çok yakıt harcıyormuş. ve yokuşta çekişi düşüyormuş. doğru mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mereras

peki yokuş çıkarken veya yüklü halde yakıt harcama ve çekiş değerleri nelerdir. duyduğuma göre yüksek devirde çok yakıt harcıyormuş. ve yokuşta çekişi düşüyormuş. doğru mu.

Çoğu 1.6 motordan daha iyi tırmanır yokuşu.Örneğin toyota 1.6 132 hp lik vvti motorun torku 157 nm, 1.2 tsi motorun ise 175 nm.Yani daha hırslı istikrarlı ısrarcı bir güce sahip.YAlnız hacim küçük olduğu için bu tür motorlarda yüksek hızlarda ve devirlerde yakıt oranı artıyor.Neticede ekonomi amaçlı turbo benzinli bir motor ancak kimseye üzmez merak etmeyin....
  • 1.2 tsi dsg al derim. toyota corolla ve megane 1.6 'dan iyidir.

yakıt 100 km 'de 8 lt yakıyor. hepsinden az yakar onuda soyleyeyım.

gözünü kapat al. alacağın TSI motor Audi ve voskwagen logoludur. adamlar seat tsi motor bloğu üzerine çelik üzerine soğuk damgalarını vurmuşlar. 60.000 tl A-3 veya 50000tl golf alacağına seat al geç derim. tek farkları kasa ve yalıtımdır sana canı gönülden söylüyorum.
  • Forumda DSG den çok şikayet ediyorlar
    Ibiza DSG mi? Leon manuel mi?
    Fiyatları yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Forumda DSG den çok şikayet ediyorlar
    Ibiza DSG mi? Leon manuel mi?
    Fiyatları yakın

DSGye bir kez alıştıktan sonra başka bir şey kullanamazsın. Ben İstanbul'da yaşadığım için DSGli Ibıza tercih ettim. Şimdilik çok memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DSG VARSA AYNI UYUSTURUCU İLAÇ GİBİDİR. KAYINPEDERIM HAYATTA OTOMATIK KULLANMAM DIYEN BIRIYDI. 1 KEZ TEST SURUSU YAPTIRDIM ZORLA. İNMEK İSTEMEDİ. DSG MÜKEMMEL BİR TEKNOLOJIDIR. BEYNI VARDIR. DEVIRLERI ONA GÖRE ANLAR. %60 DERECE EĞİMLİ YOKUŞTA DİZELLER BİLE YAVAŞLAR AMA SİZİN DSG DEVRINI ONA GORE AYARLAR. ARAÇ DEIL SANKI BEYNI OLAN BIR MOTOR VE SANZIMAN. KOMPLİKE BİR SİSTEMDİR.

TSİ MOTOR - DSG SANZIMAN HARIKADIR.
  • İZMİR AYDIN ARASI ESKI YOLDAN 220 KM YOL YAPTIM. 50 TL BENZIN ILE. 20 OCAK 2013 GÜNÜ.

İNANILMAZ AMA GERCEKTIR. BU ARAC 7 ILERI OLUP 90 KM HIZ DA 1800 DEVIRDE GITMEKTEDIR.

YAKMIYOR KOKLUYOR. 22KRŞ. - 25 KRŞ. ARASI YAKIYOR. 100 KM DE 25 TL MAKSIMUM SEHIR DISI YAKITIDIR.

ÇOKKKKKK MEMNUNUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İBİZA_35

İZMİR AYDIN ARASI ESKI YOLDAN 220 KM YOL YAPTIM. 50 TL BENZIN ILE. 20 OCAK 2013 GÜNÜ.

İNANILMAZ AMA GERCEKTIR. BU ARAC 7 ILERI OLUP 90 KM HIZ DA 1800 DEVIRDE GITMEKTEDIR.

YAKMIYOR KOKLUYOR. 22KRŞ. - 25 KRŞ. ARASI YAKIYOR. 100 KM DE 25 TL MAKSIMUM SEHIR DISI YAKITIDIR.

ÇOKKKKKK MEMNUNUM.

aracınız tam olarak modeli nedir bende almayı düşünüyorum 1.2 1.4 yada 1.2 tsi dsg mi ? donanım olarak üstünde ne var ? ve 5 kişi full yuklu mu yaptınız o mesafeyi.ben adanada düz yolda kullanacam yakıtı daha da düşer mi tşk ..şimdiklierde esp yokul kalkış standart sanırım ...cevap için şimdiden teşekklürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.