Bildirim
1.3 corolla alıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: afyonlu_erkan
arkadaşlar 93 model 1.3 corolla 178.000 kmde nasıl bilirsiniiiiz
Fiyat ne? -
Cok gereksiz eski ve Nazlı bir araba, bı Ust kasaya yonel bence -
quote:
Orijinalden alıntı: engişdene
quote:
arkadaşlar 93 model 1.3 corolla 178.000 kmde nasıl bilirsiniiiiz
Fiyat ne?
9.000 tl ama 98 modelle aynı kasa yani ilk kasanın bir üstü -
up -
Sırf piyasası iyi diye bu kasalara uçuk fiyatlar istiyorlar, direksiyon bile hidrolik değil çoğunda. -
Bende var aynısından 200.000 km de ben 8'e satarsam mutlu olacağım, 9 bin çok bu arabaya. -
96 model vardı babamda 1.3XL,2008'de 9.250'ye sattı.Arabada bırak değişeni,boya bile yoktu.130.000'de idi.Bende uzun km'ler kullandım.Araba tık demezdi,dayanıklı ve sorunsuz arabadır.İstersen biraz ilgi verebilirim nasıl bir araba olduğu konusunda.Fiyatı da biraz kırmaya çalış,çünkü yaşlı bir araba ve direksyon-dört tekerlerk-koltuktan başka birşey yok. -
bana motoru ve yürüyeni sorunsuz bir araba lazım onun için tercihim bundan yana oldu.birde araba tanıdıkta garaj aracı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dentex Dentex
96 model vardı babamda 1.3XL,2008'de 9.250'ye sattı.Arabada bırak değişeni,boya bile yoktu.130.000'de idi.Bende uzun km'ler kullandım.Araba tık demezdi,dayanıklı ve sorunsuz arabadır.İstersen biraz ilgi verebilirim nasıl bir araba olduğu konusunda.Fiyatı da biraz kırmaya çalış,çünkü yaşlı bir araba ve direksyon-dört tekerlerk-koltuktan başka birşey yok.
bilgi verirsen memnun olurum kardeşim. -
up -
az veriyorsun bence... efsane(!) bu araba en az 15 bin vermelisin... -
bizde 95 model 1.3 xl vardı
donanım olarak hiç birşey yoktu sadece o zamanın kuş serisine , r12 ve r9 a göre konforluydu , ayrıca dayanıklı bir araç zaten efsane olmasının bir sebebide o ayrıca kasası da çok yakışıklı bir araç , kazalı değilse alın canınız sıkılınca elden çıkarırsınız rahatça
satarken güzelce temizleyip , aracı elden geçirirsiniz daha fazla fiyata satarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 27 Nisan 2011; 17:49:33 > -
çok para aynı paraya daha donanımlı bi accent düşünmezmisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: wehby
az veriyorsun bence... efsane(!) bu araba en az 15 bin vermelisin...
ukala olma arkadaş -
up -
o kasaların 1.3 leri piyasada pek tutulmuyor eğer imkanınız el verirse 1.6 lara bakın. -
arkadas 95 ini 11 e sattı yeni. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dentex Dentex
96 model vardı babamda 1.3XL,2008'de 9.250'ye sattı.Arabada bırak değişeni,boya bile yoktu.130.000'de idi.Bende uzun km'ler kullandım.Araba tık demezdi,dayanıklı ve sorunsuz arabadır.İstersen biraz ilgi verebilirim nasıl bir araba olduğu konusunda.Fiyatı da biraz kırmaya çalış,çünkü yaşlı bir araba ve direksyon-dört tekerlerk-koltuktan başka birşey yok.
bilgi verirsen memnun olurum kardeşim.
Araba efsane kasa diye tabir edilen kasa Corolla'dır,Tr'de en çok rağbet gören kasadır.İçine motor sesi almaz düşük devirlerde.Rölantide motorun çalıştığını duymakta zorlanırsın.Fakat yol sesini abartılı olmamak kaydıyla içine alır bu seviye o zamaki rakiplerine göre iyi düzeydedir.Motor 1.3 75hp,940kg ağırlığındaki kasayı rahatlıkla kaldırır.Az yakar,şehiriçi çok sıkışık olmayan trafikte;7-8lt yakar.Süspansiyonları yumuşaktır,konforludur.Fakat yol tutuş ve fren performansı kuş serisi kadar kötü olmasa da zorlamaya gelmez.Tekerlekler kolaylıkla kilitlenebiliyor,sert rüzgarda ve ağır vasıta geçişlerinde stabil değil.Eğer yandan rüzgar yiyorsa 100km üzeri hızlarda seyretmek sıkıntı yaratabiliyor.
1.6 olanlarının fren performansı ve yol tutuşu daha iyi,daha stabiller.Lastik jant ölçüsü ve fren sistemi ölçüleri farklı 1.6'larda.1.3'ler satarken sıkıntı çıkartır,1.6 gibi gitmez.
Bunları göz önünde bulundurarak tercihini yap..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X