Şimdi Ara

1.3 MP mi yoksa 2 MP mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung modellerini inceledim, ve Samsung X700 ile D-600 arasında kaldım. Şimdi biri 1.3 MP, diğeri ise 2 MP. Acaba aralarında çok fark var mı resim kalitesi açısından? Yani çünkü arada fiyat olarak bayağı fark var, ve benim için resim kalitesi önemli ama , arada resim kalitesi bakımından çok fark varsa yani. Çünkü D600 alırsam gerçekten bütçem çok sarsılacak. X700 e daha sıcak bakıyorum ama korkuyorum alınca resim kalitesi bi şeye benzemez falan diye. Yani sonra keşke 2 MP olanı alsaydım onun resimleri ile bunun resimleri arasında çok fark var dememek için size bir danışayım dedim. Saolun

• olay 1-2 olayı değil aslında
    5mplik p foto makdansa 3mp canon daha iyi çekebilir mesela
    bi sürü değişken var
    ama bahsettiğn d600 iyi foto çekiyor
    ve video kalitesi de bayağ iyi
    sanırım kendini zorlayıp onu alsan daha iyi edersinhatta daha zorlayı 3.2mpli samsung p850 alsan daha da iyi edersin
  • bence cep teki resimde 2 ve 1.3 arasında cok bisey yok. eger baskı almayıp bilgisayarda bakacaksan bosuna fazla para verme x700 460 mil. kampanyalı. ama baskı alırım diosan p850 ve ya sonericsson derim.
  • Teşekkürler yanıtlar için. Baskı almayacam. Sadece telefonda duracak ve bilgisayara aktaracağım. Sonra onları VCD gibi yapıp mesela, dvd player da izlemek istiyorum. Sizce X700 yeterli mi bunun için? Bir de kampanyalı 460 YTL demişsin. Nerde acaba? Ben 500 YTL ye buldum çünkü. Saolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

olay 1-2 olayı değil aslında
    bi sürü değişken var
    sanırım kendini zorlayıp onu alsan daha iyi edersinhatta daha zorlayı 3.2mpli samsung p850 alsan daha da iyi edersin

+1907
  • kesinlikle x700 ü tavsiye ederim, ikisinide çok iyi biliyorum, öyle foto kalitesinde aman aman bir fark yok. ancak d600 ün batarya gibi falan sorunları var. sadece videoda iyi. ama değmez x700 senin düşüncene göre daha iyi olur gibi.
    ancak kapaklı telleri seviyomusun bilmiyorum ama samsung e770 herikisindende hem foto hem video hem özellik,yazılım dizayn kullanışlılık, batarya, anlamında çok çok daha iyi bana göre d600den de ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 21 Nisan 2006; 16:54:21 >
  • kampanya yı ank da gördüm. eski teli götürüyosun 70 ytl indirim yapıolar. 460+128 mb hafıza kartı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

olay 1-2 olayı değil aslında
    bi sürü değişken var

ewt arkadasa katılıyorum bencede mp hersey değildir mesela bende d500 de var d600 da mevcut ve d600 den daha net fotolar cekıyor dıyebilrim dediğimi anladın dimi d500 1.3mp d600 2.0mp yani araya giren bazı özellikler ise cihazın ne tip mercek kullanması nebiliyim auto focus olsun odaklanma gece cekımı video vb secenekleri bir arıda en iyi barındıran tel iyidir

• Ok ben o zaman Samsung X700 alayım bari
  • O paraya 2.el k750 al olmaz mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

O paraya 2.el k750 al olmaz mı ?

Bence 2. el almasın, ben de alacağım X700, tam bir fiyat performans telefonu diyebilirim.
  • Samsung'un foto'da en buyuk dezevantajlarindan bazilari, cekim esnasinda el sarsintilarina olan aşiri hassasiyeti, renk doygunlugunun ekran teknolojisine ve parlakligina inat, iç açici olmamasi ve makro cekimdeki basarizligi.. ama bunlar kotu bir cihaz oldugu anlamina gelmiyor..
  • foto kalitesi olarak x700 fiyatıda göz önüne alındığında oldukça iyi. ancak aynı şeyi telefonun çektiği videolar için söyleyemeyiz. d600 'ünde vidyo konusunda ezici bir üstünlüğü var. bana sorarsan x700 al. zaten şuan için telefonda en kral vidyo çeken telefonun vidyoları bile pc ye attığında ortada minicik çıkıyor. bence foto kalitesi iyi olsun gerisi önemli değil. ayrıca çok kasarsan 500-550 ytl ye belkide k750 de bulabilirsin. tabi bu şansa ve tanıdık olayına bağlı.
  • samsung d600 derim resim kalitesi açısından dört dörtlük.
  • x700 fiyatından büyük işler yapıyo
  • bende kesinlikle fiyat ve özellikleri açısından x700ü tavsiye edrim.
  • X700 EN İYİSİ
  • 2 MP olmuş, 5 MP olmuş fark etmez..

Önemli olan mercek kalitesi..
  • ben dün sipariş verdim samsung x700, genpada 469 ytl, umarım bir sorun çıkmaz, özelliklerine göre fiyatı çok iyi...
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPUFETTNnVkxJZDBVK2R6TXc0WE13RURNMjRYTXdZek1Q
    bu
  • kardeş 2 tabiki ayrıca alabiliyorsan w800i yada k750 al, bende w800i var manyak kaliteli çekiyor,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.