Şimdi Ara

1.3 toyata corolla 2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Toyota corolla 2000 model 1.3 motor base veya eco 120.000 de klimalı camlar manüel hidrolik direksiyon yok kazsi yok bi sofor kapisinda islem var 14.500 tlye anlastim gorusuruz nedir bu fiyat edermi LPG yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat iyi ama komple boyalı ya da bel altı boyalı iseniyice baktırın TAKSİ çıkması olabilir..
    Gerçi km orjinalse ve daha önce lpg takılmadıysa taksi çıkması olamaz
    Şase nodan sigortacı bulup pert kayıdı olup olmadığına baktırın tramerden km ve kaza sorgusu yaptırın 100 lira verip expertizse sokun pişman olmayın sonradan
    Eğer dediklerim yoksa güzel fiyat, o paraya 1994 model corolla 1.3 veriyorlar alın derim :)

• Fiyat gayet iyi

• Uzun zamandır corolla arıyorum hem yakıt hemde kullanıcılar tarafından masrafsız araç olduğu için
    Ford ta parça fiyatları yüksek diye hiç yaklaşmadim
    Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    Plaka Aracin 2003 sonrasi SBM kayitlarina gecmis bir hasari yoktur Ruhsatinizdaki sasi no ile sorgulamak icin HASAR bosluk S bosluk SASI NO yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: HASAR S ABC123456. Sorgulama ucreti 5 TL'dir.

Yarinda expertize sokucam garanti olsun kilometresi düşük ve LPG olmaması cazip geldi

Hidrolik direksiyon yok ve camlar manüel eksiği onlar
    Onlarda olsun dersem fiyat ve kilometre yükseliyor

• Valla iyi bulmuşsunuz tek sorun hidrolik direksiyon olmaması ön cam otomatk yaptırılır sorun değil
    Hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler klima olması yeterli bence hidrolik olabilormus 800 TL civari brodvay kullandım pek zorlamadi eğer zorlarsa taktirdim camlarada olabilir

• Muhtemelen bahsettiğiniz araç 75 hp karbüratörlü, 86 hp enjeksiyonlu terra olanından bulmaya çalışın. Terra olunca hidrolik direksiyon, otomatik ön cam oluyor. Hava yastığı da var ama çalışacağını sanmıyorum (10 yıldan sonra kontrol edin yazıyor güneşlikte). Bir de klimaya çok güvenmeyin, 1.3 motor 15 senelik araçta muhtemelen klima açıkken çekiş çok düşecek ve mecbur kalmadıkça pencereyi tercih edeceksiniz. 2 sene civarı kullandık (1.3 86 hp terra, 2000 model) sorunuz olursa sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.