Mi box s 4k'dan geçmeye değer mi? |
1.399 TL son 6 ayın en düşük fiyatı. Android TV Box arayan varsa kaçırmasın (2. sayfa)
-
-
Eğer Apple ekosisteminiz yoksa Xiaomi fazlasıyla yeter. Ama Macbook, iPhone vs derken Apple TV ile ekran yansıtma vs çok rahat.
-
Mi boxla yapamadığın ne var ki bu cihazdan medet umuyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana sormadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah fakat benim maliyetim 1260 oldu bu cihaz için. Nova illaki daha iyidir fakat %50 fark yoktur diye tahmin ediyorum. Aslında hiremco x6 kovalıyordum ancak fiyat Bi türlü düşmedi next te bu fiyata fırsat göründü gözüme. Yine de uyarınız ve yorumunuz için teşekkürler. Yazılım olayı aklımda bulunsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de her ikisi de mevcut. Mi salonda, Next ise oturma odasında kullanılmakta.
Next 4k, Mi'ye göre bir tık daha hızlı, depolama ise Mi'nin 2 katı büyüklükte
Mi'de 2,4 GHZ de bazen Wi-Fi çekmiyor, bu ancak kanal frekansı değişince giderilebiliyor.
Next 4k'da ise Mi'den farklı olarak ayrıca ethernet girişi var, ben modemi direkt ethernetten bağlayarak kullanıyorum.
Cihazlar arasındaki farklar bu şekilde. Bence, depolama ve ethernet girişi sizin için önemli değilse Mi'den Next'e geçmeye değmez.
-
Teşekkürler hocam, çok sağ ol. Beklediğim tüm açıklamalar bunlardı. Emeğine sağlık.
-
Rica ederim
-
Vade farksız 9 taksit gözüküyor. Dün baktığımda yoktu, almak isteyenler varsa
Nova diye bahsedilen cihaz hangisidir.? Link var mi
Dreamstar nova 4k
yeni aldım bende. 4 gün oldu.
www.hepsiburada.comDreamstar Nova 4K Lisanslı Android Tv Box Drm-Nova Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dreamstar-nova-4k-lisansli-android-tv-box-drm-nova-p-HBCV00005KMYPF -
Cihaz geldi ama seste sorun var..kendi kendine yükseliyor kısılmıyor.. kurulumda tv ile ortak kumandayı seçtim ondan olabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bir sorun çıkmadı seste, CEC'i aktif edip sesi de box kumandasına ayarladım şimdiye kadar sesle ilgili bir sıkıntı yaşamadım.
-
Scrool.com'dan Kaan bu cihazın özellikle oyun için alınıcaksa randumanlı olmayacağını söyledi, x4 işlemcili KM2 plus gibi cihazlar oyun için daha uygunmuş.
ailem gidip avox marka saçma sapan bir tv almış. sözde android var ama netflix bile düzgün çalışmıyor. kendi 1. nesil miboxumu götürüyorum gideceğim zaman. 1400 tl ye 9 taksit bana çok ideal geldi. 2bine tamamlasam 200 tl de puan gelecekti bonustan ama ne eklesem taksit ikiye düştü. bende bunun siparişini verdim.cihazda dolby vision desteği bile var. tv'mi yeniledim ama samsung tizen bazı noktalarda sınırlıyor insanı. miboxı ailemin eve götürüp nextin cihazınıda evde tutmak mantıklı geldi. 16gb olduğu için istediğim apkları daha rahat yüklerim.
-
Bu dsmart go Yu PC den aktive ettim, TV box dan uygulamaya giriş yapıyorum profil seçiyorum, siyah ekranda kalıyor. Başına gelen oldu mu?
Haber ve bilgi verenlere teşekkürler. 9 taksit olması cezbetti aldık bakalım
Ben arkadaşa almıştım bu cihazı. 1 yıla yaklaştı sanırım. Yüksek performans beklemeyin. Anaya, babaya, çok fazla anlamayana alınır. Evdeki Sony tv'nin androidi yanında yavaş kalıyor. Hızlıca uygulamalar arası geçiş yok, arada kasıyor.
Ben arkadaşa bulut üzerinden apk atıyorum o da yüklüyor. Ama file explorer uygulamalarında google drive hata veriyor. Onedrive kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X