Şimdi Ara

1,4 benzinli fiesta trend x - 1,5 dizel fiesta trend

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki araç arasında kararsız kaldım.

1,4 benzinli 20000 km' de fiesta ile 1,5 dizel 16000 km' de fiesta.

Dizel olanı 2500 tl daha pahalı ama donanım olarak düşük.

Benzinli dizele göre daha donanımlı fakat benzinli olduğu için ikinci el pazarı ve performans ile ilgili soru işaretlerim var.

Sizce tercih ne yöne olmalı?

Yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla,

• Senede kaç bin km yapıyorsunuz? 1.4e tüp taktırabilirsiniz. 1.4 olan kaç model? Esp varsa tercih edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinlide ESP var hocam yılda max 25000 km yaparım. benzinli 2013 dizel 2015 model
  • Fiesta dizel az daha zorlasa kendi mazot uretecek, 25k km de yapiyorsun dizel olani al gec

• 2015 lerde Esp standart oldu diye biliyorum? 25.000 km için dizel düşünmelisiniz. 2. elde de dizel çok daha hızlı satılacaktır. Varsın iki tuşu eksik olsun.

• 1.4 benzinli nin performansı daha iyidir. Hatta 1.5 dizel plakasını bile zor okur. LPG ile 1.4 benzinli alınır bence.

• şimdi biraz daha detaylı baktım ford un resmi sitesinden trend ile trend x arasınd çok bir fark görünmüyor. 2015 model dizel de; yokuş kalkış desteği, ESP vs standart zaten. Ben Trend X model de bluetooth kiti olduğunu zannediyordum yokmuş.

Dolayısı ile şu an ki tek ayrıştırıcı özellik yakıt ve performans.

bu iki değer 2500 tl farkı hak ediyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

1.4 benzinli nin performansı daha iyidir. Hatta 1.5 dizel plakasını bile zor okur. LPG ile 1.4 benzinli alınır bence.

4000 devir üzeri kullanıp benzini içince kapışma şansı olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

1.4 benzinli nin performansı daha iyidir. Hatta 1.5 dizel plakasını bile zor okur. LPG ile 1.4 benzinli alınır bence.

4000 devir üzeri kullanıp benzini içince kapışma şansı olur belki

Gerçekçi olmakta fayda var, 1.5 dizelin hiçbir şansı yok. o araç sürekli 4 bin devir üzerinde kullanılsa bile 11 litre lpgden fazla yakmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.