Şimdi Ara

1.4 dizel 2011 ve 2012 model fieasta ederi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar araç alma arifesindeyim bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Kafamı karıştıran araçların fiyatlarının çok dalgalı olması biri 45 bin isterken diğeri 36 bin istiyor. Şimdi sorum şu başlıkta da belirttiğim gibi 1.4 dizel titanyum ford fiesta, vites manuel max. 60.000 km (2011 ve 2012 model ) temiz bir araç için ne kadar verilmelidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail.barla -- 24 Haziran 2015; 16:03:17 >

• 45 isteyen titanium donanımdır yani en full olanıdır, 36 isteyende trend donanımdır yani en boş olanıdır.. 2010 titanium dizel fiestamı 32,750 liraya satmıştım yaklaşık 3 sene önce..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler donanımı yazmayı unutmuşum donanım olarak titanyum bakıyorum.
  • Yok mu arkadaşlar fikri olan ona göre üç aşağıya 5 yukarıya alacağım araca para ödeyeceğim.
  • Hocam 1.6 tdci lere bakın yakıtı daha uygun çekişi daha iyi ve aynı vergi diliminde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Hocam 1.6 tdci lere bakın yakıtı daha uygun çekişi daha iyi ve aynı vergi diliminde.

Hocam 1.6 güzel ancak ilanda az araç var istediğim standartta yok. o yüzden tercihim 1.4 yana ancak eli yüzü düzgün bir araca ne kadar veririlir tam emin değilim .Burda yakın zamanda aracını satmış arkadaşlar fiyat yazarsa benim de aklımda bir fiyat belirecek.
  • Hocam sakın ola 45 bini fiestaya titanium olsa bile vermeyiniz yazıktır birde hangi kasa bu makyajlı olan mı yoksa yeni kasa mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Hocam sakın ola 45 bini fiestaya titanium olsa bile vermeyiniz yazıktır birde hangi kasa bu makyajlı olan mı yoksa yeni kasa mı

Yok hocam 45 binim olsa başka araçlara yönelirim zaten . 2011 ve 2012 kasalara bakıyorum makyajlı mı değil mi bilmiyorum . Bütçem ise 36 bine kadar kafama yatan bulursam biraz daha zorlayabirim.
  • ismail.barla İ kullanıcısına yanıt
    Fiestanın abisini neden düşünmüyosun hocam ben 1 ay önce 34.750 tl ye trend 1.6tdci 2008 aldım donanım olarak pek birşey yok ama bana yetiyor eğer bütçeye 2 3 bin lira daha eklerseniz collection veya trendx paket bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Fiestanın abisini neden düşünmüyosun hocam ben 1 ay önce 34.750 tl ye trend 1.6tdci 2008 aldım donanım olarak pek birşey yok ama bana yetiyor eğer bütçeye 2 3 bin lira daha eklerseniz collection veya trendx paket bulursunuz

Hocam şimdilik fiesta düşünüyorum . İleride olabilir.
  • ismail.barla İ kullanıcısına yanıt
    Ben sana sıfır ve 2. elini yakın bi zamanda almış biri olarak söyleyeceğim

1.4 tdci 60bin ederi hakkı 35 bindir net!

• quote:

Orijinalden alıntı: CorsaD

Ben sana sıfır ve 2. elini yakın bi zamanda almış biri olarak söyleyeceğim

1.4 tdci 60bin ederi hakkı 35 bindir net!

İyi güzel söylüyorsunuz da o fiyata veren yok ki . Bulsam alacağım ancak en az yazan 39 yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail.barla -- 25 Haziran 2015; 14:48:36 >
  • Hocam fiyatlar araç temizliğine ve donanımına göre değişiklik gösterir.36'ya dediğiniz kriterde ancak trend veya trend x modelini bulursunuz.Titanyum bulsanız bile 100.000 km üzeri,boyalı veye değişen parçalı bulursunuz.Model düşürerek titanyumu belki bulursunuz.
    Örnek olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-hatasiz-211469738/detay bu şekilde araçlara bakabilirsiniz.
  • Aslında 50 binde 2 parça boyalı araçlar ancak 38 binden aşağıya düşmüyorlar.
  • güzel değil ben ederini söyledim
    2 ay bir fiil araç başına gittik fiesta için
    siz bilirsiniz:))

• 2011 -2012 titanium fiestanın edeceği 35-36 dır geri kalanı araç satmak istemeyendir. 2 tane buldum hatta sonra almaktan vazgeçip daha ucuza punto aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

2011 -2012 titanium fiestanın edeceği 35-36 dır geri kalanı araç satmak istemeyendir. 2 tane buldum hatta sonra almaktan vazgeçip daha ucuza punto aldım

hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ancak kime son fiyat ne düşünüyorsunuz diye sordum ise hep yüksek fiyat söylediler bakalım bulabilecek miyim ? Punto da bakıyorum ayrıca sakıncası yoksa aldığınız aracın donanımı ve fiyatını paylaşır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail.barla -- 26 Haziran 2015; 1:34:58 >
  • quote:

güzel değil ben ederini söyledim

Bütçeme uygun başka b sınıfı araç göremedim varsa önerilerinize açığım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail.barla

quote:

güzel değil ben ederini söyledim

Bütçeme uygun başka b sınıfı araç göremedim varsa önerilerinize açığım .

33750ye 2011 punto evo dynamic aldım

• 2011+ corsa cdti enjoy alın 35 bin Tl ye daha 40-50 binde kazasız araç bulursunuz
    Fiestadan daha geniş ve ferah punto dan daha kalitelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 26 Haziran 2015; 15:19:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.