Şimdi Ara

1.4 t turbo meriva enjoy almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ! 30 bin lira civarında araba almak istiyorum ve gezinirken 2011 model Opel meriva ile karşılaştım dizaynı içi herşeyi hoşuma gitti başka arabalara bakmak istemiyorum . sizce bu arabayı biraz daha para koyarak almalımıyım amacım aile arabası almak . yoksa bu para ya başka modeller mi almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

1.4 T Turbo Meriva Enjoy: Kapsamlı Bir İnceleme

Opel Meriva 1.4 Turbo Enjoy, geniş iç alanı, güçlü performansı ve ekonomik yakıt tüketimiyle öne çıkan popüler bir MPV'dir. 2011 model yılından itibaren üretilen bu araç, aileler ve aktif yaşam tarzına sahip kişiler için ideal bir seçimdir.

Performans ve Yakıt Tüketimi

1.4 litre turboşarjlı benzinli motor, 120 beygir gücü ve 200 Nm tork üreterek Meriva'ya etkileyici bir performans sunar. 6 vitesli manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri mevcuttur. Resmî verilere göre, 1.4 T Turbo Enjoy modeli kent içinde ortalama 7,3 litre/100 km, şehir dışında 5,0 litre/100 km ve karma kullanımda 5,9 litre/100 km yakıt tüketir.

İç Mekan ve Pratiklik

Meriva 1.4 Turbo Enjoy, geniş ve ferah bir iç mekana sahiptir. FlexSpace koltuk sistemi, çok yönlü kullanım olanakları sunar ve arka koltukların katlanmasıyla 1.500 litreye kadar bagaj hacmi elde edilebilir. Panoramik cam tavan, iç mekana ferah bir his katar ve doğal ışık alma imkanı tanır.

Ekipman ve Özellikler

Opel Meriva 1.4 Turbo Enjoy, konfor ve???? artıran bir dizi standart özellik sunar. Bunlar arasında klima, elektrikli ön camlar, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, CD/MP3 çalar ve Bluetooth bağlantısı bulunur. Ayrıca, geri görüş kamerası, park sensörleri ve navigasyon sistemi gibi isteğe bağlı özellikler de mevcuttur.

Kullanıcı Yorumları

Opel Meriva 1.4 Turbo sahiplerinin yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar genellikle aracın performansından, yakıt verimliliğinden ve pratik özelliklerinden memnun kalmaktadır. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar sert süspansiyon ve sınırlı arka görüş mesafesinden şikayet etmektedir.

Sonuç

Opel Meriva 1.4 Turbo Enjoy, geniş iç alanı, güçlü performansı ve ekonomik yakıt tüketimiyle öne çıkan bir MPV'dir. Aileler ve aktif yaşam tarzına sahip kişiler için pratik ve çok yönlü bir seçenektir. Ancak, sert süspansiyon ve sınırlı arka görüş mesafesi gibi bazı dezavantajları da göz önünde bulundurulmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 32000 tl ye 2010 2011 focus alınabiliyor. maceraya gerek yok bence. ikinci eli zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

32000 tl ye 2010 2011 focus alınabiliyor. maceraya gerek yok bence. ikinci eli zayıf.

Hiç bir arabanın 2. eli zayıf değildir. Satılmayan araç yoktur, satamayan satıcı vardır, bakımsız araba vardır. Bu konuda sıkıntı yaşamazsınız. Her araç alınır ve satılır ve bence Meriva güzel tercih.
  • Bakın hocam tamamen aynı aracı 1 sene kullandım.yakıt olarak biraz üzebilir,bende 140lık vardı gaza bastın mı harbiden hissediyordun 140 hp yi.konfor olarak iyi,hız sabitleyeci filan hersey var.ama yakıtı biraz üzüyor. Alınır mı alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 29 Eylül 2013; 19:44:49 >
  • bilmiyorum hocamm kafam karisti internette ki ikinci el ilanlari hep sahtekar dolu guven birakmadilar sagolsunlar sifir alacak durumm da yok sabir edip bekleyecegim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 a var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkce06

30 a var mı?

32.000TL gibi 50.000km lerde bulunuyor.

Yanlız! 1.4T 120 bg de olabiliyor. Hepsi 140bg lik değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 1.6 joy nasıldır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınabilir, 2011 yılında da sıfır km olanlarını uygun fiyata veriyorlardı, Taner Göde'nin akrabası da almıştı ve Facebook sayfasında inceleme fotoğraflarını paylaşmıştı. Ben de bu modeli detaylı olarak orada tanıdım, özellikle kapıları ile insanı şaşırtıyor.

Aile kullanımları için ideal, bunun dışında alınası bir yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Alınabilir, 2011 yılında da sıfır km olanlarını uygun fiyata veriyorlardı, Taner Göde'nin akrabası da almıştı ve Facebook sayfasında inceleme fotoğraflarını paylaşmıştı. Ben de bu modeli detaylı olarak orada tanıdım, özellikle kapıları ile insanı şaşırtıyor.

Sıkışık park alanlarında arkaya binmekte inmekte çok zor. Hatta! olmuyor bile.

Normal kapı gibi, içeri süzülemiyorsunuz.
  • Az yada çok mu yakar orasını bilemem ama tasarımı hiç hoşuma gitmemiştir. Riskli araç 2. elde satarken epey zorlar. Sizde tasarımını beğenmişsiniz o zaman alınabilir sonuçta 30 bin civarı 1.4 120 lik araç iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Alınabilir, 2011 yılında da sıfır km olanlarını uygun fiyata veriyorlardı, Taner Göde'nin akrabası da almıştı ve Facebook sayfasında inceleme fotoğraflarını paylaşmıştı. Ben de bu modeli detaylı olarak orada tanıdım, özellikle kapıları ile insanı şaşırtıyor.

Sıkışık park alanlarında arkaya binmekte inmekte çok zor. Hatta! olmuyor bile.

Normal kapı gibi, içeri süzülemiyorsunuz.

Haklısın, bu da var işte. Dediğim gibi, özellikle İstanbul gibi şehirler için ideal değil.
  • Ben bu arabayı ilk geldiği zaman almayı düşünmüştüm ancak arkada şaft tüneli (aslında şaft tüneli değil ama hangi akıllı oraya onu yaptıysa) benzeri bir dağ var dolaysıyla arka koltuk kullanımı 2 kişilik gibi, buda bana uymadı resmen aracın 5 kişilik kullanımını katletmişler.
    sizin için arka koltukta 3 kişi taşımak önemliyse söylediğim noktayı göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
  • bu araçlar sıfırken bile çok zor satıldı, o kadar indirim kampanya yaptılar ama çok az satabildiler. şu arka kapıyı normal yapsalar ne kaybederlerdi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.