Şimdi Ara

1.4 TSI DSG Jetta ile Citroen C5 takası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eski kasa 2010 model 1.4 TSI 122 bg benzinli DSG comfortline jetta aracımız var. Aracı alalı 4 bin km kadar oldu.
    ikinci el olarak almıştık. şu an 86000 km civarında.

Bu aracı 2011 model Citroen C5 e-hdi start stoplu dizel otomatik comfort paket 68 bin km de araçla takas etmek sizce mantıklı mı?

Senede 12000 civar yol yapıyorum.
    Şu ana kadar sorun çıkarmasa da DSG de kronik olan kavrama değişimi sorunu karşımıza çıkabilir.

Jetta üzerine 10 bin TL kadar verirsek C5 ile takas edebiliyoruz.
    Sizce mantıklı mı?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    teşekkürler;

• C5 temiz ise alinir binilir
    Hemde otomatik dizel daha ne olsun
    Ayrica konfor bakimindanda cok ustun c5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.000TL farkla takas ediyorsanız araç temizse kaçırmayın. Şahsen ben citroenin sahibi olsaydim en az 15000 isterdim. Sanırım donanımı en düşük modeli degil mi?

• ailker A kullanıcısına yanıt
    evet c5 teki confort paket en alt donanımı oluyor.
    esp,hız sabitleyici gibi özellikler standart
  • dostum videoyu izle sonra karar ver...

http://www.youtube.com/watch?v=6HJBqbolu6c
  • Segment farkı, dizel ve konforsuz ama sorunsuz şanzuman. C5 derim o kadar fark verecekseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence C5 e geçin.Bir üst segment ve dizel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok karizma bir araç ve üst segment

• quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

dostum videoyu izle sonra karar ver...

ne var şimdi bu video da?
  • Mantikli takas olur

• Şirket aracımız C5 sıkıntılıydı şanzımanında devamlı hata çıkıyordu. Bi kaç kez güncelleme yüklendi. Ayrıca uzun yolda giderken motor arıza lambası yakıp gaz kesip esp off yapıyordu. Citroenin elektroniğine hiç güvenmiyorum. Bu işler birazda şans işi. Umarım doğru karar verirsiniz. Yoksa araç süspansiyon olarak comfor olarak çok güzel.
  • Can_vtec kullanıcısına yanıt
    teşekkürler;
    bazı c5 kullanıcıları c5 te kullandıkları MCP şanzumanda erken km lerde baskı balata ve volant sorunu ile karşılaştıklarını yazmışlar.
    Bu sorunu da servisin kullanıcı hatası diyerek geçiştirdiğine dair bilgiler var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41815146/tm.htm linkteki forumda da bu tip sorunlar mevcut.

Süspansiyon ve konfor konusunda begenmiştim. Şu an kararsızım. bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Şirket aracımız C5 sıkıntılıydı şanzımanında devamlı hata çıkıyordu. Bi kaç kez güncelleme yüklendi. Ayrıca uzun yolda giderken motor arıza lambası yakıp gaz kesip esp off yapıyordu. Citroenin elektroniğine hiç güvenmiyorum. Bu işler birazda şans işi. Umarım doğru karar verirsiniz. Yoksa araç süspansiyon olarak comfor olarak çok güzel.

hocam adı üstünde şirket aracı ne bekliyorsun ki... bizdede 2 yılda bir ihale ile belli araçlar değişir 2 yılda en sağlam araç 2.elde zor müşteri bulur.. kimin bindiği nasıl bindiği belli değilki.. kaba olacak ama eşşek niyetine kullanılan araçlar..

bencede çok mantıklı ama değişecek kim onu merak ettim hele o km de garantisiz dsg ile... kaçırma derim bu şansı...
  • 2009 Passat 1.6 dan 2011 C5 1.6 ya geçen -uzun yol yapan- bir tanıdığım C5 in yalıtım ve sarsıntı konforunun Passat tan daha iyi olduğunu söylerdi, ki Passat Jetta nın üst sınıfı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 27 Kasım 2014; 14:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

dostum videoyu izle sonra karar ver...

ne var şimdi bu video da?

C5 deki bayan sanırım

• C sınıfı bir benzinli araçtan D sınıfı dizel otomatik bir arabaya geçiş için 10k iyi rakam
    Bence hemen geçilir keyifle binilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.